Dream Theater - syntetyczny przegląd twórczości
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Re: Dream Theater - syntetyczny przegląd twórczości
Nie ma życia poza barierkami, nie znasz się 
ja mialem barierki wiele razy na róznych zespołach, mi wystarczy, zebyscie sie tam nie zesrali na tych barierkach xd, przychodze sobie kulturalnie chwile przed i siedze na krześle jak Król, co ja bede stac jak jakis plebs
Zajzajer on the Road 2026:
- johnny_o
My jesteśmy Wojownikami Stali a Ty jesteś wimpem 
Pięknie wyjaśniony elitaryzm płytowy i jego pogarda dla trybun! Piona, Invader!
Właśnie, kiście się tam, w oparach smrodu i dezorientacji! 
Jebani Żebracy kostek, pałek i śmierdzących frot Stefana! XD
Jebani Żebracy kostek, pałek i śmierdzących frot Stefana! XD
- johnny_o
Trybuni się kurwa znaleźli, wypierdalać do starożytnego Rzymu 
Mam 14 kostek Pietruchy, ale żadna wyżebrana ani nic z tych rzeczy. 12 złapanych (czasami dostalem po głowie od jakichś typów, bo chcieli mi kostke wyrwać) dwie ochroniarze podali. A jeszcze ze 5-6 straciłem w walce. Niech się kiszą, mnie ich kompletnie nie żal. Ale sie tutaj spam zrobił.
No ja bym do rzymu sie wybrał, ale za duży wysiłek fizyczny, ogólnie planuje poza Krk sie juz nie ruszać na koncerty. Z wyjątkiem 2-3 zespołów.
No ja bym do rzymu sie wybrał, ale za duży wysiłek fizyczny, ogólnie planuje poza Krk sie juz nie ruszać na koncerty. Z wyjątkiem 2-3 zespołów.
- johnny_o
Nie no, za 14 kostek Pietruchy to szacun, kiedyś byłeś mądrzejszy
Za chwilę w ogóle przestaniesz się ruszać i co wtedy?
dziennie 3km - czasem 5km, najmniej z 1,5km - 2km z 6 razy w tyg spokojnie robie, wystarczy, wole sobie zapalić i laysy zjeść albo kfc (jutro idę właśnie) zresztą z tego co mi wiadomo to masz więcek kg niz ja :>
Ja byłem na Zabójcy w 2002, w Stodole! To, co tam zobaczyłem, te ciała... Dzięki temu stałem się mentalnie nietykalny, nie boję się Rzymu! 
- johnny_o
Ryju, ale ja mam prawie dwa metry wzrostu i ostatni raz poniżej setki ważyłem ćwierć wieku temu
No i nie narzekam na wysiłek fizyczny przy barierce, ani żaden inny 
Ja byłem na Slayerze na Bemowie w '10 więc też wiem co to jest rokendrol... Ty byś się fantastycznie odnalazł w Koloseum, dzieci byś robił murzynom
Choć na tym forum mentalnie nietykalny jest tylko jeden, wiadomy, user 
Ja byłem na Slayerze na Bemowie w '10 więc też wiem co to jest rokendrol... Ty byś się fantastycznie odnalazł w Koloseum, dzieci byś robił murzynom
Proszę o przeniesienie tego spamu do offtopowni
znam osoby co sa wysokie a waza po 40kg, wiec to nie jest wytlumaczenie :>
znam osoby co sa wysokie a waza po 40kg, wiec to nie jest wytlumaczenie :>
- johnny_o
No jasne, nie ma to jak wychudzone narkusy 
Po pierwsze spuść powietrze a po drugie co to znaczy słuchać aż za dużo ? Na tym polega piękno muzyki że można ją latami odkrywać, smakować i zachwycać się na nowo. Pierdolca bym dostał gdyby ktoś zmusił mnie do słuchania kilkudziesięciu takich samych płyt w kółko. Choćbym nie wiem jak je kochał. I kolejny raz powtarzam, doceń że masz tyle czasu w życiu że możesz sobie zmieniać oceny danej płyty z 21/37 na 3,25/10 bo ja mam czas tylko na to by ocenić czy mi się coś podoba czy nie. Z Bogiem !Zajzajer pisze: ↑pn lip 27, 2026 6:14 pmNo wiesz mogę słuchać 20 zespołów na krzyż, ty za to słuchasz aż za dużo, podejrzewam, że nie zbierasz oryginalnych płyt tylko muzy słuchasz ze spotify czy lastfm, wątpię żebyś miał wszystkie te zespoły na cd, a ja zespoły które słuchałem miałem ponad 2 koła płyt na cd, wiec to troche wiecej niz 20 zespolow na krzyz, w ostatnim roku sporo posprzedawałem i zostało to co naprawdę chce miec. I nie muszę słuchać Death z kompa po priedyliard razy, bo sobie kupię SH na cd i to co będzie miało ocene powyżej 8 na 10.
www.last.fm/user/darkfuneral18
Z moim czasem mogę robić co chce, a ja lubie jedno i to samo.
No czyli stosujesz Prawo inżyniera Mamonia i ja to szanuję 
www.last.fm/user/darkfuneral18
Jestem, jestem. Trochę mało czasu ostatnio, ale się zmusiłem, żeby przysiąść i napisać parę zdań, bo to jednak też gdzieś mi zajmowało głowę.Zajzajer pisze: ↑ndz lip 26, 2026 10:00 pm No fajnie, że jesteś, bo sie zastanawiałem gdzie się podziałeś i czy będzie reszta, ja Parasomni dam ze 3/10 ale uważam, że jest lepsza od prawie każdej z Manginim z wyjątkiem pajaca na linie. Distance kiedyś mocno lubiłem 8,5 na 10 bym jej dał, ale od kilku lat strasznie spadło i bym dał ze 2,5, view szkoda gadać.
To co? jaki następny zespół bedziesz robic? a Statica by A7X słuchałeś?
Z takich kapel, co to mógłbym wrócić do korzeni, to mam w sumie Fear Factory, Children Of Bodom, Megadeth, Annihilator. Się zastanowię, to faktycznie może sobie CoD przypomnę, albo FF. Generalnie przydałoby się coś cięższego, bo Maiden + DT to jednak już za dużo wycia jak na 4 miesiące.
Ja, tak jak napisałem, dam Parasomni szansę, ma album potencjał. Do pojedynczych utworów z ostatnich płyt też pewnie wrócę, ale na razie trochę przerwy.
A7X to praktycznie w ogóle nie znam.
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
CoB i FF słabo znam, FF jedną płytę raptem, ale chętnie przeczytam co tam o nich wyskrobiesz, może nawet odkryję w tych Twoich wpisach coś dla siebie. Megadeth spoko, uwielbiam. No Serek i Bruce to faktycznie może być za dużo jak na taki czas.
A7X jak chcesz zacząc to moge coś polecić, zależy czy chcesz metalcore, heavy, heavy z progiem, sam prog, czy avant-garde albo jakieś auto tuny Albo metal z naleciałościami emo/eksperymentalny, ciężko ich zaszufladkować. Na jednej płycie gra nawet sam Portnoy i od razu mówię, że gra tam zajebiście.
A7X jak chcesz zacząc to moge coś polecić, zależy czy chcesz metalcore, heavy, heavy z progiem, sam prog, czy avant-garde albo jakieś auto tuny Albo metal z naleciałościami emo/eksperymentalny, ciężko ich zaszufladkować. Na jednej płycie gra nawet sam Portnoy i od razu mówię, że gra tam zajebiście.