Spotkania forumowe we Wrocławiu

Info o koncercie? Zlocie? Imprezie? Patrz tutaj

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
IRONSPARTAN
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Spotkania forumowe we Wrocławiu

Post autor: IRONSPARTAN »

Tu dawajcie info o integracji "po wrocławsku". Przyjezdni mogą dać znać jak będą odwiedzać Twierdzę, może się ktoś Wami zaopiekuje... :pijak:
Ostatnio zmieniony pt kwie 23, 2010 1:03 am przez IRONSPARTAN, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
IM_Power
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Re: Spotkania forumowe we Wrocławiu

Post autor: IM_Power »

Spotkania we Wrocławiu ,większe -mniejsze, odbywają się od około 4 lat.
Współpracowałem kiedyś z takim gościem który tu pisał, on teraz pojechał do Szkocji i razem robiliśmy zloty w klubie Drukarnia ,to był rok 2006 .Na tych paru spotkaniach liczba ludzi wielka nie była ,ale te 20-30 osób przychodziło.

We wrześniu 2006 r. grupa fanów uczestniczyła w promocji płyty A Matter of Life and Death .
W 2007 r. powstało forum fanów Clansman i spotykaliśmy się na różnych spotkaniach kameralnych a także zrobiliśmy parę zlotów klubowych m.in w lutym 2007 r. w Whisky Bar, czy w styczniu 2008 r. w tym samym klubie. Liczba osób był nawet większa, dochodziła do 40 osób. Uczestniczyliśmy także w projekcji kinowej Live after Death w Pasażu Grunwaldzkim.
Na forum pisało reguralnie 15-20 osób ,a liczba postów niedawno przekroczyła 20 tys.
Spotkania odbywały się także podczas koncertów zaprzyjaźnionego zespołu Clairvoyant .

Ten zlot 9 kwietnia 2010 r. będzie organizowany dużo profesjonalniej ,na dłuższy czas przed i liczy na liczbę osób większą . To jest powrót do tradycji tych spotkań ,ale jak mówię tym razem lepiej zorganizowana sprawa.

CO do spotkań to z mojej strony mogę napisać ,że teraz jestem w domu ,ale od lutego idę mieszkać do akademika i jestem we Wrocławiu cały czas, także na pewno parę spotkań organizacyjnych się odbędzie, nie mogę podać terminu ale jak coś będe wiedział dam znać.
Ustalona zostanie akcja ulotkowa ,mamy tych ulotek sporo i trzeba to wykorzystać.
Planuje przede wszystkim te ulotki rozdawać na koncertach, jak np. teraz z kolegai na kocnercie Udo w Krakowie, myślimy także o Metalmanii .Poza tym jeszcze trzeba umówić szczegóły co do promocji w internecie.

Myślę także ,że można zrobić parę takich zlotów w tym roku, nawet niekoniecznie we Wrocławiu, chodzi by odbywały się cyklicznie .
Awatar użytkownika
Elevatorman
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Elevatorman »

IM_Power pisze:We wrześniu 2006 r. grupa fanów uczestniczyła w promocji płyty A Matter of Life and Death .
ha, też tam byłem :P:P
Awatar użytkownika
IRONSPARTAN
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Spotkanie organizacyjne. Środa 27. 01. 2010 19.00 Speedway Pub Bogusławskiego 67 WROCŁAW
Awatar użytkownika
IRONSPARTAN
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

O której jutro?
Awatar użytkownika
IRONSPARTAN
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Przypominam wszystkim zainteresowanym i parającym się współorganizacją zlotu, o ostatnim spotkaniu organizacyjnym, które odbędzie się w środę o godzinie 18 w klubie Madness.
ODPOWIEDZ