01/05/2011 - Gary Moore - Wrocław
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
01/05/2011 - Gary Moore - Wrocław
Wrocławska Wybiórcza podaje, że gwiazdą tegorocznego Thanks Jimi Festival, podczas którego bity jest rekord Guinessa w grze na gitarach, będzie Gary Moore. Na razie brak innych źródeł.
Re: 01/05/2011 - Gary Moore - Wrocław
Wyborczej nie ufam jak psu, ale mam nadzieję, że tym razem nie kłamie. No i oby Gary zagrał hardrockowy koncert, bo bluesowe to nie to, co tygrysy lubią najbardziej
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
To już sobie możesz takie marzenia powolutku z głowy wybijaćkrusejder pisze: No i oby Gary zagrał hardrockowy koncert, bo bluesowe to nie to, co tygrysy lubią najbardziej
Wyborcza.IgorW pisze:Wybiórcza
Do dziś pluję sobie w twarz, że nie byłem rok temu na Torwarze. Tego koncertu jednak NIE ODPUSZCZĘ!
już nie mam tu najwięcej postów

Nie do końca - w zeszłym roku podczas letnich festiwali Gary grał set hardrockowy, chyba po raz pierwszy od 20 lat heh. Zobaczymy jak będzie w roku obecnym.Kuba pisze:To już sobie możesz takie marzenia powolutku z głowy wybijaćkrusejder pisze: No i oby Gary zagrał hardrockowy koncert, bo bluesowe to nie to, co tygrysy lubią najbardziej
przecież po trasie letnich festiwalu 2010 oraz Ukrainy i Rosji miała wyjść (ma wyjść) zimą 2011 nowa hardrockowa płyta Gary'ego. 2 numery planowane na nią były grane.Kuba pisze:To już sobie możesz takie marzenia powolutku z głowy wybijaćkrusejder pisze: No i oby Gary zagrał hardrockowy koncert, bo bluesowe to nie to, co tygrysy lubią najbardziej
a mój mentor pan profesor Kołodko powiedział kiedyś: KOSZERNA ;pSzajba pisze:Wyborcza.IgorW pisze:Wybiórcza
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
- IronCezarek
- -#Clairvoyant

Jadę na 100% 
Zgadzam się w 100%krusejder pisze:a mój mentor pan profesor Kołodko powiedział kiedyś: KOSZERNA ;p
Ja chętnie bym się przejechał, wszystko zależy od cen biletów
Night Mistress Fan Club Łódź
Nie wiedziałem, że GM szykuje hardrockowy album, nie natknąłem się na informacje o tym, ale mam nadzieję, że właśnie tak będzie. Co do biletów, to zawsze można było w dniu koncertu kupić na rynku tańsze - jak się brało udział w biciu rekordu. Póki co czekamy na oficjalne potwierdzenie koncertu.
- IronCezarek
- -#Clairvoyant

W tamtym roku było za 20 zł
Tylko że nie było jakiś większych gwiazd.
EDIT: To już oficjalne info? Bo na oficjalnej stronie tego infa nie ma :/
EDIT: To już oficjalne info? Bo na oficjalnej stronie tego infa nie ma :/
Dokładnie, tak jak na DP - część wlazła za normalną cenę (pewnie najmniej ludzi) część za 40zł a jeszcze inni za darmo.IgorW pisze:Co do biletów, to zawsze można było w dniu koncertu kupić na rynku tańsze - jak się brało udział w biciu rekordu.
- IronCezarek
- -#Clairvoyant

Nikt tego nie pilnuje, można powiedzieć, wstęp wolnySteve pisze:inni za darmo.IgorW pisze:Co do biletów, to zawsze można było w dniu koncertu kupić na rynku tańsze - jak się brało udział w biciu rekordu.
Czego nikt nie pilnuje, bo nie mogę cię zrozumieć...Cezarek1998 pisze: Nikt tego nie pilnuje, można powiedzieć, wstęp wolny
Niektórych się sprawdza innych nie... Ja wchodząc na DP nie zostałem przez nikogo sprawdzony, chociaż miałem bilet za 40zł
BBC podało że GARY MOORE zmarł dzisiaj rano ... trudno w to uwierzyć ... może to pomyłka ...