Poszukujemy chętnych do pomocy w promocji koncertu Maiden!

Wszystko o koncercie Maiden w Chorzowie 29 maja 2005!

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

janiedembica
-#Prisoner
-#Prisoner

Re: Poszukujemy chętnych do pomocy w promocji koncertu Maiden!

Post autor: janiedembica »

Rammstein! :) z checią pomoge :)
Deleted User 357

Post autor: Deleted User 357 »

Ja tam w szkole nie będę nic rozwieszał bo i tak zaraz ktos zakosi :lol:
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: WICKER MAN »

Iron_Simon pisze:Oczywiscie ze nie chce obklejac calej szkoly plakatami!! Nawet nie dostalbym pozwolenia zeby zakleic szkole plakatami!!! Chodzilo mi o to ze moge zawiesic jeden plakat przy wejsciu!! A sa to szkoly gdzie jest pelno metali :twisted: w Katowicach moge tez na uczelniach po jednym plakacie rozwiesic!!! Ale glownie jezeli wezmiecie mnie pod uwage w promocji to mam plan zakleic cale miasto Bytom i Katowice :D Glowne ulice handlowe i miejsca gdzie jest zawsze najwiekszy tlok (np. ul. Stawowa w Katowicach czy np. Dworcowa w Bytomiu) Tak wiec ja sie w to angazuje calym sercem i dusza :rocx :twisted:
Spoko! Właśnie takich ludzi szukamy! :D :rocx :beer
Oczywiście dam Wam wszystkim znać jak tylko będę wiedział coś więcej na temat terminu i zasięgu akcji rozklejania plakatów (choć będzie to mniej więcej marzec).
Żelazny pisze:Ja tam w szkole nie będę nic rozwieszał bo i tak zaraz ktos zakosi :lol:
Też prawda. ;) Ale zawsze warto próbować - jeśli szkoła jest duża i chodzi do niej wielu potencjalnych widzów. :twisted:
Cymor
Stara gwardia
Stara gwardia

Post autor: Cymor »

Iron_Simon pisze:Bylem w Bytomiu obadac jak bedzie wygladac sprawa roziweszania plakatow!!! Bylem w 3 szkolach i pytalem sie dyrekcji i powiedzieli ze raczej nie bedzie problemu z powieszeniem plakatow w ich szkolach :twisted: Poza tym sklep muzyczny, studio tatuazu, pare pubow i wiele innych ciekawych miejsc :twisted: Tak wiec jak tylko beda plakaty do wieszania do walic do mnie smialo!!!! :rocx
A mozna wiedziec w jakich szkolach ?;)
P.s. Na Dworcowej plakatow raczej nie zozwiesisz...Z reszta juz przed Hajfikiem jeden stoi ;)
Awatar użytkownika
Iron_Simon
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: Iron_Simon »

Cymor te szkoly o ktore pytales to Liceum na placu Sikorskiego, Wyzsza Szkola jakas tam w Lagiewnikach, Technikum na Katowickiej w Bytomiu, oczywiscie Technikum Telekomunikacji w Katowicach (do ktorego ja chodzilem :D i wiem ze tam jest pelno metali i wogole ludzi w tych klimatach :rocx ) Poza tym wczoraj bylem troche sie nawalic w Bytomiu w centrum i pytalem o mozliwosc zawieszenia plakatu w knajpie "Rock Cafe" i powiedzieli mi ze jezeli chodzi o koncert Iron Maiden to moge tam zawiesic tyle plakatow ile bede chcial!!!! :rocx Pozostaje tylko czekac do akcji "Zaklejania" Swiata :twisted: :solo
Awatar użytkownika
Iron Wódz
-#Charlotte
-#Charlotte

Iron_Simon

Post autor: Iron Wódz »

ZSL w K-ce zostaw mi :) Ja chodze tam jeszcze przez 4 miechy wiec zdarze jeszcze rozlepic dosc plakatow 8)
Ten, który nie lęka się ciemności, bo ciemnością włada. \,,,/ (-.-) \,,,/
Cymor
Stara gwardia
Stara gwardia

Post autor: Cymor »

w tym całym rock cafe to specjalnie dużo ludzi nie zwerbujesz ;)
Awatar użytkownika
Iron_Simon
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Cymor pisze:w tym całym rock cafe to specjalnie dużo ludzi nie zwerbujesz ;)
Dla mnie liczy sie kazde mozliwe miejsce, a widze ze Ty podchodzisz do wszystkiego raczej bez entuzjazmu i dosyc sceptycznie!!! Tam gdzie sie da to trzeba probowac, a dworcowa sie nie martw, jedyne zmartwienie to ze plakaty moga szybko zniknac :twisted:
Awatar użytkownika
Iron_Simon
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Re: Iron_Simon

