Samael
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Samael
Reign Of Light z dnia na dzień coraz bardziej mi się podoba, super płytka, nie szablonowa :rocx
no to bierz się za Passage, bo jest w podobnym stylu, ale duzo lepszy ;]
hmmm, Passage...Nie będziemy się o to kłócić
Moderatorko nasza najdroższa, drogie były bilety na ich ostatniej trasce po Polsce?
Bo właśnie się zastanawiam czemu mnie tam nie było. Chyba jakiś balet tygodniowy się trafił i nie zarejestrowałem. Strasznie żałuję w sumie, z perpektywy dzisiejszego dnia.
Moderatorko nasza najdroższa, drogie były bilety na ich ostatniej trasce po Polsce?
Bo właśnie się zastanawiam czemu mnie tam nie było. Chyba jakiś balet tygodniowy się trafił i nie zarejestrowałem. Strasznie żałuję w sumie, z perpektywy dzisiejszego dnia.
reaktywacja
65PLN
żałuj, żałuj 
To mówice, że Passage mam wziąść po Reign of Light
:solo :rocx
:solo :rocx
- likipiki
- -#Lord of the flies

Ja tam mówię, być wziął Ceremony of Opposites 
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
a ja ma takie głupie pytanie 
Czy samael jest satanistyczny
Ta okładka od Ceremony of Opposites...
Czy samael jest satanistyczny
Ja, że Passage.
BTW. ostatnio wkręciłem sobie Xytrasa ;]
BTW. ostatnio wkręciłem sobie Xytrasa ;]
syz---> no, przeciez teraz spiewaja o "narodzinach swiatla"
to sie nie martw
ale faktycznie kiedys mieli bardziej "blackowo metalowe" liryki lecz nigdy tak beszczelnie prostych czy dosadnych jak wiekszosc kapel z nurtu. Choc jakies tam podniety o Baphomiastym przedstawiali
to sie nie martw
ale faktycznie kiedys mieli bardziej "blackowo metalowe" liryki lecz nigdy tak beszczelnie prostych czy dosadnych jak wiekszosc kapel z nurtu. Choc jakies tam podniety o Baphomiastym przedstawiali
I’ll be your victory Guide my hand, light my path Show me the way, to reach one day the Baphomet’s throne . . .
Jazz is not dead, it just smells funny.
Kea pisze:dla mnie RoL jest w pyte z Further na czele
Eeee tam
1. Oriental Down
2. On Earth
3.i dopiero Further
Płytka rządzi :rocx
znów muszę Ci powiedzieć, ze się nie znasz 

Dla Ciebie każdy kto nie zgadza się z twoją opinią się nie zna

Ten typ tak ma

syzygy ---> pamiętaj, kto tu ma ZAWSZE rację

Samaela bardzo lubię, albumy takie jak "Passage", "Exodus", czy "Eternal" są znakomite. Szczególnie lubię "Together", "Moonskin", "Rain".
Co jest jeszcze na tym DVD, widział to ktoś w ogóle tutaj?I : Widziałem jakiś czas temu DVD Black Trip, a nie znałem wcześniej żadnych zapowiedzi, co ma się znaleźć na tym krążku. Tymczasem byłem mocno zaskoczony, bardzo miło zresztą, kiedy zobaczyłem, ze zarejestrowany koncert pochodzi z.. Krakowa.
V : Tak, to był ten ze studia telewizji czy jakoś tak?
I : Tak.
V : Właściwie to nie była nasza decyzja, żeby wybrać akurat to nagranie. Century Media chciało mieć właśnie ten koncert na DVD. Myślę, ze jest OK, ale nie byłem przekonany, czy ludzie to dobrze przyjmą. CM naciskało, ze mamy tyle materiału i ze należy go wykorzystać. Koniec końców podoba się ludziom, wiec jest ok.
ja widziałam. z tego co pamiętam to bez fajerwerków choć nawet fajne. Bidd też widział, może udzieli szerszego info.
- ironBIDDAF
- -#Trooper

bez fajerwerków 
eee no ludzie powiedzcie coś więcej- ile koncertów z jakich tras i takie pierdoły