Tarja Turunen, ex – głos Nightwish, już 16 stycznia 2012 roku pojawi się na koncercie w Polsce. Styczniowy koncert zapowiada się wyjątkowo, gdyż ostatni raz będziemy mogli posłuchać Tarji prezentującej repertuar z albumu „What Lies Beneath”. Jak się dowiedzieliśmy, po tej trasie artystka zamierza zrobić sobie kilkuletnią przerwę, zanim znów pomyśli o nagraniu nowego materiału.
Metal Mind Productions
zaprasza
TARJA TURUNEN
16.01.2012, Warszawa, Klub Stodoła, godz. 20.00
Otwarcie bram godz. 19.00
Ceny biletów:
W przedsprzedaży: 120 zł / W dniu koncertu: 130 zł
Bilety do nabycia na stronach:
www.metalopolis.pl, www.ticketpro.pl, www.ebilet.pl, www.ticketonline.pl, www.ticketportal.pl, www.kupbilet.pl, www.eventim.pl www.bileteria.pl
16/01/2012 - Tarja Turunen - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 16/01/2012 - Tarja Turunen - Warszawa
Dużo czasu jeszcze ale warto rozważyć
szkoda tylko, że to poniedziałek...
Night Mistress Fan Club Łódź
Jeśli tylko będę mógł to chętnie
Jakby Tarja przyjechała z koncertem Bożonarodzeniowym, to bym poszedł. A tak - wątpię.
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Coś pięknego, właśnie zamówiłem sobie na Merlinie combo CD/DVD, ale na realizację będę musiał trochę poczekać - nic to, apetyt się zaostrzy.krusejder pisze:Jakby Tarja przyjechała z koncertem Bożonarodzeniowym, to bym poszedł.
www.youtube.com/watch?v=VOQNgUtJkKs
Możliwe, że już kiedyś na tym forum dałem tego linka, ale nie mogę się powstrzymać - często to oglądam i ZAWSZE mam ciary.
www.youtube.com/watch?v=J3bLSpX8e3o
Btw, nie lubię Jej poczynań z NIGHTWISH ani solowych rockowych.