28/05/2005 - Eddie Rips Up Prague - Praga @ T-Mobile Arena

Tu dyskutujemy tylko o Iron Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Re: 28/05/2005 - Eddie Rips Up Prague - Praga @ T-Mobile Arena

Post autor: WICKER MAN »

Pink pisze:Bo narazie to cos mało tych koncertów - moim skromnym zdaniem, cieszę sie że koncert w Polsce potwierdzony został już jakiś czas temu, niewyobrażam sobie czekania teraz aż go ogłoszą :P
Maideni potwierdzą w najbliższym czasie jeszcze kilka koncertów. :)
No ale fakt - dobrze, że polski koncert jest już potwierdzony, bo musiałbym się przebijać przez setki postów, że Maideni nie przyjadą itp. :lol: :wink:
Szymon
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: Szymon »

von grunt pisze:Mam propozycje dla tych, dla których zabraklo miejsca w busach :/
moze by tak pociagiem z wroclawia pojechac ??? wyjechalibysmy w nocy i 28 rano byli w pradze, a po koncercie do katowic od razu. Ktoś by reflektował, bo sam jechac nie bede ;)
Pociag w druga strone odpada chyba. Z tego co pamietam pociag powrotny jest w godzinach wieczornych ( chyba tak kolo 21) a pozniej jakos rano, wiec do Chorzowa mozna by nie zdazyc na sensowna pore. Poza tym pociag bezposredni to majatek kosztowac bedzie.
Jezeli to co pisze Wicker sie potwierdzi, ze Praga bedzie pierwsza to bede chcial pojechac, ale raczej bede myslal o zebraniu ekipy na samochod. Biletow raczej nie braknie, co najwyzej tych drozszych, w takim wypadku mam nadzieje koledzy pomoga za jakiegos browarka dostac sie gdzie trzeba :roll: :D
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Szymon pisze:Pociag w druga strone odpada chyba. Z tego co pamietam pociag powrotny jest w godzinach wieczornych ( chyba tak kolo 21) a pozniej jakos rano, wiec do Chorzowa mozna by nie zdazyc na sensowna pore. Poza tym pociag bezposredni to majatek kosztowac bedzie.
Jezeli to co pisze Wicker sie potwierdzi, ze Praga bedzie pierwsza to bede chcial pojechac, ale raczej bede myslal o zebraniu ekipy na samochod. Biletow raczej nie braknie, co najwyzej tych drozszych, w takim wypadku mam nadzieje koledzy pomoga za jakiegos browarka dostac sie gdzie trzeba :roll: :D
Z Pragi do Chorzowa można też jechać przez Ostrawę - wyjazd około 4 nad ranem, a przyjazd do Katowic koło południa...
Na to bym nie liczył - wszyscy będą się tylko bić o barierkę. :lol: :wink:
Szymon
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

WICKER MAN pisze:
Szymon pisze:Pociag w druga strone odpada chyba. Z tego co pamietam pociag powrotny jest w godzinach wieczornych ( chyba tak kolo 21) a pozniej jakos rano, wiec do Chorzowa mozna by nie zdazyc na sensowna pore. Poza tym pociag bezposredni to majatek kosztowac bedzie.
Z Pragi do Chorzowa można też jechać przez Ostrawę - wyjazd około 4 nad ranem, a przyjazd do Katowic koło południa...
Na to bym nie liczył - wszyscy będą się tylko bić o barierkę. :lol: :wink:
Ehh - ludzie to maja krotka pamiec. Juz sie nie pamieta kto pomagal sie o to miejsce pod barierka bic w Pradze ostatnim razem :roll: ;) :lol:
von grunt
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Post autor: von grunt »

ja mam w chorzowie sektor takze by mi pasowal ten pociag nawet... ale jesli ktos ma auto i sie wybiera to ja moge sie zabrac, oczywiscie partycypując w kosztach
"I love the smell of napalm in the morning.... It's smell's like victory"
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Szymon pisze:Ehh - ludzie to maja krotka pamiec. Juz sie nie pamieta kto pomagal sie o to miejsce pod barierka bic w Pradze ostatnim razem :roll: ;) :lol:
No fakt - masz za to piwo u każdego z nas! :D :P :wink:
A na serio - jak się już zdecydujesz na Pragę to coś wymyślimy. :D Chyba, że wprowadzą np. opaski jak na Mecie... :?
Szymon
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Jezeli juz tam bede to sie dogadamy Panie Robercie ;) :D Na wszystko znajda sie goralskie metody.......nie ma Czecha na Polaka :)
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

UWAGA!

Shortcut kupił już dla nas bilety do Pragi! W ich warszawskiej siedzibie będą one około 3 lutego! Każdy z Was będzie rozliczał się z nimi indywidualnie, ale wg. listy nazwisk, którą im przekażę (i którą niedługo przygotuję prosząc Was o Wasze dane) i powołując się na Fan Klub. Szczegóły ustalimy na dniach!
Awatar użytkownika
LoRdI
-#Invader
-#Invader

Post autor: LoRdI »

pytanie
bedziemy wpłacac kase na konto czy płatne przy obiorze??
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

LoRdI pisze:pytanie
bedziemy wpłacac kase na konto czy płatne przy obiorze??
Postaram się niedługo dowiedzieć. Być może będą możliwe obie opcje... Plus odbiór osobisty w Shortcut w Traffic Clubie - dla warszawiaków. ;)
miki
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: miki »

apropo pociągów powrotnych
ja byłem na Mecie w Pradze i wracałem taK:
pociąg ok. 00:20 z Pragi do Czeskiego Cieszyna, piechotą do polskiego Ceiszyna na dworzec PKS - w Katowicach ok. 10-11 rano :wink:
duuuuuuuuużo tańsze rozwiązanie niż pociąg bezpośredni do Polski :)
Awatar użytkownika
Cybul
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Cybul »

WICKER MAN pisze:UWAGA!

