Lauren Harris

Tu dyskutujemy tylko o Iron Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

BartSmith
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Re: Lauren Harris

Post autor: BartSmith »

Mój post jest poprawką do tego poprzedniego - tak naprawdę miał być w całkowicie innym temacie. Jeżeli kogoś to zirytowało/zdysorientowało to bardzo przepraszam - porąbało mi się :oops: :lol:

PS: Myślałem, że RycerzHeavyMetalu jest spoko kolesiem. Hmm, jak ja bardzo się myliłem :lol: Nie tylko on jest takim drewniakiem (sporo tu takich - co nie the_trooper?).
Ostatnio zmieniony sob lip 30, 2005 1:51 am przez BartSmith, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
speedrw
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: speedrw »

vBrand pisze:
Ironka :) pisze:I jeżeli byłabym jej ojcem (co jest mało prawdopodobne :wink: ) i śpiewałabym metal to bym się pochlastała wiedziac, że moja córka tworzy taką "muzykę". Takie jest moje zdanie :wink:
Patrz Kelly Osbourne. Lauren to pewno nie jedyny przypadek ;)
Tylko Kelly Osbourne ma o wiele jepsze utwory.
Awatar użytkownika
Seventh Daughter
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Post autor: Seventh Daughter »

Jej by sie nie udało pojsc raczej w ślady ojca.Nie znam heavy metalowego zespolu z baba na wokalu.Ja tam do tej jej muzyki nic nie mam, ale zeby nie bylo jak z Kelly, ze zamiast Ozzy'ego dali ja :D tylko za to zostala niezle zjechana przez publicznosc.
Deleted User 804

Post autor: Deleted User 804 »

Seventh Daughter pisze:Nie znam heavy metalowego zespolu z baba na wokalu.
A byłaś może na Mysticu w tym roku? Był tam taki Nightwish z babą na wokalu :D Grali przed samymi Ironami :solo
Awatar użytkownika
speedrw
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: speedrw »

Deleted User 804 pisze:
Seventh Daughter pisze:Nie znam heavy metalowego zespolu z baba na wokalu.
A byłaś może na Mysticu w tym roku? Był tam taki Nightwish z babą na wokalu :D Grali przed samymi Ironami :solo
To raczej nie jest hewi mi to śmierdzi jakimś power albo jakiś gothic.
wojtas_im

Post autor: wojtas_im »

Hmmm... Lauren wydaje się być nawet całkiem fajną laską (z wyglądu), ale jak powszechnie wiadomo - nie tylko wygląd się liczy 8)
pawej
-#Prowler
-#Prowler

Post autor: pawej »

Nie rozumiem niektórych wypowiedz. A co ma Harris zrobić zamknąć ją gdzieś i nie pozwolic śpiewać ? Ma dziweczyna dobry start niech próbuje.

A z resztą skąd ona miała by miec dobry wokal. Po ojcu ?
There is no place like 127.0.0.1
iEvE
Administratorka
Administratorka

Post autor: iEvE »

pawej pisze:A z resztą skąd ona miała by miec dobry wokal. Po ojcu ?
Nie, nie po ojcu :). Stevey sam stweirdizł, ze nie potrafi śpiewać a Rod przyznał mu rację.
Talent do tworzenia muzyki moze miećpo ojcu :). Że idzie i nagle jej sam utwór do głowy wpada ;].
No ale jak wiadomo w tego rodzaju biznesie to ktośpisze utowry a taka dziewka tylko słowa. Ale nie wiem jak jest w jej przypadku
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: WICKER MAN »

Seventh Daughter pisze:Moze co do jej muzyki to Steve by sie z Ironka zgodzil :D moze mu troche wstyd robi :D bo sam by takiej muzyki pewnie nie grał
Steve jest bardzo tolerancyjny jesli chodzi o inne gatunki muzyczne. Sam slucha np. HIM czy Funeral For A Friend, za ktorymi wiekszosc fanow Maiden nie przepada. ;) Wiec watpie, zeby przeszkadzala mu muzyka corki. :P
iron84
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: iron84 »

Seventh Daughter pisze:.Nie znam heavy metalowego zespolu z baba na wokalu..
WARLOCK
Nomad
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: Nomad »

albo Polski zespół ,Stos. Były jeszcze takie kapele jak Vixen czy Girlshool ,gdzie śpiewały kobiety. Ja to ogólnie jestem przyzwyczajony do męskich wokali w cięzkiej muzyce ,to sie chyba nie zmieni już....i dobrze 8)
Awatar użytkownika
Lucy
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Lucy »

Obadałam te kawałeczki utworów - na prawdę fajny rock do posłuchania tylko niestety barwa głosu dziewczyny i sposób śpiewania mi zupełnie nie odpowiada :? Już chyba Vanilla Ninja lepsze :D :wink:

