Judas Priest

Dyskusje o innych zespołach i albumach

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Bloody Sabbath
-#Invader
-#Invader

Re: Judas Priest

Post autor: Bloody Sabbath »

Matek pisze: phi... ale zygfryd ma racje. te płyty są nudne. i to strasznie. można lubić oczywiście takie granie tak samo jak można disco polo lubić. ot kwestia gustu. ale raczej muzyka na nich zawarta nie broni się sama na tyle żeby podobać się szerszemu gronu odbiorców.
ehkm... "glupoty prawisz" :lol:
Wrath
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Wrath »

danko pisze:czyli Korn lepszy od Iron Maiden .
Wcale tak nie uważam..naucz się czytać.
danko pisze:Widze ze tu trzeba sie zgadzać zawsze z głosem " powszechnie szanowanych " forumowiczów bo inaczej cenzura zrobi co bana z forum .
Nie uważam siebie za "powszechnie szanowanego" ani za znawcę muzyki...
danko pisze:jak ty krytukujesz Judfas Priest
Ja nikogo nie krytykuję.
danko pisze:Istnieje chybaa wolnośc słowa i chyba nie przekroczyłem jej używając słowa "dojebałeś"
Ale złamałeś regulamin, o czym zdążyłeś się już przekonać.
danko pisze:i i tego samego oczekuje od ludzi którzy słyszeli pre mp3 Judas priest i gadaja ze nagrywali nudne płyty .
Ja słyszałem wszystko JP co dało się usłyszeć. A czy są nudne czy nie to moje zdanie, nie pisz więc że oceniam zespół po przesłuchaniu paru mp3...

to tyle ode mnie, bo zdaje się, że zacytowane słowa były skierowane do mnie....

nie zgadzam się z ostrzeżeniem dla zygfryda...rozumiem, że złamał regulamin, ale jak czytam te głupoty to i ja mam ochotę zakląć :/
Awatar użytkownika
danko
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: danko »

Wrathchild_88 pisze:
danko pisze:czyli Korn lepszy od Iron Maiden .
Wcale tak nie uważam..naucz się czytać.
danko pisze:Widze ze tu trzeba sie zgadzać zawsze z głosem " powszechnie szanowanych " forumowiczów bo inaczej cenzura zrobi co bana z forum .
Nie uważam siebie za "powszechnie szanowanego" ani za znawcę muzyki...
danko pisze:jak ty krytukujesz Judfas Priest
Ja nikogo nie krytykuję.
danko pisze:Istnieje chybaa wolnośc słowa i chyba nie przekroczyłem jej używając słowa "dojebałeś"
Ale złamałeś regulamin, o czym zdążyłeś się już przekonać.
danko pisze:i i tego samego oczekuje od ludzi którzy słyszeli pre mp3 Judas priest i gadaja ze nagrywali nudne płyty .
Ja słyszałem wszystko JP co dało się usłyszeć. A czy są nudne czy nie to moje zdanie, nie pisz więc że oceniam zespół po przesłuchaniu paru mp3...

to tyle ode mnie, bo zdaje się, że zacytowane słowa były skierowane do mnie....

nie zgadzam się z ostrzeżeniem dla zygfryda...rozumiem, że złamał regulamin, ale jak czytam te głupoty to i ja mam ochotę zakląć :/
czyli jedni moga łamac regulami bez ostrżeżenia a innii nie czyli na tym forum śa równi i równiejsi . Moge sie założ ze jak by moje słowa napisal twoj kumpel a ja bym go skrytykował jak on czy ty mnie to by mnie na tym forum juz nie było dawno . Ale można to skończyc tak ze ja obraziłem was wy mnie i wystaczy. Nie oznacza to ze sie wystrzszyłem i sie podaje nie bede sie kłocił tylko ł

A co myślicie o albumach Halforda nagranycfh z Fight i Two czy solowych Glenna Tiptona
Awatar użytkownika
zygfryd
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: zygfryd »

