11/06/2011 - Sonisphere - Praga
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
11/06/2011 - Sonisphere - Praga
Ostatnio zmieniony śr maja 25, 2011 5:11 pm przez ttomasz, łącznie zmieniany 5 razy.
Re: 11/06/2011 - Sonisphere - Praga
Żeby nie spamować w pierwszym poście...
No to w końcu się doczekaliśmy! Jak zwykle tańsze od Warszawy, szkoda tylko że nie ma motorów :/ Mam nadzieję, że ich jeszcze ogłoszą.
Do zobaczenia w Czechach!
No to w końcu się doczekaliśmy! Jak zwykle tańsze od Warszawy, szkoda tylko że nie ma motorów :/ Mam nadzieję, że ich jeszcze ogłoszą.
Do zobaczenia w Czechach!
Będę w Wa-wie i w Czechach ! 
zróżnicowane te SONI, zupełnie inne zespoły póki co
szkoda tylko, że te supporty są takie sobie :/
Koncertowy rok 2026: Polish Metal Alliance, Turbo, Wishbone Ash, Małgorzata Ostrowska, Galahad/ Millenium, Turbo, Old Breakout, Smith/ Kotzen, Schenker, DiMeola, Helicon, Another Pink Floyd, Turbo, K. Cugowski, Clapton ...
No ja poważnie rozważam wyjazd tam również. W końcu to sobota więc bez stresu będzie.
no to musiałbyś w sobotę rano dorwać jakiś samolot do Pragi, inaczej będzie nie łatwo :/
Koncertowy rok 2026: Polish Metal Alliance, Turbo, Wishbone Ash, Małgorzata Ostrowska, Galahad/ Millenium, Turbo, Old Breakout, Smith/ Kotzen, Schenker, DiMeola, Helicon, Another Pink Floyd, Turbo, K. Cugowski, Clapton ...
-
Deleted User 4876
e na pewno bedzie transport wiązany wawa+praga, wiec samolot zbędny. ja mam problem, bo 11 nad ranem wróce z drezna z Bonb Jovi ( wiem ze inny typ muzyki, ale to kapela z dziecinstwa ) a na Maiden do czech bym sie wybrał :/ i mam problem logistyczny do rozwiązania.
Doskonale Cię rozumiem co do Bon Jovi. Wraz z upływem czasu przesuwają się w górę, jeśli chodzi o krótką listę muzyków, których nigdy nie słyszałem na koncercie, a chciałbym.
Teraz mają mieć trasę greatest hits, nieźle, ale może po niej wróciliby do hard rocka ??
Teraz mają mieć trasę greatest hits, nieźle, ale może po niej wróciliby do hard rocka ??
Autkiem. Wyjazd koło godziny 5 rano z Wawy. W 3 h jesteś w Kato a stamtąd jeszcze ze 2h i dojeżdżasz na teren festu. No stressno to musiałbyś w sobotę rano dorwać jakiś samolot do Pragi, inaczej będzie nie łatwo :/
-
ZłapanyWCzasie
- -#Clairvoyant

jak dla mnie beznadziejny skład(poza Iron Maiden oczywiście),dużo lepszy skład jest na Metal Fest w Pilznie, Saxon,Accept i Rage ,za ponad 2 razy mniejsze pieniądze
Co kto lubi. Dla mnie bardzo fajny skład (poza Maiden oczywiście)ZłapanyWCzasie pisze:jak dla mnie beznadziejny skład(poza Iron Maiden oczywiście),dużo lepszy skład jest na Metal Fest w Pilznie, Saxon,Accept i Rage ,za ponad 2 razy mniejsze pieniądze
Trudno, mam nadzieję że motora z czasem dorzucą.krusejder pisze:szkoda tylko, że te supporty są takie sobie :/
Korna zobaczę już drugi raz w tym roku, a wogle go oglądać nie chcę, Mastodonta nie lubię, Cavalera conspiracy nie znam, ale kumple mówią, że słabe
Grunt to Maiden
Jak ktoś jest chętny na ten fest, to w kwestii biletów polecam sklep Demo w Jeleniej Górze. Są tam wszystkie dostępne wejściówki na ten fest. Nr do Pawła, który prowadzi sklep to: 601 427 473
Mi znajomy w czeskich Frydlandzie kupi w piątek, więc przy okazji mogę komuś podesłać (i jak dla wiarygodnościcoś na allegro wystawić), tylko że dostanę je dopiero w środę.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Za Chiny nie dojedziesz autem z Katowic pod Pragę w 2h. Google Maps pokazuje 5h z Katowic, z Wawy 9h. I to jest bliższe prawdy. Poza tym będziesz mocno zmęczony (%?tomtomala pisze:Autkiem. Wyjazd koło godziny 5 rano z Wawy. W 3 h jesteś w Kato a stamtąd jeszcze ze 2h i dojeżdżasz na teren festu. No stressRobiło się już takie eskapady.
Google maps pokazują zawsze trasę do samiutkiego centruma miasta. To raz. Dwa - Warszawa - Katowice to według nich 4.30 a ja tę trasę robiłem już poniżej 3h. Po trzecie - w samolot w życiu nie wsiądę bo się boję lataćWICKER MAN pisze:Za Chiny nie dojedziesz autem z Katowic pod Pragę w 2h
Z Katowic do Żywca jest 2 godziny wiem bo nieraz tam podróżuje
IRON MAIDEN
A od Ciebie do Milovic? Zresztą mapy pokazują trasę autobahnem na Wrocław. No nic. Logistycznie się to rozpracuje.Z Katowic do Żywca jest 2 godziny wiem bo nieraz tam podróżuje
-
dagmara302
- -#Prodigal son

tomtomala, Z Wrocka do Kłodzka masz 80 km i dalej z Kłodzka do Milovic 170 km przez Nahod