A kobiecy wokal w mocnej muzyce?
W metalu raczej nie (z wyjątkiem odmian symfonicznych), ale w rocku a nawet w hardrocku proszę bardzo :!:
herflik pisze:śmieszą mnie tzw. dziewczyny metalówy (klimaciary) panoszące sie wszedzie w czarnych, obleśnych ciuchach i glanach. niedość że mało kobiece to jeszcze dla 13-14 letnich zbuntowanych miłośniczek curta kombajna.
Czy ty mnie przypadkiem nie obrażasz? :?
Scorpien
-#Invader
-#Invader

Post autor: Scorpien »

heh obraża nie obraża :P ale taka jest prawda ;) a co do lauren ... to w sumie mogłaby nagrać z pełnym sukcesem płyty pop :P ala britney heheh sprzedałyby sie na pewno bo poprostu dziewczyna wygląda ;) a niewiele pozatym... ale w takiej sytuacji Steve pewnie by ją wydziedziczył...
Awatar użytkownika
Lucy
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Lucy »

Scorpien pisze:to w sumie mogłaby nagrać z pełnym sukcesem płyty pop :P
Ale właśnie rock, który gra ta kapelka jest fajny :D
Tylko kobieta śpiewa, jakby ją kto dusił oburącz...
Scorpien
-#Invader
-#Invader

kapela jak kapela ;) ale mi chodzi o to że właśnie wokal więcej by osiągnał w muzyce pop bo tam sie liczy bardziej prezencja .... ale trzeba przyznać że np taka Jessica Simpson mimo że blondynka totalna ( refleksje po programie nowożeńcy) głos ma super i czasami jak zajedzie to aż miło słuchać...
Awatar użytkownika
Guardian
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: Guardian »

Scorpien pisze:kapela jak kapela ;) ale mi chodzi o to że właśnie wokal więcej by osiągnał w muzyce pop bo tam sie liczy bardziej prezencja .... ale trzeba przyznać że np taka Jessica Simpson mimo że blondynka totalna ( refleksje po programie nowożeńcy) głos ma super i czasami jak zajedzie to aż miło słuchać...
Stary Jessica nie potrafi spiewac slyszalem ja na zywo jak przeciagala to cos jej nie wychodzilo heheh MARIAH CAREY ma dopiero wokal heheh 5 oktaw :D
Scorpien
-#Invader
-#Invader

każdy ma swój słuch ;) pozatym wole patrzeć na Jessice niż na Marie ;p a tak na marginesie... to jest pop ;) wiec nie oczekujmy za wiele... pozatym geoff tate jest i tak najlepszym wokalem :D jak dla mnie queensryche rulez :D facet i 5 oktaw :D freddy mercury sie chowa
Nomad
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: Nomad »

Scorpien pisze:każdy ma swój słuch ;) pozatym wole patrzeć na Jessice niż na Marie ;p a tak na marginesie... to jest pop ;) wiec nie oczekujmy za wiele... pozatym geoff tate jest i tak najlepszym wokalem :D jak dla mnie queensryche rulez :D facet i 5 oktaw :D freddy mercury sie chowa
Halford i tak ich bije,ma chyba z 6 oktaw ,na końcówce Victim of Changes, w Exciterze czy na początku Savage ,a David Byron (Uriah Heep) ,ma już z nich najwyższy wokal, np.w Bird of Prey
BartSmith
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: BartSmith »

WICKER MAN pisze:Steve jest bardzo tolerancyjny jesli chodzi o inne gatunki muzyczne. Sam slucha np. HIM czy Funeral For A Friend, za ktorymi wiekszosc fanow Maiden nie przepada. ;) Wiec watpie, zeby przeszkadzala mu muzyka corki. :P
HIM jest ok!
Guardian pisze:Stary Jessica nie potrafi spiewac slyszalem ja na zywo jak przeciagala to cos jej nie wychodzilo heheh MARIAH CAREY ma dopiero wokal heheh 5 oktaw
Mariah Carey ma super głos, ale i tak bije ją na głowę Whitney Houston :)
(kurde, wydało się :lol: )

Co do głosu (rockowego) to chyba najlepszy jest Bruce Dickinson.
Scorpien
-#Invader
-#Invader

dokładnie to chciałem napisac :D bruce umie dużo ... ale jednocześnie nie za dużo... i to sprawia ze perfekcyjnie porusza sie wśród swoich możliwości i korzysta z nich w pełni :D dzięki temu może on śpiewać takie utowry jak perfect strangers czy bohemian rhapsody mimo ze w oryginale wokale mialy troszqu inne predyspozycje :D
ODPOWIEDZ