Shortcut kupił już dla nas bilety do Pragi! W ich warszawskiej siedzibie będą one około 3 lutego! Każdy z Was będzie rozliczał się z nimi indywidualnie, ale wg. listy nazwisk, którą im przekażę (i którą niedługo przygotuję prosząc Was o Wasze dane) i powołując się na Fan Klub. Szczegóły ustalimy na dniach!
Czy bilety mamy odebrać pomiędzy 3-5 lutego ;) ?
Szymon
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Man_Of_The_Edge pisze:apropo pociągów powrotnych
pociąg ok. 00:20 z Pragi do Czeskiego Cieszyna, piechotą do polskiego Ceiszyna na dworzec PKS - w Katowicach ok. 10-11 rano :wink:
Ile Cie to wyszlo?? Bo sposob na tanszy dojazd niz bezposredni jest inny. Kupujesz bilet do granicy. Przez granice jedziesz bez biletu - jak przychodzi konduktor to zglaszasz chec kupna do pierwszej stacji po drugiej stronie - to sie konczy wzieciem lapowki w postaci kilku zlotych ;) i pozniej juz od granicu kupujesz drugi bilet do miejscowosci docelowej. Jedziesz caly czas tym samym pociagiem a wychodzi duuuzo mniej. Wydaje mi sie ze okolo 70-80 pln w jedna strone (ale nie pamietam dokladnie)
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

UWAGA!

Firma Shortcut ( http://www.shortcut.pl ) ma już dla nas bilety na koncert w Pradze!!! Będą one dostępne między innymi w warszawskim punkcie sprzedaży firmy w Traffic Club od około 3 lutego. Rozliczać będziecie się indywidualnie - odbierając bilety osobiście (dla tych z Warszawy i okolic) lub inną drogą (poczta itd.). Szczegóły ustalimy na dniach.
Już teraz prosiłbym Was jednak o wysłanie mi e-maili z Waszymi danymim, gdyż odbierając bilety będziecie powoływać się na Fan Klub i listę nazwisk, którą przekażę Shortcut'owi. Chodzi o to, że bilety te mają być tylko dla nas i nikt ma nam ich nie wykupić. ;)
Piszcie więc proszę do mnie na mail'a z tematem "Praga" i załączcie swoje dane: nick na forum/liście, imię, nazwisko, adres e-mail, liczba zarazerwowanych wcześniej biletów, proponowana opcja odebrania wejściówek (drogą pocztową, osobiście itd.).
Pełną listę przekażę firmie Shortcut i skontaktuję Was z nimi.
Ostatnio zmieniony ndz sty 22, 2017 11:41 am przez WICKER MAN, łącznie zmieniany 3 razy.
Deleted User 357

Post autor: Deleted User 357 »

A ja tak tylko wtrącę że mnie jednak nie będzie...Wolę za tą kasę jechać w lipcu na Manowar,Edguy i Rage do Czech....Miłej zabawy życzę :)
miki
-#Clansman
-#Clansman

Szymon pisze:
Man_Of_The_Edge pisze:apropo pociągów powrotnych
Ile Cie to wyszlo?? Bo sposob na tanszy dojazd niz bezposredni jest inny. Kupujesz bilet do granicy. Przez granice jedziesz bez biletu - jak przychodzi konduktor to zglaszasz chec kupna do pierwszej stacji po drugiej stronie - to sie konczy wzieciem lapowki w postaci kilku zlotych ;) i pozniej juz od granicu kupujesz drugi bilet do miejscowosci docelowej. Jedziesz caly czas tym samym pociagiem a wychodzi duuuzo mniej. Wydaje mi sie ze okolo 70-80 pln w jedna strone (ale nie pamietam dokladnie)
50 zł chyba + 12 za PKS, czyli podobnie :)
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

UWAGA!! Ciągle czekam na Wasze zgłoszenia!!

Firma Shortcut ( http://www.shortcut.pl ) ma już dla nas bilety na koncert w Pradze!!! Będą one dostępne między innymi w warszawskim punkcie sprzedaży firmy w Traffic Club od około 3 lutego. Rozliczać będziecie się indywidualnie - odbierając bilety osobiście (dla tych z Warszawy i okolic) lub inną drogą (poczta itd.). Szczegóły ustalimy na dniach.
Już teraz prosiłbym Was jednak o wysłanie mi e-maili z Waszymi danymim, gdyż odbierając bilety będziecie powoływać się na Fan Klub i listę nazwisk, którą przekażę Shortcut'owi. Chodzi o to, że bilety te mają być tylko dla nas i nikt ma nam ich nie wykupić. ;)
Piszcie więc proszę do mnie na mail'a: z tematem "Praga" i załączcie swoje dane: nick na forum/liście, imię, nazwisko, adres e-mail, liczba zarazerwowanych wcześniej biletów, proponowana opcja odebrania wejściówek (drogą pocztową, osobiście itd.).
Pełną listę przekażę firmie Shortcut i skontaktuję Was z nimi.
Ostatnio zmieniony ndz sty 22, 2017 11:41 am przez WICKER MAN, łącznie zmieniany 1 raz.
miki
-#Clansman
-#Clansman

dostałeś moje zgłoszenie?
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Man_Of_The_Edge pisze:dostałeś moje zgłoszenie?
Tak. Ale czekam jeszcze na innych...
Saymon
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: Saymon »

To napisz kto już się zgłosił. Moje doszło ;) ??
Sanktuarium Fan-Club Registered Member - 068
ODPOWIEDZ