Tak wreszcie jakiś koncert w weekend bo z tego co patrzyłem na większość interesujących mnie wydarzeń wszystkie w środku tygodnia a tu taka niespodzianka, a z faktu takiego że na innych koncertach być nie mogę bo praca nie pozwala na tym raczej na 80% się zjawię
Zilian pisze:Tak wreszcie jakiś koncert w weekend bo z tego co patrzyłem na większość interesujących mnie wydarzeń wszystkie w środku tygodnia a tu taka niespodzianka, a z faktu takiego że na innych koncertach być nie mogę bo praca nie pozwala na tym raczej na 80% się zjawię
No właśnie, w tym roku choć jest dużo fajnych koncertów, to wszystkie w środku tygodnia...
Zilian pisze:Tak wreszcie jakiś koncert w weekend bo z tego co patrzyłem na większość interesujących mnie wydarzeń wszystkie w środku tygodnia a tu taka niespodzianka, a z faktu takiego że na innych koncertach być nie mogę bo praca nie pozwala na tym raczej na 80% się zjawię
No właśnie, w tym roku choć jest dużo fajnych koncertów, to wszystkie w środku tygodnia...
Właśnie to jest duża niedogodność. Uriah Heep, Disturbed na te koncerty bardzo chciałbym pojechać no ale niestety wypadają w poniedziałek i dlatego odpadają Muszę więc wybierać spośród tego co odbywa się w weekendy. Nie jest tego za wiele ale jak jakaś okazja się pojawi to warto ją wykorzystać choćby dlatego na IE warto pojechać
Mr.Hankey pisze: ten nowy wokal średnio mnie przekonuje.
Przecież jeszcze nie wiadomo jak będzie śpiewał z IE - po nagraniach jego zespołu niby coś tam można wróżyć ale wg. mnie to nic w porównaniu z tym co będzie reprezentował w Iced Earth. Trzeba czekać i tyle.