Prezent dla Blaza
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 804
Prezent dla Blaza
Trochę późno ale dopiero teraz zdobyłem pozwolenie. Razem z www.blazefans.pl mamy możliwość wręczenia Blazowi małego upominku podczas afterparty po koncercie w Warszawie. Zapewne będzie to znów jakaś polska wódka jak w przypadku Di'Anno, choć jako ze Blaze ma stały zespół i przydałoby się tego trochę więcej.
Jeśli ktoś zechciałby się dołożyć niech da mi znać na pw to podeślę mu numer konta. Każdy grosz się liczy. Im więcej zbierzemy tym większą ilość będziemy mogli kupić.
Standardowo wszyscy którzy się zrzucą będą mieli dostęp do rozliczenia ile zebrano i od kogo oraz rachunku ze sklepu potwierdzającego ze wydaliśmy wszystko co zebraliśmy a nawet więcej na kupno prezentu.
Jeśli ktoś zechciałby się dołożyć niech da mi znać na pw to podeślę mu numer konta. Każdy grosz się liczy. Im więcej zbierzemy tym większą ilość będziemy mogli kupić.
Standardowo wszyscy którzy się zrzucą będą mieli dostęp do rozliczenia ile zebrano i od kogo oraz rachunku ze sklepu potwierdzającego ze wydaliśmy wszystko co zebraliśmy a nawet więcej na kupno prezentu.
Ostatnio zmieniony pn cze 07, 2010 5:19 am przez Deleted User 804, łącznie zmieniany 2 razy.
Re: Prezent dla Blaza
Jakbym był na koncercie to z chęcią bym coś dał 
Składać się!
Na mnie możesz liczyć na resztę pewnie też
Na mnie możesz liczyć na resztę pewnie też
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Kupowanie wódy Blaze'owi, który popadł w alkoholizm i starał się z tego wyjść jest niezłym nietaktem.
Proponowałbym raczej coś polskiego, ale bez większej zawartości %. Np. czekoladki. 
-
Deleted User 804
kiedy popadł w alkoholizm? Rok temu przecież pił normalnie w progresji
Zawsze można też kratę browarów
Zawsze można też kratę browarów
-
Deleted User 622
Albo kiełbasę wiejską! Na Obozowej za przystankiem Dalibora, a przed targowiskiem (po lewej stronie) jest spozywczy z zajebiaszczo naczosnkowaną kiełbasiną, niecałe 20zł za kilogram. Mniam.WICKER MAN pisze:Proponowałbym raczej coś polskiego, ale bez większej zawartości %. Np. czekoladki.
Kupcie mu wódkę, dobry prezent na każdą okazję
. Nie wierzę, żeby wcale nie pił, pozatym ci z FC powinni go znać i wiedzieć lepiej.
Alkohol naprawdę nie jest najlepszym prezentem dla muzyka, zwłaszcza Blaza (obiło mi się o uszy, że miał problemy z nadużywaniem alkoholu po śmierci żony). Może lepiej coś, co sprawi mu radość - np. wspólne zdjęcia z polskimi fanami oprawione albo w albumie.ttomasz pisze:Kupcie mu wódkę, dobry prezent na każdą okazję. Nie wierzę, żeby wcale nie pił, pozatym ci z FC powinni go znać i wiedzieć lepiej.
W takim razie to naprawdę nieciekawy pomysł
Pogadajcie z jego FC, powinni wiedzieć najlepiej.
Pogadajcie z jego FC, powinni wiedzieć najlepiej.
Taa ... oki dostanie wielkiego PRZYTULASA od wszystkich fanów w PL
Blaze jest dorosłym facetem i jak dostanie od nas vóde to nie popadnie od niej w ponowny alkoholizm bez przesadyzmu..
Blaze jest dorosłym facetem i jak dostanie od nas vóde to nie popadnie od niej w ponowny alkoholizm bez przesadyzmu..
-
Deleted User 804
Rok temu Blaze jakoś normalnie pił w warszawie i nie było widać by miał problem z nadużywaniem alkoholu zwłaszcza jak sączył jedno piwo przez godzinę. Nie wiem skąd wasze donosy o jego alkoholizmie. Zresztą prezent ma być dla całego zespołu więc tak naprawdę będą mieli trochę na spróbowanie, co przy ich gabarytach może spowodować zapewne co najwyżej lekkie wstawienie.
W opcji jest jeszcze krata piwa dla całego zespołu, bądź po koźlaku + coś fajnego, tylko to coś fajnego trzeba jeszcze wymyślić
Nie żebym był jakiś zakompleksiony ale nie wiem czy aż tak bardzo ucieszy się jak mu dam ładnie oprawione zdjęcie ze mną.Stokrotka pisze:np. wspólne zdjęcia z polskimi fanami oprawione albo w albumie.
tak, wejdę na oficjalne forum Blaza na które zaglądają sami muzycy z zespołu i spytam się czy Blaze ma problem z alkoholem bo nie jestem pewien czy mu mogę kupić flaszkęttomasz pisze:Pogadajcie z jego FC, powinni wiedzieć najlepiej.
W opcji jest jeszcze krata piwa dla całego zespołu, bądź po koźlaku + coś fajnego, tylko to coś fajnego trzeba jeszcze wymyślić
-
AnarchyMen
- -#Invader

Kupcie im kratę Warki i będzie git ;D
Albo zorganizujcie grilla ^^
Albo zorganizujcie grilla ^^
-
Deleted User 804
nic żałośniejszego nie mogłeś wymyślić? Patrząc na Twoje ostatnie posty to w tym tempie do przyszłej soboty już Cię tu nie będzie bo znów jakiejś głupawki dostałeśTobink pisze:wodę z powodzi
Ostatnio zmieniony sob cze 05, 2010 1:10 pm przez Deleted User 804, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Deleted User 804
Jakby ktoś chciał się dorzucić dopiero w wawie to niech da wcześniej znać 
-
Deleted User 804
a czy muszę komentować wszystkie kretyństwa uskuteczniane na tym forum?
Oj tam, niektorym chwilami brakuje ktorejs klepki, ale od razu nie musicie sie publicznie wyklocac.
Chlopaki, milosc! :<
Chlopaki, milosc! :<
myślę że taki trójpak midów pitnych w drewnianej skrzyneczce, fajny pomysł.
Nie super %, a polskie i dobrze wygląda.
Szkoda ze mnie nie będzie ale chociaż do prezentu sie mogłem dorzucić
Nie super %, a polskie i dobrze wygląda.
Szkoda ze mnie nie będzie ale chociaż do prezentu sie mogłem dorzucić