ANNIHILATOR
26.10.2010 wtorek
Warszawa, Progresja
http://www.eventim.pl/portal/pl/muzyka/ ... tor/77511/
27.10.2010 środa
Kraków, Loch Ness
http://www.eventim.pl/portal/pl/muzyka/ ... tor/77512/
Cena biletów, (w przedsprzedaży/ w dniu koncertu):
Warszawa: 80/ 90 zł
Kraków: 70/80 zł
Bilety już w sprzedaży!
Bilety w sprzedaży na:
www.metalopolis.pl, www.ticketpro.pl, www.ebilet.pl, www.ticketonline.pl, www.ticketportal.pl, www.kupbilet.pl, www.eventim.pl, www.bileteria.pl
26 i 27/10/2010 - Annihilator - Warszawa/Kraków
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
26 i 27/10/2010 - Annihilator - Warszawa/Kraków
Ostatnio zmieniony pn lip 26, 2010 10:28 am przez yankes, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: 26 i 27/10/2010 - Annihilator - Warszawa/Kraków
Hmmm, muszę to przemyśleć. Pierwsze 2 Annihilatory to klasyki, z późniejszych też kilka lubię, no ale pojawił się pan Padden i wszystko spitolił
Z drugiej strony, ostatnia płyta podobno niezła, a wyczytałem kilka bardzo pochlebnych opinii o ich koncercie na Masters of Rock (mam nadzieje, że jak się Żelazny pojawi to zweryfikuje), więc może warto się przejść
Chociaż jak widziałem ich przed Iced Earth w 2007 to nie zachęcili mnie szczególnie do kolejnych występów. Tak więc dużo zależeć będzie od cen beiltów, ale pod uwagę biorę to na pewno. Swoją drogą ciekawe, że 2 kocnerty.
Mogę Ci powiedziec ,zę zarówno 2 lata temu zagrali b.dobry koncert (dowód na koncertówce), czy mzachęcili mnie do poznania ich twórczości, jak i w tym roku byli jednym z najlepszych zespołów całego festiwalu. Tez rozważę pojawienie się na tym koncercie 
No jak dla mnie to nudaaaaaaaaa, Panie nuudaaaa strasznaArtur pisze:HZ drugiej strony, ostatnia płyta podobno niezła,
Mnie występem przed Iced Earth bardzo zachęcili
ale sporo będzie zależeć od funduszy i setlisty. Jak będzie za mało klasyków a za dużo nowych numerów to nie idę
Nowa płyta straszne dno jak dla mnie...
Nowa płyta straszne dno jak dla mnie...
Sądzę, że chyba w końcu się wybiorę na Annihilatora skoro w końcu będą gwiazdą główną. Jest nadzieja na koncert dłuższy niż 50 minut, a zatem będzie sporo czasu na zagranie klasyków z Never Neverland i Alicji.
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.