Witam,
sprzedam oryginalny T-Shirt Maiden zakupiony na Sonisphere 2011.
towar nowy nie chodzony, rozmiar L.
cena taka jak zapłaciłem, czyli 100 zolek.
sprzedaję bo jest za duża na moją żonę.
koszulkę mogę podrzucić do centrum Katowic, Sosnowca, Będzina lub Dąbrowy Górniczej.
zdjęcia słabej jakości, tel.kom. - mogę wysłać na priva.
zdrów.
SPRZEDAM ORG.T-SHIRT MAIDEN
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Iron Soldier
- -#Invader

Re: SPRZEDAM ORG.T-SHIRT MAIDEN
Jestem zainteresowany
Piszę na pw.
ja bym kupil ten z Edkiem wysiadajacym z samolotu, byla wywieszona w sklepiku, ale juz niedostepna
Hmmm...Wydaje mi sie, ze te koszulki na sonisphere nie byly orginalne. Na metce pisalo jakies frutti czy cos. Moze wypowie sie ktos, kto kupowal z official sklepu Maidenow.
tak ze stadionu chinskie podróbki rzucilianonim pisze:Hmmm...Wydaje mi sie, ze te koszulki na sonisphere nie byly orginalne. Na metce pisalo jakies frutti czy cos. Moze wypowie sie ktos, kto kupowal z official sklepu Maidenow.
chodzi o firme "fruit of the loom" na metce?
to firma odziezowa i od zawsze z tego co kojarze MAIDEN na nich ma swoje nadruki
Witam, z koszulkami to jest tak jak napisał Budziol, mam koszulki różne, np. z "mercza" K.DIAMOND też jest logo "owocowe".
jak jeszcze było normalne MTV co puszczało muzykę program np.HeadBangersBall, ta firma sponsorowała wiele imprez rockowych i metalowych i związanych z tym programów...
jak jeszcze było normalne MTV co puszczało muzykę program np.HeadBangersBall, ta firma sponsorowała wiele imprez rockowych i metalowych i związanych z tym programów...
A jakie wymiary ma żonka?ring pisze: sprzedaję bo jest za duża na moją żonę.