The Ides Of March - małe sprostowanie

Tu dyskutujemy tylko o Iron Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Maedhros
-#Charlotte
-#Charlotte

Re: The Ides Of March - małe sprostowanie

Post autor: Maedhros »

Vlad Tepes pisze:
Maedhros pisze:Będę wredny i poprawię. Calendae, nie Kalendae. Bardzo fajnie, że wyjaśnienie się znalazło. Oby tak dalej!
Lubię takich "wrednych". :wink:
Lubię takich, co mnie lubią :D
Awatar użytkownika
Quisi
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: Quisi »

Scorpien pisze:a widzieliscie teledysk na Behind th iron curtain do HBTN ...jestem szczęśliwym posiadaczem tego filmu... i musze powiedziec ze mnie poprostu rozśmieszył ;) fakt fajne są ujęcia jak zespół spaceruje po zamku.... ale ten hollywoodzki film o rycerzach średniowiecznych ... porażka ;)
Film jest radziecki i nazywa sie Aleksander Newski...
"So, Until The Next Time Have a Good Sin"
Scorpien
-#Invader
-#Invader

Post autor: Scorpien »

a masz może całość tego filmu :) ? a wlaśnie... ten ostatni koncert na BTIC ? to jest z wegier ? i czy bootleg ktoś z tego ma .... :P
Awatar użytkownika
Quisi
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: Quisi »

Nie dawno był taki cykl starych filmów radzieckich na jedynce i ten film tam leciał. Ja sam nie mam go nagranego i wątpię żeby ktoś oglądał lub nagrał, bo ten film jak cała reszta z tego cyklu leciała w piątkowe przed połódnia. Co do Run to The Hills to nie bardzo wiadomo, bo na 12 Wasted Years jest podpisane ze to niby Budapeszt a w drugiej części biografii pisze ze zmontowany jest z zapisów z polskiej części trasy.
"So, Until The Next Time Have a Good Sin"
Scorpien
-#Invader
-#Invader

Post autor: Scorpien »

to jakas pomyłka mała chyba ;) przecież widać jak byk jakieś drzewka i wogóle że to jest otwarta przestrzen :P co smiesznie troche wygląda bo maideni musieli sie na jakiejś malutkiej scenie zmieścić, takze to pewnie jest Budapeszt....a wogóle tam są jeszcze jakieś fragmenty z innych kawałków...heh teraz mi sie przypomniało jak Maideni u nas chcieli iśc na disco i wpadli na jakieś wesele ;) też tak chciałbym mieć :P
Bonzo
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Bonzo »

w ogole nie mam pojecia jak ktos mogl pomylic tytuł i zapodac jakies IDEAS :roll: to jest oczywiste ze chodziło o słynne idy marcowe...
ODPOWIEDZ