28/11/2009 - Winter Masters Of Rock - Zlin
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
28/11/2009 - Winter Masters Of Rock - Zlin
Nazareth, Kreator, Sirenia, Leaves' Eyes, Elis, Stream of Passion, Atrocity, Jorn, House of Lords oraz Vitacit
Sobota, 28 listopada, Zlin
http://www.mastersofrock.cz/www/index.php
bilety za darmo.
Jedzie ktoś? Bo ja chętnie bym się zabrał z kimś autem lub podobnym środkiem transportu.
Sobota, 28 listopada, Zlin
http://www.mastersofrock.cz/www/index.php
bilety za darmo.
Jedzie ktoś? Bo ja chętnie bym się zabrał z kimś autem lub podobnym środkiem transportu.
Ostatnio zmieniony pn lis 16, 2009 11:36 pm przez archaon, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Szkieletor
- -#Invader

Re: 28/11/2009 - Winter Masters Of Rock - Zlin
z tego co ja wyczytałem na stronie to bilety są po 32 euroarchaon pisze: bilety za darmo.
I'd rather die on my feet than keep living on my knees...
Miałem taki plan, gry usłyszałem ,że Jorn i Kreator będzie, bo liczyłem ,że dodadzą coś jeszcze fajnego..... ale niestety te gotyckie smuty jakoś mało mnie interesują, więc w tym roku też nie pojadę
od kiedy w czechach walutą jest euro?Szkieletor pisze:z tego co ja wyczytałem na stronie to bilety są po 32 euroarchaon pisze: bilety za darmo.
-
Szkieletor
- -#Invader

Wszedłem na stronę w wersji anglojęzycznej i takie były przeliczniki, więc niech Ci będzie: bilety po 650 Kč tak czy siak na bank nie za darmo, nie wiem skąd to wziąłeś, choć nie powiem byłoby miłoarchaon pisze:od kiedy w czechach walutą jest euro?Szkieletor pisze:z tego co ja wyczytałem na stronie to bilety są po 32 euroarchaon pisze: bilety za darmo.
I'd rather die on my feet than keep living on my knees...
-
Deleted User 357
Oczywiście że bilety nie za darmo, chyba że archaon liczy że pod halą coś wyrwie
A tak poza tym to:
A tak poza tym to:
Miałem taki plan, gry usłyszałem ,że Jorn i Kreator będzie, bo liczyłem ,że dodadzą coś jeszcze fajnego..... ale niestety te gotyckie smuty jakoś mało mnie interesują, więc w tym roku też nie pojadę
that's rightŻelazny pisze:Oczywiście że bilety nie za darmo, chyba że archaon liczy że pod halą coś wyrwie![]()
od kiedy główna gwiazda, czyli Nazareth to gotyckie smuty ?Żelazny pisze: A tak poza tym to:Miałem taki plan, gry usłyszałem ,że Jorn i Kreator będzie, bo liczyłem ,że dodadzą coś jeszcze fajnego..... ale niestety te gotyckie smuty jakoś mało mnie interesują, więc w tym roku też nie pojadę
Nooo oprćóz Nazareth (który swoją drogą nie wiem co tam robi... )
no dobra, widać, że nikt nie jedzie, ale może ktoś wie jak w prosty i wygodny sposób tam dojechać pociągiem?
-
Deleted User 357
W sposób prosty i wygodny to się nie da. Zawsze będziesz jechał z przesiadkami ;]
Z wawy najprościej jest pojechać Eurocity jadącym do Wiednia, wysiąść w Otrokovicach, i tam wsiąść w lokalny jadący w kierunku Vizovic, i wysiąść na stacji Zlin Stred, z której do hali jest 10 minut z buta. A jak Ci szkoda kasy na Eurocity, to jedź do Cieszyna, przejdź przez granicę, i jedź z Czeskiego Cieszyna - połączenia sobie możesz wyszukać tutaj - www.vlak.cz
Z wawy najprościej jest pojechać Eurocity jadącym do Wiednia, wysiąść w Otrokovicach, i tam wsiąść w lokalny jadący w kierunku Vizovic, i wysiąść na stacji Zlin Stred, z której do hali jest 10 minut z buta. A jak Ci szkoda kasy na Eurocity, to jedź do Cieszyna, przejdź przez granicę, i jedź z Czeskiego Cieszyna - połączenia sobie możesz wyszukać tutaj - www.vlak.cz