Wrathchild_88 pisze:
Ale ja się zgadzam, bo puściłem bluzg zupełnie świadom swego czynu.
Wrath
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

danko pisze:Moge sie założ ze jak by moje słowa napisal twoj kumpel a ja bym go skrytykował jak on czy ty mnie to by mnie na tym forum juz nie było dawno
Nie. Poprostu jesteś kolejnym, który przychodzi, żeby zrobić tu burdel...najeżdżasz na innych a potem się dziwisz, że oni traktują Cię w taki a nie inny sposób...i dziwi mnie to, że klniesz na prawo i lewo...a nie uważam Cię za gorszego od innych...po prostu wiele osób na tym forum jest w porządku, można z nimi normalnei dyskutować, a Ty zaczynasz od wyzywania, co daje mi jakiś obraz Twojej osoby...
danko pisze:Ale można to skończyc tak ze ja obraziłem was wy mnie i wystaczy.
A przepraszam bardzo gdzie ja Cię obraziłem?
Matek
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: Matek »

Bloody Sabbath pisze:
Matek pisze: phi... ale zygfryd ma racje. te płyty są nudne. i to strasznie. można lubić oczywiście takie granie tak samo jak można disco polo lubić. ot kwestia gustu. ale raczej muzyka na nich zawarta nie broni się sama na tyle żeby podobać się szerszemu gronu odbiorców.
ehkm... "glupoty prawisz" :lol:
a niewykluczone :mrgreen:
bo to jest moje jak-zawsze-inne zdanie ;) ale też nie uważam że jezeli coś jest nudne to jest beznadziejne! bo sam lubię trochę nudnej muzyki posłuchać, jak np. Norah Jones czy nawet Deftones po części. nawet Toola czasami włącze 8) same nudy a jednak fajne. tylko trzeba to lubić :lol:
A co myślicie o albumach Halforda nagranycfh z Fight i Two czy solowych Glenna Tiptona
a znam tylko dokonania halforda z Fight oraz ejgo solowe albumy i uważam że sa lepsze niż z Judasami
Awatar użytkownika
syzygy
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: syzygy »

Matek pisze:a znam tylko dokonania halforda z Fight oraz ejgo solowe albumy i uważam że sa lepsze niż z Judasami
Ja w sumie też wolę halforda solo niż z JP :twisted: Myślałem, że jednak Jp wygra- w końcu masa płytek, ale co z tego jak mnie rusza tylko Pain i DOTF.... :twisted: A Fight nie słyszałem... fajne? :wink: Od czego zacząć?
Matek
-#Nomad
-#Nomad

ja mam tylko War of Words... całkiem fajne. no i jest tam świetny Life In Black który zapewne znasz z Live Insurrection :twisted:
Awatar użytkownika
syzygy
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: syzygy »

Matek pisze:no i jest tam świetny Life In Black który zapewne znasz z Live Insurrection
No ba :wink: A Halford growluje na tej płytce czasem, czy to tylko był taki odchył koncertowy? :lol:
Deleted User 622

Post autor: Deleted User 622 »

zygfryd pisze:Aha. I DLA MNIE są nudne. Za Hard rockiem nie przepadam delikatnie mówiąc (choć KM to niby heavy metal), zatem nie wiem czemu miałbym się zmuszać do lubienia ww. płyt (jak innych sprzed British Steela).
WTF? :shock: Hard Rock? Chyba jednak nie słuchałeś albumu Stained Class. Taki Exciter, tytułowy czy Beyond The Realms Of Death są bardziej heavymetalowy niż cały British Steel (swoją drogą bardzo przereklamowany)...
Matek
-#Nomad
-#Nomad

syzygy pisze:
Matek pisze:no i jest tam świetny Life In Black który zapewne znasz z Live Insurrection
No ba :wink: A Halford growluje na tej płytce czasem, czy to tylko był taki odchył koncertowy? :lol:
no zdaża mu się nisko zaryczeć ale growlem tego bym nie nazwal ;)
Bloody Sabbath
-#Invader
-#Invader

metal pisze:
zygfryd pisze:Aha. I DLA MNIE są nudne. Za Hard rockiem nie przepadam delikatnie mówiąc (choć KM to niby heavy metal), zatem nie wiem czemu miałbym się zmuszać do lubienia ww. płyt (jak innych sprzed British Steela).
WTF? :shock: Hard Rock? Chyba jednak nie słuchałeś albumu Stained Class. Taki Exciter, tytułowy czy Beyond The Realms Of Death są bardziej heavymetalowy niż cały British Steel (swoją drogą bardzo przereklamowany)...
tak ogolnie- lol :lol:
SC to fajna plyta tylko ze heavy tam nie uswiadczysz. Podaj elementy, ktore wg ciebie sa heavy na Exciterze :lol: Bo o takim Savage, Invader, Heroes End czy Better by You, Better Than Me lepiej nie wspominac
Bardziej heavy metalowa niz British Steel? British Steel to Biblia, kamien milowy heavy metalu. Z niej pozniejsze zespoly beda czerpac pelnymi garsciami. Jak to ktos ( :wink: ) kiedys ladnie okreslil- kiedy mowia heavy metal przed oczami mam zylete. Nic dodac nic ujac.
kansas

