06/06/2011 - Disturbed - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
06/06/2011 - Disturbed - Warszawa
Metal Mind Productions zaprasza
na jedynym koncercie w Polsce!
DISTURBED
SEVENDUST
06.06.11 - Warszawa, Stodoła, godz. 20.00
Otwarcie bramek - godz.19.00
Ceny biletów:
W przedsprzedaży - 120zł
W dniu koncertu - 140zł
Bilety do nabycia na stronach:
www.metalopolis.pl, www.ticketpro.pl, www.ebilet.pl, www.ticketonline.pl, www.ticketportal.pl, www.kupbilet.pl, www.eventim.pl
http://metalmind.com.pl/index.php?dzial=newsy&more=3071
na jedynym koncercie w Polsce!
DISTURBED
SEVENDUST
06.06.11 - Warszawa, Stodoła, godz. 20.00
Otwarcie bramek - godz.19.00
Ceny biletów:
W przedsprzedaży - 120zł
W dniu koncertu - 140zł
Bilety do nabycia na stronach:
www.metalopolis.pl, www.ticketpro.pl, www.ebilet.pl, www.ticketonline.pl, www.ticketportal.pl, www.kupbilet.pl, www.eventim.pl
http://metalmind.com.pl/index.php?dzial=newsy&more=3071
Ostatnio zmieniony śr mar 16, 2011 2:00 pm przez izehytol, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: 06/06/2011 - Disturbed - Warszawa
Bosko. Bedę!
-
Deleted User 2868
Czyli podobnie jak z Cavalera Conspiracy... U nas w Stodole +/- kilka dni przed/po Sonisphere, a w innych państwach na Sonisphere. 
wreszcie tyle lat czekania 
Bo u nas na soni szykuje sie Slipknot, Alice Cooper i Rob ZombieKronos pisze:kilka dni przed/po Sonisphere, a w innych państwach na Sonisphere.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Pobożne życzenia jesli chodzi o Coopera i Zombiego. Obie kapele grają na Download Festival (10-12.06) i to chyba właśnie 10-tego. Jesli nawet nie tego dnia, to wątpie, żeby byli u nas..Niestety.Emilio pisze:Bo u nas na soni szykuje sie Slipknot, Alice Cooper i Rob ZombieKronos pisze:kilka dni przed/po Sonisphere, a w innych państwach na Sonisphere.
Kogo można się spodziewać na suppoert? Jak obstawiacie?
Mam pytanko do bywalców Stodoły, a wiem, że Wy to jesteście tam często.
1. O ile dobrze pamiętam tam jest taki balkonik po prawej stronie - tam można wchodzić tak sobie kto chce czy trzeba mieć jakieś układy lub znajomości itp? W sumie nie chce tam być, ale chce wiedzieć.
2. Jak byłem na koncercie Serja Tankiana to czytałem wypowiedzi, że parę osób po koncercie zostało zaproszone na spotkanie z Serjem, zrobili sobie zdjęcia, autografy itp - czy to przypadkowe osoby czy też trzeba mieć znajomości żeby taki zasczyt można było dostąpić? Jeśli jest to możliwe dla takiego "nikogo" jak ja to gdzie się kierować po koncercie tam na góre i w jakim czasie tam być czy może przed występem?
Mam pytanko do bywalców Stodoły, a wiem, że Wy to jesteście tam często.
1. O ile dobrze pamiętam tam jest taki balkonik po prawej stronie - tam można wchodzić tak sobie kto chce czy trzeba mieć jakieś układy lub znajomości itp? W sumie nie chce tam być, ale chce wiedzieć.
2. Jak byłem na koncercie Serja Tankiana to czytałem wypowiedzi, że parę osób po koncercie zostało zaproszone na spotkanie z Serjem, zrobili sobie zdjęcia, autografy itp - czy to przypadkowe osoby czy też trzeba mieć znajomości żeby taki zasczyt można było dostąpić? Jeśli jest to możliwe dla takiego "nikogo" jak ja to gdzie się kierować po koncercie tam na góre i w jakim czasie tam być czy może przed występem?
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Supportem będzie Sevendust. Zapowiada się niezły koncert. 
http://www.metalmind.pl/index.php?dzial=newsy&more=3107
http://www.metalmind.pl/index.php?dzial=newsy&more=3107
ooo jak dla mnie fajnie, nawet ich lubie 
Według strony Stodoły koncert wyprzedany
właśnie wróciłem. Bardo dobry koncert. Zaliczylem Sevendust i Disturbed. Pełno ludzi, upał niesamowity, ale atmosfera świetna