a nie na śnie Harrisasyzygy pisze:eeeeetam, to jest oparte na filmiku poza tym trochę Im różni się od behemota...hellrider pisze: six, six, six the number of the beast - też satanizm? ;>
Utwory nie nadające się na koncert
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Utwory nie nadające się na koncert
I na filmie i na śnie.hellrider pisze:a nie na śnie Harrisasyzygy pisze:eeeeetam, to jest oparte na filmiku poza tym trochę Im różni się od behemota...hellrider pisze: six, six, six the number of the beast - też satanizm? ;>
Jaki to byl film? 
omen II chyba...Redzio pisze:Jaki to byl film?
No,omen II byl nagrywany gdzies w latach 1981 czy jakostam 
Coś Ty, to dużo starszy film jest chyba...
No nie tak duzoYaaqb pisze:Coś Ty, to dużo starszy film jest chyba...
A co do utworów - Strange World - po prostu sobie nie wyobrazam jak bym sie zachowal gdybym uslyszal ten kawalek na koncercie. Po prostu mi on zupelnie nie pasi na koncert i tyle. Oczywiscie nie zmienia to faktu ze jest to naprawde swietny numer, tylko po prostu taki niekoncertowy.
O no wlasnie na stronie zobaczylem 1978 :] Widac Harris po stare VHS siega 
-
ropuch
ja nie potrafie sie przekonac do koncertowego oblicza opeth, jakos dla mnie muzyka tego zespolu nadaje sie do sluchania tylko i wylacznie w skupieniu, bez zadnego zgielku, najlepiej wieczorkiem w ciemnym pokoju jak jest odpowiedni klimat
koncert raczej odpada 
Co Ty gadasz, stary?Redzio pisze:Widac Harris po stare VHS siega Shocked
Eeee,stare filmy,znaczy sie
no ale wtedy byly chyba na kasetach VHS?
Ale kurde Steve pisał utwór The Number Of The Beast w 1981 roku, o ile nie wcześniej i wtedy ten film miał najwyżej 3 lata 
No racja
Kurde musialbym 2 ogladnac o ogladalem 1,3 i kawalek
4
Uważam, że utwory nie nadające się na koncert(ze względu na to, że są słabe, lub co najwyżej średnie) to:
Back In The Village - podejrzewam że jakby kogoś chcieli wkurzyć to by mu zagrali ten kawałek
The Assassin - nudzi mnie ten utwór
Fates Warning - średnio jak na Maiden
The Unbeliever - ogólnie to dobry kawałek, ale najsłabszy z The X Factor
Zaznaczam, że bardzo mało jest utworów IM, które nie nadają się na koncert, bo 99% ich numerów jest co najmniej dobrych :rocx
Zaznaczam, że bardzo mało jest utworów IM, które nie nadają się na koncert, bo 99% ich numerów jest co najmniej dobrych :rocx