Najbardziej niedoceniany album.
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Najbardziej niedoceniany album.
oczywisćie, ze ukochany Factor 
jaki tam ukochany , usypiającykpt_nemo pisze:oczywisćie, ze ukochany Factor
to jak ci za cienki factor to sobie sepulture włącz. albo ubóstwianego BNW. ja zdania nie zmienieJack87 pisze:jaki tam ukochany , usypiającykpt_nemo pisze:oczywisćie, ze ukochany Factor
sepultury nie słucham
a BNW się skończył pare minut temu teraz słucham DOD
-
Stormshield
- -#Moonchild

Killers.
zgadzam się z Tobą. Dla mnie to szczególna płyta.oczywisćie, ze ukochany Factor Smile
Jesli ukochana kobieta usypia Cię z wieczora wyczerpujacym ponad wszelką miarę seksem to jestem w stanie uznac tą płytę za usypiającą, ponieważ wrażenia są porównywalne.Jack87 pisze:jaki tam ukochany , usypiający
KMFDM
Stormshield pisze:Killers.
The X Factor. Moim zdaniem to rewelacyjna płyta, która zbiera negatywne komenty głównie za brak Dickinsona.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Racja. Jednak Bruce śpiewa lepiej.. Ale na tej płycie jest jedyna piosenka w wykonaniu Blaza która mi się podoba.. Fortunes of War. Nie wiem jakby ją zaśpiewał Bruce, ale raczej nie az tak dobrze. Chociaż takiego Clansmana zaśpiewał lepiej niż w orginale, podobnie Futureal, Man on The Edge, Lord of The FliesEmilio pisze:The X Factor. Moim zdaniem to rewelacyjna płyta, która zbiera negatywne komenty głównie za brak Dickinsona.
Ten kawałek akurat bardziej mi sie podoba w wykonaniu Blazea.molojuh pisze:Lord of The Flies
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
- IronCezarek
- -#Clairvoyant

Zdecydowanie No Prayer For The Dying , przecież to jest jeden z najlepszych albumów 
- Nicko McBrain
- -#Long distance runner

Virtual XI
Też tak sądzęNicko McBrain pisze:Virtual XI
-
MurderousTrooper
- -#Wrathchild

Podpisuję się obiema rękami.Iks pisze:Też tak sądzęNicko McBrain pisze:Virtual XI
Ja dokładam trzecią.MurderousTrooper pisze:Podpisuję się obiema rękami.Iks pisze:Też tak sądzęNicko McBrain pisze:Virtual XI
Myślę, że najbardziej niedoceniony jest The x factor choć jes genialny, ale trudny w odbiorze. Przez wiele lat uważałem że takie coś w ogóle nie powinno zostać wypuszczone do sklepów, dopiero niedawno go doceniłem i uważam go za jedno z najlepszych dokonań Ironów, podobnie jak Virtual XI. Śpiew Blaze`a jest raczej godny IM. Dziwie się tylko że tak dobre piosenki jak Justice Of The Peace, Judgement Day nie zostały umieszczone na The X factor skoro są o niebo lepsze niż taki The unbeliver.
Najbardziej niedocenione płyty to te z lat 90-tych, szczególnie "No Prayer For the Dying" i "The X Factor". Inne niedoceniane krążki to na pewno "Dance of Death", "Virtual XI" i "Killers".
No Prayer najbardziej niedoceniony.
Są tam kawałki, które świetnie wypadają na koncertach, szkoda, że nie są grane
Są tam kawałki, które świetnie wypadają na koncertach, szkoda, że nie są grane
No Prayer...
może z sentymentu bo to pierwsza płyta Maiden jaką usłyszałem, ale uważam ją za naprawdę bardzo dobrą i lubię do niej wracać
może z sentymentu bo to pierwsza płyta Maiden jaką usłyszałem, ale uważam ją za naprawdę bardzo dobrą i lubię do niej wracać