13/10/2010 - Shadow Gallery - Warszawa [ ODWOŁANY ]

Info o koncercie? Zlocie? Imprezie? Patrz tutaj

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

yankes
-#Clansman
-#Clansman

13/10/2010 - Shadow Gallery - Warszawa [ ODWOŁANY ]

Post autor: yankes »

SHADOW GALLERY

13.10.2010 środa
Warszawa, Progresja
Wejście od godz. 19:00
Cena biletów 85 zł (w dniu koncertu 95 zł)

http://www.myspace.com/officialshadowgallery
http://artrock.pl/aktualnosci/3485/shad ... atach.html
Ostatnio zmieniony śr paź 13, 2010 5:03 pm przez yankes, łącznie zmieniany 1 raz.
yankes
-#Clansman
-#Clansman

Re: 13/10/2010 - Shadow Gallery - Warszawa [ ODWOŁANY ]

Post autor: yankes »

W związku z dziesiejszym tragicznym wypadkiem w okolicach Nowego Miasta nad Pilicą i ogłoszoną trzydniową żałobą w woj. mazowieckim i łódzkim, jesteśmy zmuszeni odwołać koncert formacji Shadow Gallery zaplanowany na jutro, środę 13 października w warszawskim klubie Progresja.

Koncert nie będzie przełożony na inny termin. Za zmianę planów wszelkie osoby zainteresowane a przede wszystkim fanów zespołu bardzo przepraszamy. Bilety można zwrócić w miejscu ich zakupienia.

Z poważaniem
Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Re: 13/10/2010 - Shadow Gallery - Warszawa [ ODWOŁANY ]

Post autor: krusejder »

tym razem chyba żałoba przyszła w sukurs organizatorom. Nie wiem, czy sprzedałoby się choćby 100 biletów. I ja rozważałem pójście na koncert, bo lubiłem ich 2 pierwsze płyty, ale jak dowiedziałem się, że oryginalny wokalista nie żyje i przesłuchałem nowych CD, to stwierdziłem, że az takiego ciśnienia nie mam.

"Wieczny odpoczynek" dla ofiar wypadku i Micka Bakera.
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
ODPOWIEDZ