Mój pierwszy utwór...

Tu dyskutujemy tylko o Iron Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

ropuch

Re: Mój pierwszy utwór...

Post autor: ropuch »

ja w sumie nie pamietam.....ale 2 pierwszy plytki mejdejow jakie mialem to ajron mejdej i e ril lajf ded łan ;) ...a utwor cos mi chodzi po glowce remember tomorrow....:D
Marilyn16
-#Charlotte
-#Charlotte

Post autor: Marilyn16 »

"Fear of the dark" - Nie żebym się rozpisywała. Ale jak się ma 'zaczarowana' Ironami koleżankę to inaczej się zdarzyć nie może, że usłyszysz jakis utwór. Ciekawe co by było gdybym tego nie usłyszała. Od wtedy jestem zakochana w tym utowrze.
Awatar użytkownika
syzygy
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: syzygy »

Dawno, dawno temu był sobie taki cykl gier jak Tony Hawk's Pro Skater :wink: Pomimo gry z założnia skejterskiej było w tym cyklu wiele fajnych utworów. No i w części 4 pojawił się wszystkim doskonale znany The Nuber Of The Beast... i tak się zaczęło :wink:
Awatar użytkownika
speedrw
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: speedrw »

syzygy pisze:Dawno, dawno temu był sobie taki cykl gier jak Tony Hawk's Pro Skater Wink Pomimo gry z założnia skejterskiej było w tym cyklu wiele fajnych utworów. No i w części 4 pojawił się wszystkim doskonale znany The Nuber Of The Beast... i tak się zaczęło Wink
To stosunkowo krótko słuchasz Maiden
Awatar użytkownika
Piwowarus
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Piwowarus »

the_trooper pisze:
syzygy pisze:Dawno, dawno temu był sobie taki cykl gier jak Tony Hawk's Pro Skater Wink Pomimo gry z założnia skejterskiej było w tym cyklu wiele fajnych utworów. No i w części 4 pojawił się wszystkim doskonale znany The Nuber Of The Beast... i tak się zaczęło Wink
więc ??
Awatar użytkownika
speedrw
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: speedrw »

nic :D
Awatar użytkownika
Arien
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: Arien »

Piwowarus pisze:
the_trooper pisze:
więc ??
nie ważne jak długo, ważne że w ogóle :D im więcej Ironmaniaków tym lepiej :D
Awatar użytkownika
syzygy
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: syzygy »

Arien pisze:
Piwowarus pisze:
the_trooper pisze: To stosunkowo krótko słuchasz Maiden
więc ??
nie ważne jak długo, ważne że w ogóle :D im więcej Ironmaniaków tym lepiej :D
Wiem że to krótko ale za to intensywnie, przez te 1,5 roku przerobiłem całą ich dyskografię i uważam się już powoli za pełnoprawnego fana. :wink: Zresztą słuchałem nieraz po 3 płytki dziennie więc ośmielę się przypuścić że niejeden nie nasłuchał się tyle Iron maiden przez 5 lat co ja w 1,5 :)
Ostatnio zmieniony wt sie 30, 2005 10:34 pm przez syzygy, łącznie zmieniany 1 raz.
Ironka :)
-#Invader
-#Invader

Post autor: Ironka :) »

Marilyn16 pisze:"Fear of the dark" - Nie żebym się rozpisywała. Ale jak się ma 'zaczarowana' Ironami koleżankę...
Ciekawe o kim mówisz? :wink:
S1MON
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: S1MON »

chyba stefkiem zaczarowana ;)
Ironka :)
-#Invader
-#Invader

Post autor: Ironka :) »

S1MON pisze:chyba stefkiem zaczarowana ;)
I to jeszcze jak :D
Marilyn16
-#Charlotte
-#Charlotte

Post autor: Marilyn16 »

Ironka :) pisze:
Marilyn16 pisze:"Fear of the dark" - Nie żebym się rozpisywała. Ale jak się ma 'zaczarowana' Ironami koleżankę...
Ciekawe o kim mówisz? :wink:
A wiesz. Taka jedna. Walnięta. :-)
Lord
-#Charlotte
-#Charlotte

Post autor: Lord »

Moją pierwszą piosenką Maidenów jets naturalnie Run to the Hills, powałiła mnie gdy ją pierwszy raz odsłuchałem :D Teraz wydaje mi się że lepiej zacząć nie mogłem
Awatar użytkownika
Bizon
-#Invader
-#Invader

Post autor: Bizon »

hmm nie wiem jaki jest pierwszy kawalek jaki slyszalem maidenow ale pierwsze co pamietam to singiel na kasecie wasted years, reach out i costam jeszcze... mial go moj brat, potem przeszedl na mnie, niestety ktos mi go podpieprzyl na jakims obozie szkolnym jak zaczynalem dopiero sluchac maidenow.. no i dopiero po wyjsciu b-side'ow jak posluchalem reach out to skojarzylem ze to ten kawalek ktory znalem z tamtej kasety ;) wiec moze to byc reach out... dosyc nietypowe heheh
"everybody lies"
ropuch

Post autor: ropuch »

hahha nietypowe, ale Reach Out to bardzo wypadiony kawalek, jeden z cikawszych, mocno kojarzy mi sie z ASAP`em Smitha i to nie tlyko przez to, ze on to spiewa, a Dick robi chorki ;-)
Awatar użytkownika
Safar
-#Charlotte
-#Charlotte

Post autor: Safar »

Pierwszym kawałkiem z repertuaru I.M który usłyszałem był "Wasted Years", i od tego momentu (od 2000r.) zaczęła sie moja przygoda z Iron Maiden. a wszystko zawdzięczam mojemu kumplowi który na jakiejś imprezce puścił właśnie ta piosenkę. i chwała mu za to :D od tamtej pory jeżdże na każdy koncert Maidenów w polsce i nie tylko. pozdro dla wszystkich metali i fanatyków Żelaznej Dziewicy :rocx
\../ Iron Maiden ForeVer \../
Wrath
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Wrath »

"Fear of the dark" !!! jak to usłyszałem to mnie po prostu rozwaliło :D to był rok, jak dobrze pamiętam 2000... do dziś żałuję, że nie poznałem Ironów trochę wcześniej :rocx
Artur
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: Artur »

Moimi pierwszymi utworami jakie usłyszałem były "Can I Play With Madness?","Run To The Hills" i "The Number Of The Beast",które to znalazły sie na liście 20 najlepszych utworów w historii Iron Maiden na Radiowej Trójce.To było przed koncertami w 2000.I potem to magiczne:"Idziemy na ten koncert?" wypowiedziane przez mojego Staruszka.Koncert w Spodku totalnie zajebisty!! I od tego czasu już troche upłynęło...
inna_87
-#Charlotte
-#Charlotte

Post autor: inna_87 »

pierwszym utworem ktory wysluchalam bylo wasted years.... nadal mam do niego wielki sentyment :lol: :wink:
I have a phobia...
Amy

Post autor: Amy »

U mnie wszystko się zaczęło właściwie od dwóch utworów. Najpierw usłyszałam gdzieś Tears Of The Dragon Bruca, a niedługo po nim był Hallowed By Thy Name. Poprostu przepadam za tymi utworami w dalszym ciągu :D
ODPOWIEDZ