ehkm... "glupoty prawisz"Matek pisze: phi... ale zygfryd ma racje. te płyty są nudne. i to strasznie. można lubić oczywiście takie granie tak samo jak można disco polo lubić. ot kwestia gustu. ale raczej muzyka na nich zawarta nie broni się sama na tyle żeby podobać się szerszemu gronu odbiorców.
Judas Priest
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Bloody Sabbath
- -#Invader

Re: Judas Priest
Wcale tak nie uważam..naucz się czytać.danko pisze:czyli Korn lepszy od Iron Maiden .
Nie uważam siebie za "powszechnie szanowanego" ani za znawcę muzyki...danko pisze:Widze ze tu trzeba sie zgadzać zawsze z głosem " powszechnie szanowanych " forumowiczów bo inaczej cenzura zrobi co bana z forum .
Ja nikogo nie krytykuję.danko pisze:jak ty krytukujesz Judfas Priest
Ale złamałeś regulamin, o czym zdążyłeś się już przekonać.danko pisze:Istnieje chybaa wolnośc słowa i chyba nie przekroczyłem jej używając słowa "dojebałeś"
Ja słyszałem wszystko JP co dało się usłyszeć. A czy są nudne czy nie to moje zdanie, nie pisz więc że oceniam zespół po przesłuchaniu paru mp3...danko pisze:i i tego samego oczekuje od ludzi którzy słyszeli pre mp3 Judas priest i gadaja ze nagrywali nudne płyty .
to tyle ode mnie, bo zdaje się, że zacytowane słowa były skierowane do mnie....
nie zgadzam się z ostrzeżeniem dla zygfryda...rozumiem, że złamał regulamin, ale jak czytam te głupoty to i ja mam ochotę zakląć :/
czyli jedni moga łamac regulami bez ostrżeżenia a innii nie czyli na tym forum śa równi i równiejsi . Moge sie założ ze jak by moje słowa napisal twoj kumpel a ja bym go skrytykował jak on czy ty mnie to by mnie na tym forum juz nie było dawno . Ale można to skończyc tak ze ja obraziłem was wy mnie i wystaczy. Nie oznacza to ze sie wystrzszyłem i sie podaje nie bede sie kłocił tylko łWrathchild_88 pisze:Wcale tak nie uważam..naucz się czytać.danko pisze:czyli Korn lepszy od Iron Maiden .Nie uważam siebie za "powszechnie szanowanego" ani za znawcę muzyki...danko pisze:Widze ze tu trzeba sie zgadzać zawsze z głosem " powszechnie szanowanych " forumowiczów bo inaczej cenzura zrobi co bana z forum .Ja nikogo nie krytykuję.danko pisze:jak ty krytukujesz Judfas PriestAle złamałeś regulamin, o czym zdążyłeś się już przekonać.danko pisze:Istnieje chybaa wolnośc słowa i chyba nie przekroczyłem jej używając słowa "dojebałeś"Ja słyszałem wszystko JP co dało się usłyszeć. A czy są nudne czy nie to moje zdanie, nie pisz więc że oceniam zespół po przesłuchaniu paru mp3...danko pisze:i i tego samego oczekuje od ludzi którzy słyszeli pre mp3 Judas priest i gadaja ze nagrywali nudne płyty .
to tyle ode mnie, bo zdaje się, że zacytowane słowa były skierowane do mnie....
nie zgadzam się z ostrzeżeniem dla zygfryda...rozumiem, że złamał regulamin, ale jak czytam te głupoty to i ja mam ochotę zakląć :/
A co myślicie o albumach Halforda nagranycfh z Fight i Two czy solowych Glenna Tiptona
Ale ja się zgadzam, bo puściłem bluzg zupełnie świadom swego czynu.Wrathchild_88 pisze:
Nie. Poprostu jesteś kolejnym, który przychodzi, żeby zrobić tu burdel...najeżdżasz na innych a potem się dziwisz, że oni traktują Cię w taki a nie inny sposób...i dziwi mnie to, że klniesz na prawo i lewo...a nie uważam Cię za gorszego od innych...po prostu wiele osób na tym forum jest w porządku, można z nimi normalnei dyskutować, a Ty zaczynasz od wyzywania, co daje mi jakiś obraz Twojej osoby...danko pisze:Moge sie założ ze jak by moje słowa napisal twoj kumpel a ja bym go skrytykował jak on czy ty mnie to by mnie na tym forum juz nie było dawno
A przepraszam bardzo gdzie ja Cię obraziłem?danko pisze:Ale można to skończyc tak ze ja obraziłem was wy mnie i wystaczy.
a niewykluczoneBloody Sabbath pisze:ehkm... "glupoty prawisz"Matek pisze: phi... ale zygfryd ma racje. te płyty są nudne. i to strasznie. można lubić oczywiście takie granie tak samo jak można disco polo lubić. ot kwestia gustu. ale raczej muzyka na nich zawarta nie broni się sama na tyle żeby podobać się szerszemu gronu odbiorców.
bo to jest moje jak-zawsze-inne zdanie
a znam tylko dokonania halforda z Fight oraz ejgo solowe albumy i uważam że sa lepsze niż z JudasamiA co myślicie o albumach Halforda nagranycfh z Fight i Two czy solowych Glenna Tiptona
Ja w sumie też wolę halforda solo niż z JPMatek pisze:a znam tylko dokonania halforda z Fight oraz ejgo solowe albumy i uważam że sa lepsze niż z Judasami
ja mam tylko War of Words... całkiem fajne. no i jest tam świetny Life In Black który zapewne znasz z Live Insurrection 
No baMatek pisze:no i jest tam świetny Life In Black który zapewne znasz z Live Insurrection
-
Deleted User 622
WTF?zygfryd pisze:Aha. I DLA MNIE są nudne. Za Hard rockiem nie przepadam delikatnie mówiąc (choć KM to niby heavy metal), zatem nie wiem czemu miałbym się zmuszać do lubienia ww. płyt (jak innych sprzed British Steela).
no zdaża mu się nisko zaryczeć ale growlem tego bym nie nazwalsyzygy pisze:No baMatek pisze:no i jest tam świetny Life In Black który zapewne znasz z Live InsurrectionA Halford growluje na tej płytce czasem, czy to tylko był taki odchył koncertowy?
-
Bloody Sabbath
- -#Invader

