Wrath pisze:tak jak myslalem...temat wymiera a szkoda...
jak ktos chce demko z 1994 to niech wali na PW nie mam pojęcia jaka powinna byc jakosc, rewelacyjna nie jest, ale da się słuchać :]
Dopóki my na tym forum jesteśmy, temat nie umrze...
Wrzuciłeś gdzieś to demo?? Jak coś to prosiłbym o linka na PW. :rocx
mam demoko '96, Wrath zakładam, że jesteś chętny?:> Jak ktoś jeszcze to niech pisze;p
Jakość nawet w miarę chyba lepsza od demka '94, choć też jakieś takie trzeszczące jest
Zassałem wreszcie '94 i '96...
Na demku z 96 roku nie podoba mi się brzmienie gitar...
Na torrencie jest też Demo 2001- POLECAM!! Bardziej już jest to Stone Sour z 2 studyjnych albumów, ale naprawdę warto... (szczególnie dla ostatniego utworu)
Tak sobie porównuję "Monolith" z dema i ze "Stone Sour" i dochodzę do wniosku, że pierwotna wersja była lepsza. Nie wiem czemu zrezygnowali z solówek...
chyba nic...ostatnio czytalem, ze za 2 lata bedzie album
To lipa straszna. Ile można 3 płyt słuchać. Na DVD zamiast jakichś pierdół mogliby wydać 9.0.
Myślę, że tu głównie chodzi o Coreya. Mick stwierdził kiedyś, że Knoci niedługo się spotkają, żeby popracować nad nowym mateiałem a ten powiedział, że o niczym takim nie wie i jeśli Mick chce nagrywać album to na pewno bez niego. Co do tego DVD to fajnie by było gdyby na 1. płytce znalazł się koncert a na 2. ewentualnie jakieś dodatki...