UWAGA! Zlot fanów Iron Maiden po koncercie w Chorzowie!

Wszystko o koncercie Maiden w Chorzowie 29 maja 2005!

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
real_alien
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Re: UWAGA! Zlot fanów Iron Maiden po koncercie w Chorzowie!

Post autor: real_alien »

Nie zaprzeczam... nie śmiem nawet :P
Awatar użytkownika
GaZeK
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Post autor: GaZeK »

co to była za koncert;] ale zlot ;] ja to bym raczej nazwał zlot zgonów;] :lol: to był pogrom;] jak wyłaziłem z baru(całkiem fajnego z resztą) to ponad 75% spokojnie dogorewała;]podliczając jeszcze dworzec i pociąg katowice->rzeszów wuchodzi jakieś grubo ponad 100 ja doliczyłem sie 147 ale po 100 straciłem już troche rachube;] więc zlot zgonów można zaliczyć do udanych;] pozdrawiam ekipe przedziałową;] szczególnie niedoszłego diabełka i jej brata;]
G.
P.S.
Szukanie nie było takei złe też spod skansenu spokojnie doszliśmy nucąc fear of the dar;]
Up the IRONS;]
Deleted User 1309

Post autor: Deleted User 1309 »

Mareq ---> kreche masz jak pas startowy na okęciu
Nie chce , nie zgadzam sie :( Prosze mi ja wymazac :P
Czaro
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: Czaro »

GaZeK pisze:co to była za koncert;] ale zlot ;] ja to bym raczej nazwał zlot zgonów;] :lol: to był pogrom;] jak wyłaziłem z baru(całkiem fajnego z resztą) to ponad 75% spokojnie dogorewała;]podliczając jeszcze dworzec i pociąg katowice->rzeszów wuchodzi jakieś grubo ponad 100 ja doliczyłem sie 147 ale po 100 straciłem już troche rachube;] więc zlot zgonów można zaliczyć do udanych;]
nie zapomnij odjąć jednego jegomościa który nie mógł nawet głowy podnieść, ale uparcie twierdził że nie jest zgonem :lol: :lol:
Następny zlot proponuje zrobić w momencie kiedy wszyscy będą w lepszej formie fizycznej, cy by łatwiej było ludzi poznać!
Awatar użytkownika
Slav The Great
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: Slav The Great »

A ja spotkałem nomanda.Niestety kolega był w stanie upojnia i konwersacja z nim była niemożliwa.

Rozwalił mnie jeden gostek.Siada obok mnie i zaczyna mi mówic,ze tak naprawde on nie lubi IM.Zapytałem go co tu robi,a on na to,ze poprostu przyszedł na impreze.

Mam nadzieje,ze Wam sie ogólnie podobało.Moim zdaniem lokal i obsługa naprawde super! :)
EeBe
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: EeBe »

nam sie udalo poznac niewiele osob (juz nawet nie wiem kto jest kto do konca :/ ) ale dobre i to, a na zdjecie sie nie zalapalismy, bo choc ze Slayerem i Swarozycem czekalismy, to nie widzielismy Was :/
Kocham Cię Kociaczku :*:* Slayer forever :*:*:*:* <3
Awatar użytkownika
karolcia
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: karolcia »

Andzia pisze: Sympatyczny koln Brucea, o to mało powiedziane. On był....ach bombowy. But he was shy :( Kurde ciekawe czy my w polsce też mamy takiego klona. Nigdy sie nad tym nie zastanawiałam.
Może i mamy, ale najprawdopodobniej jest łysy i chodzi w dresiku, więc ciężko poznać :wink:
Masz doła???????:( Włącz Dziewicę!!!:)
Awatar użytkownika
GaZeK
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Post autor: GaZeK »

Czara poznałem i tyle:P no i Nitka ale jego znałem z opowieści i gadacza jeszcze wcześniej:P no i ten pan co niby nie zgonił to za 5 minut już nie żył więc go dodałem;]
G.
Up the IRONS;]
Awatar użytkownika
Misio
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Misio »