Post autor: kansas »

Yaaqb pisze:
executioner pisze:Sorry że nie w temacie ale co wy za farmazony bredzicie że halford jest gejem??
Bo Halford jest gejem i to oficjalnie wiadomo. :P
Yyyyyyyyyy to ja musze sie poważnie zastanowić czy słuchac jeszcze JP (joke). A ten dano to co to za jeden?? Chyab sie za dużo naczytał moich postów na DOTFie
Deleted User 622

Bloody Sabbath pisze: tak ogolnie- lol :lol:
SC to fajna plyta tylko ze heavy tam nie uswiadczysz. Podaj elementy, ktore wg ciebie sa heavy na Exciterze :lol:
Cała budowa utworu - te riffy. Nie słyszysz tego? No bez jaj :shock:
Brand
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: Brand »

kansas pisze:Chyab sie za dużo naczytał moich postów na DOTFie
Nie ma jak autokrytyka :-)
Bloody Sabbath
-#Invader
-#Invader

metal pisze:Cała budowa utworu - te riffy. Nie słyszysz tego?
Nie. Tyle samo w tym heavy ile w Speed King Deep Purple :lol:
kansas pisze: A ten dano to co to za jeden?? Chyab sie za dużo naczytał moich postów na DOTFie
Nie przeceniaj sie misiu
kansas

Post autor: kansas »

kansas pisze: A ten dano to co to za jeden?? Chyab sie za dużo naczytał moich postów na DOTFie
Nie przeceniaj sie misiu

Patrz na post wyżej "misiu"
Deleted User 622

Bloody Sabbath pisze:
metal pisze:Cała budowa utworu - te riffy. Nie słyszysz tego?
Nie. Tyle samo w tym heavy ile w Speed King Deep Purple :lol:
Victim Of Changes i The Ripper z 2giego albumu też z pewnością nie są heavymetalowe, czy tak? :lol:
Awatar użytkownika
danko
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: danko »

Wrathchild_88 pisze:
danko pisze:Moge sie założ ze jak by moje słowa napisal twoj kumpel a ja bym go skrytykował jak on czy ty mnie to by mnie na tym forum juz nie było dawno
Nie. Poprostu jesteś kolejnym, który przychodzi, żeby zrobić tu burdel...najeżdżasz na innych a potem się dziwisz, że oni traktują Cię w taki a nie inny sposób...i dziwi mnie to, że klniesz na prawo i lewo...a nie uważam Cię za gorszego od innych...po prostu wiele osób na tym forum jest w porządku, można z nimi normalnei dyskutować, a Ty zaczynasz od wyzywania, co daje mi jakiś obraz Twojej osoby...
danko pisze:Ale można to skończyc tak ze ja obraziłem was wy mnie i wystaczy.
A przepraszam bardzo gdzie ja Cię obraziłem?
odezwał sie

jakos innym nie przeszkadzały moje wypowiedzi tylko tobie i tojemu jednemu kompanowi co myli Blaze z Kasparkiem ./ jak widac reszta to porządni forumowicze a z was .......kinder metale i tyle
Wrath
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

odezwał sie

jakos innym nie przeszkadzały moje wypowiedzi tylko tobie i tojemu jednemu kompanowi co myli Blaze z Kasparkiem ./ jak widac reszta to porządni forumowicze a z was .......kinder metale i tyle
ja po prostu skomentowałem to, co napisałeś... :? i nie tylko my Ci zwróciliśmy uwagę, bo kilka osób też to zrobiło...ale dobra...koniec tego bo to i tak do niczego nie prowadzi...

P.S. kinder metal...a Ty wiesz co to znaczy wogóle?....
ODPOWIEDZ