UWAGA! Zlot fanów Iron Maiden po koncercie w Chorzowie!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- real_alien
- -#Long distance runner

Re: UWAGA! Zlot fanów Iron Maiden po koncercie w Chorzowie!
Nie zaprzeczam... nie śmiem nawet 
co to była za koncert;] ale zlot ;] ja to bym raczej nazwał zlot zgonów;]
to był pogrom;] jak wyłaziłem z baru(całkiem fajnego z resztą) to ponad 75% spokojnie dogorewała;]podliczając jeszcze dworzec i pociąg katowice->rzeszów wuchodzi jakieś grubo ponad 100 ja doliczyłem sie 147 ale po 100 straciłem już troche rachube;] więc zlot zgonów można zaliczyć do udanych;] pozdrawiam ekipe przedziałową;] szczególnie niedoszłego diabełka i jej brata;]
G.
P.S.
Szukanie nie było takei złe też spod skansenu spokojnie doszliśmy nucąc fear of the dar;]
G.
P.S.
Szukanie nie było takei złe też spod skansenu spokojnie doszliśmy nucąc fear of the dar;]
Up the IRONS;]
-
Deleted User 1309
Nie chce , nie zgadzam sieMareq ---> kreche masz jak pas startowy na okęciu
nie zapomnij odjąć jednego jegomościa który nie mógł nawet głowy podnieść, ale uparcie twierdził że nie jest zgonemGaZeK pisze:co to była za koncert;] ale zlot ;] ja to bym raczej nazwał zlot zgonów;]to był pogrom;] jak wyłaziłem z baru(całkiem fajnego z resztą) to ponad 75% spokojnie dogorewała;]podliczając jeszcze dworzec i pociąg katowice->rzeszów wuchodzi jakieś grubo ponad 100 ja doliczyłem sie 147 ale po 100 straciłem już troche rachube;] więc zlot zgonów można zaliczyć do udanych;]
Następny zlot proponuje zrobić w momencie kiedy wszyscy będą w lepszej formie fizycznej, cy by łatwiej było ludzi poznać!
- Slav The Great
- -#Prisoner

A ja spotkałem nomanda.Niestety kolega był w stanie upojnia i konwersacja z nim była niemożliwa.
Rozwalił mnie jeden gostek.Siada obok mnie i zaczyna mi mówic,ze tak naprawde on nie lubi IM.Zapytałem go co tu robi,a on na to,ze poprostu przyszedł na impreze.
Mam nadzieje,ze Wam sie ogólnie podobało.Moim zdaniem lokal i obsługa naprawde super!
Rozwalił mnie jeden gostek.Siada obok mnie i zaczyna mi mówic,ze tak naprawde on nie lubi IM.Zapytałem go co tu robi,a on na to,ze poprostu przyszedł na impreze.
Mam nadzieje,ze Wam sie ogólnie podobało.Moim zdaniem lokal i obsługa naprawde super!
nam sie udalo poznac niewiele osob (juz nawet nie wiem kto jest kto do konca :/ ) ale dobre i to, a na zdjecie sie nie zalapalismy, bo choc ze Slayerem i Swarozycem czekalismy, to nie widzielismy Was :/
Kocham Cię Kociaczku :*:* Slayer forever :*:*:*:* <3
Może i mamy, ale najprawdopodobniej jest łysy i chodzi w dresiku, więc ciężko poznaćAndzia pisze: Sympatyczny koln Brucea, o to mało powiedziane. On był....ach bombowy. But he was shyKurde ciekawe czy my w polsce też mamy takiego klona. Nigdy sie nad tym nie zastanawiałam.
Masz doła???????:( Włącz Dziewicę!!!:)
Czara poznałem i tyle:P no i Nitka ale jego znałem z opowieści i gadacza jeszcze wcześniej:P no i ten pan co niby nie zgonił to za 5 minut już nie żył więc go dodałem;]
G.
G.
Up the IRONS;]
Hehe, to my z Mysticmanem go ''odnaleźliśmy'' - kiedy to myśleliśmy nad tym czy iść spać, kolega Rycerz sie przysiadł no i... coś tam gadaliśmy... ale Slav, ja Ci powiem jedno - On nie był pijany, z nim TAK sie rozmawia! Może był po prostu aż tak zmęczony, no nie wiemSlav The Great pisze:A ja spotkałem nomada.Niestety kolega był w stanie upojnia i konwersacja z nim była niemożliwa.
Wogóle było świetnie -> jak zwykle na początku musiałem się rozkręcić, nalać choć minimalnie paliwa do baku, zaczerpnąć energii, etc.
Tak wogóle to wielkie dzięki za zabawe i dialog tym 'komunikatywnym' ludziom - ogromne pozdrówki dla 'wiecznie zajętego Sim0na', dla Ani (jednej i drugiej
---
Slav - Ty zasługujesz na osobne podziękowania - gdyby nie Twoje zaopatrzenie to byłoby nam ciężko wytrwać do rana.
KMFDM
- Slav The Great
- -#Prisoner