Slav The Great pisze:A ja spotkałem nomada.Niestety kolega był w stanie upojnia i konwersacja z nim była niemożliwa.
Hehe, to my z Mysticmanem go ''odnaleźliśmy'' - kiedy to myśleliśmy nad tym czy iść spać, kolega Rycerz sie przysiadł no i... coś tam gadaliśmy... ale Slav, ja Ci powiem jedno - On nie był pijany, z nim TAK sie rozmawia! Może był po prostu aż tak zmęczony, no nie wiem :wink: Jak na ironie, spotkaliśmy go jeszcze rano, ok. 9:00 przy pkp :) Konwersacja nie wchodziła w gre. :lol: Pamiętam jeszcze hasło, gdy (że tak to ujme) zaczynałem sie powoli bawić, podchodze do Nomada (spał na przeciwko baru) i mówie ''co z Ciebie za 'rycerz' skoro żeś usnął?'' :lol:
Wogóle było świetnie -> jak zwykle na początku musiałem się rozkręcić, nalać choć minimalnie paliwa do baku, zaczerpnąć energii, etc. :) Bawiłem sie do rana z jakimś starszym kolesiem w szaliku Maiden i paroma innymi ludźmi. 5 minut przed zamknięciem lokalu udało nam sie z Mysticmanem zasnąć, no ale cóż - długo nie pospaliśmy. :) Slav obserwował :)
Tak wogóle to wielkie dzięki za zabawe i dialog tym 'komunikatywnym' ludziom - ogromne pozdrówki dla 'wiecznie zajętego Sim0na', dla Ani (jednej i drugiej :) ), Rogasia, S1mona, Nomada :wink: i wielu, wielu innych ludzi, których na tą chwile moge już nie kojarzyć z nick'ów (ach ta pamięć). Było świetnie, a impreza rozkręciła sie dopiero jak większość z Was uciekała :P
---
Slav - Ty zasługujesz na osobne podziękowania - gdyby nie Twoje zaopatrzenie to byłoby nam ciężko wytrwać do rana. 8) Btw. długo budziliście tych kolesi? Widzieliśmy Ich po 9:00 przy Mc Donaldzie przechodzących. :)
KMFDM
Awatar użytkownika
Slav The Great
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: Slav The Great »

Greddo pisze: Slav - Ty zasługujesz na osobne podziękowania - gdyby nie Twoje zaopatrzenie to byłoby nam ciężko wytrwać do rana. 8) Btw. długo budziliście tych kolesi? Widzieliśmy Ich po 9:00 przy Mc Donaldzie przechodzących. :)
Wielkie dzięki :)

Mówisz o tych dwóch co na scenie spali?To byli nasi przyjaciele z Dani.Mieliśmy z nimi sporo zabawy rano.

Sorki,ze Was tak wczesnie budziłem,ale siedzenie tam nie miało już sensu.Wszyscy spali.Barman chciał isc do domu,ja zreszta też.Więc postanowilismy zamknąc juz bar.Mam nadzieje,że nie sprawiło Wam to problemu.
Awatar użytkownika
Misio
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Nie no coś Ty, jeszcze w Kato poszliśmy potem na piwo :)
---
Btw. nie macie jakiegoś kontaktu z tymi kolesiami? Pamiętam, że robiliśmy mnóstwo fotek na tej scenie (nie pamiętam czyj był aparat) - jakaś taka flaga cholernie długa też była... ech, mam nadzieje, że ludzie od tych zdjątek sie znajdą :(
KMFDM
Awatar użytkownika
amaZona
-#Invader
-#Invader

Post autor: amaZona »

Greddo pisze:Nie no coś Ty, jeszcze w Kato poszliśmy potem na piwo :)
---
Btw. nie macie jakiegoś kontaktu z tymi kolesiami? Pamiętam, że robiliśmy mnóstwo fotek na tej scenie (nie pamiętam czyj był aparat) - jakaś taka flaga cholernie długa też była... ech, mam nadzieje, że ludzie od tych zdjątek sie znajdą :(
Pamiętam te zdjęcia :lol:
Przyglądałam się z boku :wink:
Awatar użytkownika
Misio
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

:shock: Toś Ty tam była? A wszyscy narzekali, że sie zgubiłaś i nie doszłaś. Jakoś tak słyszałem... :)
Moge tylko zgadywać... siedziałaś na przeciwko sceny, tam przy ścianie?
KMFDM
Laurana Kanan
Raskolnikow

