25/05/2010 - Lamb Of God - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
25/05/2010 - Lamb Of God - Warszawa
25.05.2010, wtorek
Progresja, Warszawa
Początek koncertu o godz. 20.
Cena biletów: 85 zł w przedsprzedaży, 95 zł w dniu koncertu.
Bilety w sprzedaży na: metalopolis.pl, ticketpro.pl, ebilet.pl, ticketonline.pl, ticketportal.pl, kupbilet.pl, eventim.pl, bileteria.pl.
Więcej informacji: metalmind.com.pl.
Yankes!!!!!! Especially for you!
Progresja, Warszawa
Początek koncertu o godz. 20.
Cena biletów: 85 zł w przedsprzedaży, 95 zł w dniu koncertu.
Bilety w sprzedaży na: metalopolis.pl, ticketpro.pl, ebilet.pl, ticketonline.pl, ticketportal.pl, kupbilet.pl, eventim.pl, bileteria.pl.
Więcej informacji: metalmind.com.pl.
Ostatnio zmieniony śr lut 17, 2010 11:39 am przez tomtomala, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: 25/05/2010 - Lamb Of God - Warszawa
no to sie przyjedzie 2 dni przed ac/dc do stolicy juz 
o, no prosze, może będę, zobaczy sie. Cena niezła, nawet sie zaskoczyłem
tomtomala pisze:
Nie muszę chyba pisać, że będę. Masakryczny tydzień się szykuje: sobota - the prodigy, wtorek - lamb of god, czwartek - ac/dc
o cholera, prodidż jeszcze, racja, jade na tydzien do stolicy xDyankes pisze: Masakryczny tydzień się szykuje: sobota - the prodigy, wtorek - lamb of god, czwartek - ac/dc
-
Deleted User 2868
Świetne info, na to czekałem. Mam nadzieję, że uda mi się pojechać 
W sumie też bym wpadł ... o ile terminy matur dopiszą 
Bilet już jest
Zakupiłem i melduję się na gigu
Na razie zapoznaję się z albumem Sacrament. Jak mi podejdzie, to się może nawet skuszę. Na dzień dzisiejszy jednak trochę za dużo te 85 zł. Będę miał ten gig na uwadze jednak. 
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
Nie wiem na ile jest to pewna informacja, ale jak ktoś chce jechać, to nie radze mu zwlekać z zakupem biletu.A tak na poważnie to się śpieszcie, bo wczoraj koło 15 w systemie zostało tylko 76 biletów.
do systemów rzadko kiedy wszystkie bilety są wprowadzane na raz.
Jako że kapeli nie towarzyszyć będzie żadna grupa, management Lamb Of God zwrócił się z prośbą o lokalny support act - czytamy w notce Metal Mind Productions. - Zapraszamy więc wszystkie zespoły, które czują się na siłach, aby supportować Lamb Of God o nadsyłanie zgłoszeń na adres: koncerty@metalmind.com.pl, w terminie do 10 maja 2010 roku. Zgłoszenie takie powinno zawierać krótką informację na temat zespołu, dane kontaktowe oraz link do strony, gdzie można odsłuchać dokonań grupy, (min. 3 utwory), a także dopisek w tytule: Lamb Of God - support.

Metalmind pisze:Jeszcze w kwietniu ogłoszony został konkurs na polski support zespołu. Nadeszło ponad 120 zgłoszeń, z których wyłoniony został laureat - formacja TOXIC BONKERS i właśnie ta grupa wystąpi przed Lamb Of God.
Toxic Bonkers to formacja, która na niezależnej scenie muzycznej cieszy się już od lat uznaniem fanów metalcorowych brzmień. Grupa swoją działalność rozpoczęła w 1993 roku i ma już na swoim koncie 4 studyjne płyty, a wkrótce będzie miał premierę najnowszy krążek - "Plague". Formacja grała już koncerty na tak renomowanych imprezach jak np czeski Obscene Extreme Festival, a także koncerty u boku takich formacji jak m.in.: Napalm Death, Dead Infection, czy As I Lay Dying.
Dziękujemy wszystkim zespołom za nadesłane zgłoszenia i zapraszamy na koncert!
http://www.myspace.com/toxicbonkers
- Mike Patton
- -#Trooper

Czytam sobie setlisty Lamb of God z tej trasy i muszę stwierdzić, że strasznie się powtarzają numery i zaledwie 15-17 utworów grają na koncertach jednym słowem - KICHA:(
-
El Dorado
Supportem będzie aleksandrowskie TOXIC BONKERS !
2 posty wyżej już o tym było
-
El Dorado
ale wolałem podkreślić, że są z Aleksandrowa
Tak, jak się tego spodziewałem, było godnie.
Zagrali Omerte, której nie grali za często na tej trasie jeśli w ogóle. Randy był zachwycony polską publiką, powiedział, że jest najlepsza na trasie ( no bullshit ), kilka razy brał do rąk polską flagę. Nawiązał też do Powstania Warszawskiego. Nie pamiętam co dokładnie powiedział, ale sens był taki, że patrzać na polską szaloną publikę się nie dziwi, że Niemcy mieli przesrane u nas. Była dedykacja dla zmarłego Paula Greya ze Slipknot oraz dla Behemoth - " the sickest guys, we've ever known"..
1. The Passing
2. In Your Words
3. Set to Fail
4. Walk With Me In Hell
5. Now You've Got Something To Die For
6. Ruin
7. Hourglass
8. Dead Seeds
9. Blacken the Cursed Sun
10. Descending
11. Contractor
12. Laid to Rest
13. Omerta
14. Vigil
15. Redneck
16. Black Label
Kolejność chyba inna, ale ten zestaw.
Pozdro dla wszystkich, których spotkałem
Zagrali Omerte, której nie grali za często na tej trasie jeśli w ogóle. Randy był zachwycony polską publiką, powiedział, że jest najlepsza na trasie ( no bullshit ), kilka razy brał do rąk polską flagę. Nawiązał też do Powstania Warszawskiego. Nie pamiętam co dokładnie powiedział, ale sens był taki, że patrzać na polską szaloną publikę się nie dziwi, że Niemcy mieli przesrane u nas. Była dedykacja dla zmarłego Paula Greya ze Slipknot oraz dla Behemoth - " the sickest guys, we've ever known"..
1. The Passing
2. In Your Words
3. Set to Fail
4. Walk With Me In Hell
5. Now You've Got Something To Die For
6. Ruin
7. Hourglass
8. Dead Seeds
9. Blacken the Cursed Sun
10. Descending
11. Contractor
12. Laid to Rest
13. Omerta
14. Vigil
15. Redneck
16. Black Label
Kolejność chyba inna, ale ten zestaw.
Pozdro dla wszystkich, których spotkałem
Potwierdzam, fantastyczny koncert
Takiej rzeźni dawno nie widziałem. Set lista byłem pozytywnie zaskoczony. Mogło się pojawić jednak więcej utworów z Sacrament ale nie ma co narzekać 
Film Pattona w niezłej jakości z dedykacją dla Behemoth i Laid To Rest:
http://www.youtube.com/watch?v=LCW427Gv ... r_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=LCW427Gv ... r_embedded