Wielkie dziękiGreddo pisze: Slav - Ty zasługujesz na osobne podziękowania - gdyby nie Twoje zaopatrzenie to byłoby nam ciężko wytrwać do rana.Btw. długo budziliście tych kolesi? Widzieliśmy Ich po 9:00 przy Mc Donaldzie przechodzących.
Mówisz o tych dwóch co na scenie spali?To byli nasi przyjaciele z Dani.Mieliśmy z nimi sporo zabawy rano.
Sorki,ze Was tak wczesnie budziłem,ale siedzenie tam nie miało już sensu.Wszyscy spali.Barman chciał isc do domu,ja zreszta też.Więc postanowilismy zamknąc juz bar.Mam nadzieje,że nie sprawiło Wam to problemu.
Nie no coś Ty, jeszcze w Kato poszliśmy potem na piwo 
---
Btw. nie macie jakiegoś kontaktu z tymi kolesiami? Pamiętam, że robiliśmy mnóstwo fotek na tej scenie (nie pamiętam czyj był aparat) - jakaś taka flaga cholernie długa też była... ech, mam nadzieje, że ludzie od tych zdjątek sie znajdą
---
Btw. nie macie jakiegoś kontaktu z tymi kolesiami? Pamiętam, że robiliśmy mnóstwo fotek na tej scenie (nie pamiętam czyj był aparat) - jakaś taka flaga cholernie długa też była... ech, mam nadzieje, że ludzie od tych zdjątek sie znajdą
KMFDM
Pamiętam te zdjęciaGreddo pisze:Nie no coś Ty, jeszcze w Kato poszliśmy potem na piwo
---
Przyglądałam się z boku
Moge tylko zgadywać... siedziałaś na przeciwko sceny, tam przy ścianie?
KMFDM
-
Laurana Kanan
- Raskolnikow
hehehe... taaaa... zdjecia to bylo cos... takze przygladalismy sie z boku... ale co widzielismy to widzielismy....
a w ogole to zlot fajny, pozdro dla ziomow ze stolika i rispekt dla spiewajacych mezczyzn
Tylko szkoda ze prawie nikogo nowego nie poznalam...
a w ogole to zlot fajny, pozdro dla ziomow ze stolika i rispekt dla spiewajacych mezczyzn
Tylko szkoda ze prawie nikogo nowego nie poznalam...
Greddo pisze:Toś Ty tam była? A wszyscy narzekali, że sie zgubiłaś i nie doszłaś. Jakoś tak słyszałem...
![]()
Moge tylko zgadywać... siedziałaś na przeciwko sceny, tam przy ścianie?
Jak to wszyscy?
Przecież normalnie przyszłam pod skansen. Potem wstaliśmy, ja wystrzeliłam z kumplem na przód i prowadziliśmy was ładnie do Leśniczówki
Nie mam pojęcia który to Ty... Masz może długie czarne proste włosy?
Nie siedziałam na przeciwko sceny, tylko patrząc w jej kierunku: po lewej na kanapie przy ścianie, którą sobie zaklepałam
Masz może na myśli ten blady duński tyłek?Laurana Kanan pisze:hehehe... taaaa... zdjecia to bylo cos... takze przygladalismy sie z boku... ale co widzielismy to widzielismy....![]()
![]()
... to znaczy?Laurana Kanan pisze:... ale co widzielismy to widzielismy....![]()
![]()
...
KMFDM
-
Laurana Kanan
- Raskolnikow
no, to widzialysmy to samo..amaZona pisze:Masz może na myśli ten blady duński tyłek?Laurana Kanan pisze:hehehe... taaaa... zdjecia to bylo cos... takze przygladalismy sie z boku... ale co widzielismy to widzielismy....![]()
![]()
![]()
niektorzy sie z dworu spieszyli zeby tez moc o tym opowiadac, ale wiesci roznosily sie zbyt wolno (moze teraz dowiem sie komu przekazalam ze Dunczyk juz skonczyl pozowac do zdjec
Edit: Greddo-> nie wiem czyje to byly aparaty... ja tam byla niemym przypadkowym swiadkiem...
Laurana Kanan pisze:no, to widzialysmy to samo..amaZona pisze:Masz może na myśli ten blady duński tyłek?Laurana Kanan pisze:hehehe... taaaa... zdjecia to bylo cos... takze przygladalismy sie z boku... ale co widzielismy to widzielismy....![]()
![]()
![]()
![]()
niektorzy sie z dworu spieszyli zeby tez moc o tym opowiadac, ale wiesci roznosily sie zbyt wolno (moze teraz dowiem sie komu przekazalam ze Dunczyk juz skonczyl pozowac do zdjec)...
Edit: Greddo-> nie wiem czyje to byly aparaty... ja tam byla niemym przypadkowym swiadkiem...
Tak na marginesie, nigdy nie zapomnę tego "Scream for me Leśniczówka!
1 -> no pamiętam, że kilkoro ludzi bzdeciło coś takiego... tak mi sie o uszy owinęło, może faktycznie nie ''wszyscy''amaZona pisze: 1. Jak to wszyscy?
2. Nie mam pojęcia który to Ty...
3. Masz może długie czarne proste włosy?
2 -> miałem spięte włosy - dawałem 'growlem'
3 -> nie jestem pewien, ale czy to nie był właśnie S1MON? Cholera, wiem, że gdzieś tam był i sie bawił z nami, ale jakoś tak nie potrafie go sobie skojarzyć wizualnie.
KMFDM