sie wieStormshield pisze:Dezerter jest świetny Very Happy
Reggae/ska
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Elevatorman
- -#Clansman

Re: Reggae/ska
-
Stormshield
- -#Moonchild

Z ostatniej płyty "Atak aniołów" jest genialny 
- Elevatorman
- -#Clansman

chyba odsiweże mój stary temat
no i Depresja
Burdel to mistrzostwo 
Ja nie słucham reggae, nie wchodzi mi to chyba że pojedyńcze kawałki bo niektóre są warte posłuchania. 
- Elevatorman
- -#Clansman

ja tak samo ale ogólnie jest fajne .... ale raczejnie słucham :d wole Punk - reggaeM@ti pisze:Ja nie słucham reggae, nie wchodzi mi to chyba że pojedyńcze kawałki bo niektóre są warte posłuchania. Smile
A ja wolę sam punk.Elevatorman pisze:ale raczejnie słucham :d wole Punk - reggae
- Elevatorman
- -#Clansman

no pewnie
ale punk reggae też jest fajne .. lepsze od samego reggae ... np Credo Włochatego
No to napewno.Elevatorman pisze:ale punk reggae też jest fajne .. lepsze od samego reggae
nie jest. takich shitow nienawidze, zreszta punka tez (z wyjatkami - Clash, Siekiera i RamonesElevatorman pisze:ale punk reggae też jest fajne
Klasyczne Marleyowskie Reggae to jest najlepsze co moze byc w tym temacie.
no i Pomarańcza Akuratow , jak juz mowilem. Wspanialy album , ale ten to juz znacznie bardziej skaskaskakany.
Jazz is not dead, it just smells funny.
SKA. reggae tylko w takiej formie jak ma to miejsce w the police albo lady pank.(czyli gdzieś w tle)
Nie podchodzi mi taka muza. Nudne jak flaki z olejem. Samemu nigdy nie włączyłem, na imprezach po prostu nie słucham. Muzyka płynie obok mnie.
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.