tak ogolnie- lolmetal pisze:WTF?zygfryd pisze:Aha. I DLA MNIE są nudne. Za Hard rockiem nie przepadam delikatnie mówiąc (choć KM to niby heavy metal), zatem nie wiem czemu miałbym się zmuszać do lubienia ww. płyt (jak innych sprzed British Steela).Hard Rock? Chyba jednak nie słuchałeś albumu Stained Class. Taki Exciter, tytułowy czy Beyond The Realms Of Death są bardziej heavymetalowy niż cały British Steel (swoją drogą bardzo przereklamowany)...
SC to fajna plyta tylko ze heavy tam nie uswiadczysz. Podaj elementy, ktore wg ciebie sa heavy na Exciterze
Bardziej heavy metalowa niz British Steel? British Steel to Biblia, kamien milowy heavy metalu. Z niej pozniejsze zespoly beda czerpac pelnymi garsciami. Jak to ktos (
-
kansas
Yyyyyyyyyy to ja musze sie poważnie zastanowić czy słuchac jeszcze JP (joke). A ten dano to co to za jeden?? Chyab sie za dużo naczytał moich postów na DOTFieYaaqb pisze:Bo Halford jest gejem i to oficjalnie wiadomo.executioner pisze:Sorry że nie w temacie ale co wy za farmazony bredzicie że halford jest gejem??
-
Deleted User 622
Cała budowa utworu - te riffy. Nie słyszysz tego? No bez jajBloody Sabbath pisze: tak ogolnie- lol![]()
SC to fajna plyta tylko ze heavy tam nie uswiadczysz. Podaj elementy, ktore wg ciebie sa heavy na Exciterze
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Nie ma jak autokrytyka :-)kansas pisze:Chyab sie za dużo naczytał moich postów na DOTFie
-
Bloody Sabbath
- -#Invader

Nie. Tyle samo w tym heavy ile w Speed King Deep Purplemetal pisze:Cała budowa utworu - te riffy. Nie słyszysz tego?
Nie przeceniaj sie misiukansas pisze: A ten dano to co to za jeden?? Chyab sie za dużo naczytał moich postów na DOTFie
-
kansas
Nie przeceniaj sie misiukansas pisze: A ten dano to co to za jeden?? Chyab sie za dużo naczytał moich postów na DOTFie
Patrz na post wyżej "misiu"
-
Deleted User 622
Victim Of Changes i The Ripper z 2giego albumu też z pewnością nie są heavymetalowe, czy tak?Bloody Sabbath pisze:Nie. Tyle samo w tym heavy ile w Speed King Deep Purplemetal pisze:Cała budowa utworu - te riffy. Nie słyszysz tego?
odezwał sieWrathchild_88 pisze:Nie. Poprostu jesteś kolejnym, który przychodzi, żeby zrobić tu burdel...najeżdżasz na innych a potem się dziwisz, że oni traktują Cię w taki a nie inny sposób...i dziwi mnie to, że klniesz na prawo i lewo...a nie uważam Cię za gorszego od innych...po prostu wiele osób na tym forum jest w porządku, można z nimi normalnei dyskutować, a Ty zaczynasz od wyzywania, co daje mi jakiś obraz Twojej osoby...danko pisze:Moge sie założ ze jak by moje słowa napisal twoj kumpel a ja bym go skrytykował jak on czy ty mnie to by mnie na tym forum juz nie było dawnoA przepraszam bardzo gdzie ja Cię obraziłem?danko pisze:Ale można to skończyc tak ze ja obraziłem was wy mnie i wystaczy.
jakos innym nie przeszkadzały moje wypowiedzi tylko tobie i tojemu jednemu kompanowi co myli Blaze z Kasparkiem ./ jak widac reszta to porządni forumowicze a z was .......kinder metale i tyle
ja po prostu skomentowałem to, co napisałeś...odezwał sie
jakos innym nie przeszkadzały moje wypowiedzi tylko tobie i tojemu jednemu kompanowi co myli Blaze z Kasparkiem ./ jak widac reszta to porządni forumowicze a z was .......kinder metale i tyle
P.S. kinder metal...a Ty wiesz co to znaczy wogóle?....