Iron Wódz pisze:ZSL w K-ce zostaw mi :) Ja chodze tam jeszcze przez 4 miechy wiec zdarze jeszcze rozlepic dosc plakatow 8)

hehehehe ZSŁ rzadzi!!!! Wszedzie znajdzie sie ktos z ZSŁ!!! Jezeli konczysz teraz szkole to pewnie sie znamy przynajmniej z widzenia bo ja ta bude konczylem rok temu :twisted: (na szczescie) Ale z plakatem do ZSŁ sie chetnie wybiore, przynajmniej odwiedze stare smieci!!! Aha i ciekawe czy Staszek jeszcze zyje!!! Pewnie ciebie tez torturowal :twisted:
Awatar użytkownika
Iron Wódz
-#Charlotte
-#Charlotte

Iron Simon

Post autor: Iron Wódz »

Miałem nieszczęscie spotkać Staszka na swojej drodze przez 2 lata :twisted: Jak będziesz wpadał to daj znać :rocx [/img]
Ten, który nie lęka się ciemności, bo ciemnością włada. \,,,/ (-.-) \,,,/
Awatar użytkownika
white
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: white »

jak jeszcze sa potrzebne osoby do rozdawania ulotek przed Rammsteinem to chetnie pomoge
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

ULOTKI przed koncertem:
21/02/2005 - Rammstein - Katowice @ Spodek

Potrzebuję 1-2 chętnych do otrzymania partii ulotek do rozdania pod Spodkiem przed koncertem Rammstein 21 lutego. Osoba, która dostanie ulotki proszona jest o zorganizowanie jakiegoś spotkania (dobra okazja, aby poznać innych Sanktuarian :D ) przed koncertem w celu rozdania pakietów ulotek innym wolontariuszom.
Czekam na Wasze maile - zgłoszenia przesyłajcie na adres z tematem "Ulotki-Rammstein". Wyślijcie swoje: nick na forum, imię, nazwisko, adres.

Oczywiście ulotki będą reklamować koncert Iron Maiden/Mystic Festival. :)
Ulotki rozdawalibyście pod Spodkiem przed/po koncercie (najlepiej chyba przed).
Ostatnio zmieniony ndz sty 22, 2017 11:39 am przez WICKER MAN, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Iron_Simon
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Wicker Man na jakiej zasadzie bedziesz wybieral ludzi do ulotek itd. Wogole to pozniej "wybrańcom" :wink: bedziesz dawal znac na maile czy tutaj na forum napiszesz kto zostal zaciagniety do pomocy itp?? I w jakim celu trzeba bylo podawac adres itd? :D
Awatar użytkownika
Iron_Simon
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Ok juz niewazne :wink: juz wszystko wiem :D \m/ (*o*) \m/
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Mystic wysłał dziś po 1500 ulotek do mnie, Iron_Simon'a i MiKiego. ;)
Ja osobiście z partii, którą dostanę, zrobię kilka mniejszych i także wyślę je do ok. 3 osób. Więc czekam na zgłoszenia! Ulotki mają zostać rozdane przed koncertami Rammstein (Spodek - 21 luty), Metalmania (Spodek - 12 marzec) oraz ewentualnie jeśli coś zostanie to np. Asia (Warszawa - 3 marzec), trasa Chainsaw, Porcupine Tree itp...
Mam nadzieję, że Iron_Simon i MiKi zorganizują jakieś mini spotkanie dla chętnych Sanktuarian przed Rammstein i Metalmanią, żeby podzielić ulotki na mniejsze pakiety i rozdać je innym wolontariuszom. :) Kto z Was chce jeszcze pomóc w promocji Maiden przed tymi imprezami?

Chętnych do pomocy proszę o kontakt mailowy (temat - "Ulotki"). Załączcie swoje dane: imię, nazwisko, nick na forum, koncerty przed którymi moglibyście rozdawać ulotki.
Ostatnio zmieniony ndz sty 22, 2017 11:40 am przez WICKER MAN, łącznie zmieniany 1 raz.
miki
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: miki »

no to ok. Katowic chętne na spotkanie walić do mnie :D

iron_z_maidenu@o2.pl
albo na gadu, ale wolę maile :P
Awatar użytkownika
Iron_Simon
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Mysle ze najlepiej bedzie jak spotkam sie z chetnymi do pomocy w dniu koncertu!!! Bramy na Rammsteina otwieraja o 19 wiec mysle ze moznaby sie spotkac po poludniu 13 lub 14 pod Spodkiem, ja bym podzielil wszystkie ulotki na chetnych i rozdal wszystko tak zeby przed Metalmania juz nie robic z tym zamieszania (wiec chetni ktorzy na 100% sie decyduja na to niech pisza do mnie na maila sajmon-19@o2.pl tak zebym wiedzial na ile podzielic!!!) A w okolicach 19-20 luty dokladnie sie ustali w ktorym miejscu i o ktorej!!!
miki
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: miki »

mam już ulotki :) teraz czekam na kontakt z chętnymi :wink:
slaveK
-#Prowler
-#Prowler

Post autor: slaveK »

koncert moze juz ma dostateczną reklame...ale radio bloodofgod z pewnością dołączy do reklamujacych
zapraszam dziś o 16 na audycje poświęconą dziewicy
up 2 the IRONS :solo :beer
Awatar użytkownika
Iron_Simon
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Ja wciaz czekam na przesylke!! jeszcze nie dostalem ale mam nadzieje ze za niedlugo dojdzie :twisted:
ODPOWIEDZ