Najlepszy utwór z The Final Frontier
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 804
Najlepszy utwór z The Final Frontier
jak w temacie. Możecie dodać uzasadnienie. 
Ostatnio zmieniony pn sie 09, 2010 10:30 pm przez Deleted User 804, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Robercikk
Re: Najlepszy utwór z The Final Frontier
No więc, zagłosowałem na When the Wild Wind Blows, gdyż utwór jest bardzo interesujący, świetne partie wokalne, dosyć niezłe solówki, super początek (zakończenie z resztą też, bo jest takie same
). Na prawdę zaczepisty utwór ;D
- dostoevsky
- -#Assassin

Zdecydowanie za wcześnie na takie oceny, potrzebuję minimum dwóch tygodni, żeby podjąć decyzję. Będzie ciężko, ale póki co Starblind to mój cichy faworyt.
Ale jeszcze nie głosuję!
- Alkochochlik
- -#Trooper

Przesłuchałem już, ale ja się wstrzymam do jutra z zagłosowaniem, ciężko to wszystko za pierwszym razem ogarnąć, ale walka będzie toczyć się między When the Wild Wind Blows, The Talisman i The Man Who Would Be King; chyba że jutro dostanę jakiegoś olśnienia, jeszcze sobie When the Wild Wind Blows na dobranoc posłucham.
Tak od pierwszego strzalu Coming Home.......
-
AnarchyMen
- -#Invader

Mother ... zdecydowanie mój faworyt 
- Journeyman666
- -#Clairvoyant

Z głosowaniem wstrzymam się do jutra jak przesłucham wszystkich utworów jeszcze parę razy ale prawie na 100% głos pójdzie na "When the Wild Wind Blows". Takiego utworu na zakończenie płyty nawet nie mogłem sobie wymarzyć!
-
MurderousTrooper
- -#Wrathchild

When the Wild Wind Blows. Od pierwszego odsłuchania czuć MOC. Jedyny od początku do końca naprawdę udany kawałek na tym albumie.
to oczywiste ,że Isle of Avalon
- Alkochochlik
- -#Trooper

Ja też się jeszcze wstrzymam, śmiało mogą powiedzieć że NAPEWNO NIE zagłosuje na Satelite 15...The Final Frontier, ten kawałek najchętniej bym wyrzucił
Bez żadnych wątpliwości When the Wild Wind Blows!ttomasz pisze: drugie przesłuchanie
Po pierwszym przesłuchaniu skłonny byłem uznać, że to najlepszy utwór z TFF, po ponownym odsłuchaniu wcześniejszych utworów nie byłem tego taki pewien...
Teraz jednak, gdy zacząłem go słuchać na nowo powróciły emocje z dnia w którym pierwszy raz usłyszałem Maiden!
Utwór to ARCYDZIEŁO!!
- Alkochochlik
- -#Trooper

Szkoda że nie można głosować dwa razy bo jak dla mnie boskimi są Starblind i When the Wild Wind Blows...głos oddany na Starblind.
-
thomasiron
- -#Charlotte

Naprawde trudno zdecydować, ale chyba najbardziej przypadł mi do gustu When the Wild Wind Blows
- Emilio
- -#Lord of the flies

The Talisman - rewelacyjny numer, chciałbym go usłyszeć na żywo. "When the Wild Wind Blows" też dobre, ale po Talizmanie nie wydawało mi sie aż tak dobre 
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Dla mnie Starblind - najlepsza rzecz, którą zrobili od reuniona. Za pierwszym razem opadła mi szczęka, za drugim zerwało mi laczki.
When the Wild Wind Blows 50%
Steve załatwił konkurencje
Steve załatwił konkurencje
też coraz bardziej bym się przychylał do Starblind
Po pierwszym przesłuchaniu - Mother of Mercy. Im dłużej słucham tym bliżej mi do Starblind.
na teraz
1.Starblind
2.Isle of Avalon
3.The Alchemist
pomału do czołówki dochodzi The Talisman, ale nie wiem czy ta tendencja się zachowa
brakuje takiego "strzału" na płycie
1.Starblind
2.Isle of Avalon
3.The Alchemist
pomału do czołówki dochodzi The Talisman, ale nie wiem czy ta tendencja się zachowa
brakuje takiego "strzału" na płycie
Po bardzo długim zastanowieniu When the Wild Wind Blows