Post autor: Laurana Kanan »

hehehe... taaaa... zdjecia to bylo cos... takze przygladalismy sie z boku... ale co widzielismy to widzielismy.... :lol: :lol:

a w ogole to zlot fajny, pozdro dla ziomow ze stolika i rispekt dla spiewajacych mezczyzn :P

Tylko szkoda ze prawie nikogo nowego nie poznalam...
Awatar użytkownika
amaZona
-#Invader
-#Invader

Greddo pisze::shock: Toś Ty tam była? A wszyscy narzekali, że sie zgubiłaś i nie doszłaś. Jakoś tak słyszałem... :)
Moge tylko zgadywać... siedziałaś na przeciwko sceny, tam przy ścianie?
:lol:

Jak to wszyscy?

Przecież normalnie przyszłam pod skansen. Potem wstaliśmy, ja wystrzeliłam z kumplem na przód i prowadziliśmy was ładnie do Leśniczówki :lol: W lesie już ktoś inny nas wyprzedził, ale cały czas byłam gdzieś z przodu. Do domu zmyłam się o 5:00 rano...
Nie mam pojęcia który to Ty... Masz może długie czarne proste włosy?
Nie siedziałam na przeciwko sceny, tylko patrząc w jej kierunku: po lewej na kanapie przy ścianie, którą sobie zaklepałam :lol: :wink:
Awatar użytkownika
amaZona
-#Invader
-#Invader

Laurana Kanan pisze:hehehe... taaaa... zdjecia to bylo cos... takze przygladalismy sie z boku... ale co widzielismy to widzielismy.... :lol: :lol:
Masz może na myśli ten blady duński tyłek? :lol: :wink:
Awatar użytkownika
Misio
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Laurana Kanan pisze:... ale co widzielismy to widzielismy.... :lol: :lol:

...
... to znaczy? :) Masz może jakiś kontakt z kimś z tej ekipy, chciałbym dorwać te fotki.
KMFDM
Laurana Kanan
Raskolnikow

Post autor: Laurana Kanan »

amaZona pisze:
Laurana Kanan pisze:hehehe... taaaa... zdjecia to bylo cos... takze przygladalismy sie z boku... ale co widzielismy to widzielismy.... :lol: :lol:
no, to widzialysmy to samo.. :lol:

niektorzy sie z dworu spieszyli zeby tez moc o tym opowiadac, ale wiesci roznosily sie zbyt wolno (moze teraz dowiem sie komu przekazalam ze Dunczyk juz skonczyl pozowac do zdjec :wink: )...

Edit: Greddo-> nie wiem czyje to byly aparaty... ja tam byla niemym przypadkowym swiadkiem... :wink:
Awatar użytkownika
amaZona
-#Invader
-#Invader

Laurana Kanan pisze:
amaZona pisze:
no, to widzialysmy to samo.. :lol:

niektorzy sie z dworu spieszyli zeby tez moc o tym opowiadac, ale wiesci roznosily sie zbyt wolno (moze teraz dowiem sie komu przekazalam ze Dunczyk juz skonczyl pozowac do zdjec :wink: )...

Edit: Greddo-> nie wiem czyje to byly aparaty... ja tam byla niemym przypadkowym swiadkiem... :wink:
:lol:

Tak na marginesie, nigdy nie zapomnę tego "Scream for me Leśniczówka! :twisted: " :lol: Klimat był przedni przez pierwsze godziny... :)
Awatar użytkownika
Misio
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

amaZona pisze: 1. Jak to wszyscy?

2. Nie mam pojęcia który to Ty...

3. Masz może długie czarne proste włosy?
1 -> no pamiętam, że kilkoro ludzi bzdeciło coś takiego... tak mi sie o uszy owinęło, może faktycznie nie ''wszyscy'' :wink:
2 -> miałem spięte włosy - dawałem 'growlem' :) biała koszulka, flaga CIPWM na plecach :)
3 -> nie jestem pewien, ale czy to nie był właśnie S1MON? Cholera, wiem, że gdzieś tam był i sie bawił z nami, ale jakoś tak nie potrafie go sobie skojarzyć wizualnie. :)
KMFDM
ODPOWIEDZ