Paul Di'Anno - Wrocław
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Paul Di'Anno - Wrocław
Kolega powiedział mi, że na stronie Paul'a można wysyłać prośby o wizytę w danym kraju.
Wspólnie doszliśmy do wniosku, że najlepiej byłoby zaprosić go do nas, w jakąś niedaleką okolicę np. Wrocław (ponieważ odwiedza Polskę w innych miejscach, to miałby po drodze).
Możnaby było zasypać go mailami, lub wysłać petycję...
Co Wy na to, realny pomysz, czy nie?
Wspólnie doszliśmy do wniosku, że najlepiej byłoby zaprosić go do nas, w jakąś niedaleką okolicę np. Wrocław (ponieważ odwiedza Polskę w innych miejscach, to miałby po drodze).
Możnaby było zasypać go mailami, lub wysłać petycję...
Co Wy na to, realny pomysz, czy nie?
Re: Paul Di'Anno - Wrocław
Ja myślę, że Białystok lepiej.
To Wy wyślecie z Białystoka osobną 
Wyślemy z Białystoka osobną. ;]
-
szatanista
- -#Long distance runner

ja i koledzy już wysłaliśmy prośbę o koncert w Legionowie.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Prośby prośbami, ale znajdźcie kogoś kto wyłoży kasę na taki koncert. Sadząc po frekwencji na ostatniej trasie Paula to raczej nie znajdziecie takiego frajera.

Aż tak zle ? : < W sumie nie dziwie się. Ile można odcinać kupony od sławy ? Gdyby Di`Anno nie był lata temu wokalistą Iron Maiden to dziś byłby nikim.Nikt nie poszedł by na jego koncert gdyby nie grał kawałków ekipy Harrisa zapewne : D Zresztą mi samemu nie widzi się iść na koncert ćpuna który ma w dupie publikę i odwala chałtury. Chociaż Di`Anno sam pokazuje jak się szanuje godząc się na występ w Muszli Klozetowej w Lublinie czy gdzie tam.
www.last.fm/user/darkfuneral18
To szkoda
Dzięki za opinie
Dzięki za opinie