Lao Che & Czesław Śpiewa - Polska 2011
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Lao Che & Czesław Śpiewa - Polska 2011
LAO CHE
CZESŁAW ŚPIEWA
Terminy koncertów:
04/03/11 godz. 20:00 Warszawa / Palladium
05/03/11 godz. 20:00 Łódź / Dekompresja
06/03/11 godz. 20:00 Szczecin / Słowianin
10/03/11 godz. 20:00 Zabrze / CK Wiatrak
11/03/11 godz. 20:00 Rzeszów / Live Klub
12/03/11 godz. 20:00 Kraków / Studio
13/03/11 godz. 20:00 Wrocław / Eter
http://muzyka.onet.pl/10173,2250329,newsy.html
CZESŁAW ŚPIEWA
Terminy koncertów:
04/03/11 godz. 20:00 Warszawa / Palladium
05/03/11 godz. 20:00 Łódź / Dekompresja
06/03/11 godz. 20:00 Szczecin / Słowianin
10/03/11 godz. 20:00 Zabrze / CK Wiatrak
11/03/11 godz. 20:00 Rzeszów / Live Klub
12/03/11 godz. 20:00 Kraków / Studio
13/03/11 godz. 20:00 Wrocław / Eter
http://muzyka.onet.pl/10173,2250329,newsy.html
Ostatnio zmieniony wt wrz 13, 2011 10:49 am przez yankes, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Lao Che & Czesław Śpiewa - Polska 2011
Kurde, a gdzie Poznań????????????? Nie omieszkam nie byc na którymś
Po cholerę ten Czesław. Nie trawię go zupełnie. Bilet zakupiony - ale na Czesławie będę sączył piwko poza salą koncertową.
Serio, zapłacić 60 zł za samo Lao Che? Tzn. wiadomo, jak się ma to żaden problem, ale w tym wypadku cena chyba mocno niewspółmierna do tego co będzie prezentowane.tomtomala pisze: Po cholerę ten Czesław. Nie trawię go zupełnie. Bilet zakupiony - ale na Czesławie będę sączył piwko poza salą koncertową.
I tak oto kolejny temat został uraczony sprawą cen
Uwielbiam Lao Che. Nigdy nie byłem na ich koncercie. Zawsze cos tam wypadało. A teraz mam czas to i będę. Wiadomo 60 zeta nie jest mało ale jakoś przeboleje.
cena rzeczywiście szokująca jak na polskie kapele
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Dla mnie to wsio ryba ile muszę dać za koncert. Jak chce to pójdę. Ale rzeczywiście miałem chwilę zawahania jak kupowałem bilet 
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Fatalna jest ta obecność pajacowatego Duńczyka, bez niego nie miałbym wątpliwości że chcę iść, a on mi totalnie zburzył koncepcję.
Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol
Byłem w Wawie. Właśnie wróciłem i podzielę się kilkoma przemyśleniami:
1. Nie wiem skąd spadł ten pajac Czesław. To jest jedna, wielka, totalna, kompletna masakra. Nie napiszę więcej, bo bym musiał użyć niecenzuralnych słów.
2. Skomponowanie składu koncertu z tak rożnych zespołów jak TO COŚ i LAO CHE sprawiło (przynajmniej w Wawie), że o ile Palladium było wypchane po sufit to na Czesławie połowa publiki siedziała poza salą koncertową, piła piwo i paliła fajki, by po jego zejściu ze sceny zastąpić miejsce tych w środku.
3. Czesław męczył mnie skutecznie przez 1,5h. Więc jak ktoś nie chce trafić na niego to niech doliczy do godziny startu koncertu najpierw godzinę opóźnienia a później 1,5h występu Czesława.
4. Samo Lao Che - no cóż - klasa sama w sobie. Koncert był doskonały, niesamowity. Setlista zbliżona do tej z Przystanku Woodstock 2011 plus kilka kawałków z Powstania Warszawskiego. Ja niestety byłem po raz pierwszy na ich występie i na 100% idę na każdy kolejny jaki się napatoczy w stolycy albo i okolicach.
1. Nie wiem skąd spadł ten pajac Czesław. To jest jedna, wielka, totalna, kompletna masakra. Nie napiszę więcej, bo bym musiał użyć niecenzuralnych słów.
2. Skomponowanie składu koncertu z tak rożnych zespołów jak TO COŚ i LAO CHE sprawiło (przynajmniej w Wawie), że o ile Palladium było wypchane po sufit to na Czesławie połowa publiki siedziała poza salą koncertową, piła piwo i paliła fajki, by po jego zejściu ze sceny zastąpić miejsce tych w środku.
3. Czesław męczył mnie skutecznie przez 1,5h. Więc jak ktoś nie chce trafić na niego to niech doliczy do godziny startu koncertu najpierw godzinę opóźnienia a później 1,5h występu Czesława.
4. Samo Lao Che - no cóż - klasa sama w sobie. Koncert był doskonały, niesamowity. Setlista zbliżona do tej z Przystanku Woodstock 2011 plus kilka kawałków z Powstania Warszawskiego. Ja niestety byłem po raz pierwszy na ich występie i na 100% idę na każdy kolejny jaki się napatoczy w stolycy albo i okolicach.
Też nigdy nie rozumiałem fenomenu tego artysty... Podoba mi sie muzyka akordeonowa, ale jakos nie kupuje tego.tomtomala pisze:1. Nie wiem skąd spadł ten pajac Czesław. To jest jedna, wielka, totalna, kompletna masakra. Nie napiszę więcej, bo bym musiał użyć niecenzuralnych słów.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."

Już w październiku zespół Lao Che oraz projekt Czesław Śpiewa wyruszą na drugą edycję wspólnej trasy koncertowej.
Druga część "Lao Czesław Tour" obejmie sześć dużych, polskich miast i odbędzie się w połowie października. Jest to druga część wspólnej trasy, która miała miejsce w marcu tego roku i objęła wówczas miasta takie jak: Łódź, Zabrze, Kraków czy Szczecin.
Podczas nadchodzącej trasy koncertowej Czesław Mozil wraz ze swoim projektem wykonają materiał z płyty "Pop" oraz starsze nagrania. Lao Che będzie natomiast promować swój ostatni jak dotąd album — "Prąd stały/Prąd zmienny".
Oto dokładny harmonogram trasy:
12 października - Gdańsk, Klub Parlament
13 października — Poznań, MTP 2
14 października — Warszawa, Stodoła
15 października — Lublin, Graffiti
16 października — Katowice, MegaClub
17 października — Wrocław, Eter