od kąd sie dowiedzialem ze są na metalmani to se ich testujeStormshield pisze:Szajba... od kiedy ty vitali słuchasz?
Vital Remains
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Vital Remains
już nie mam tu najwięcej postów

-
Stormshield
- -#Moonchild

Nie wytrzymałem
Tytułowy kawałek jest zajebisty
Tytułowy kawałek jest zajebisty
To ja bym poprosił.miki pisze:jakby ktoś chciał ten album to niech da znać. mam bardzo dobre namiary
-
Stormshield
- -#Moonchild

Po dwukrotnym przesłuchaniu albumu powiem tak: nie ma tu zbyt wiele odkrywczych rzeczy. Przedłużenie Dechristianize, jednak z mniejszym polotem. Wokal Bentona na tym albumie w ogóle mi nie pasi. Perkusja niesamowita, solówki genialne. Typowa płyta Vital Remains. Nie jest genialne, ale nie jest średnio czy źle. Jest dobrze, ale jak wspomniał Sleja lepiej, żeby przy następnym albumie bardziej pokombinowali, bo dość wtórnie jest.
Zobaczymy jak moje zdanie będzie się zmieniać wraz z ilością przesłuchań
Zobaczymy jak moje zdanie będzie się zmieniać wraz z ilością przesłuchań
Ja właśnie też 2 raz słucham. Bębny brzmią niesamowicie, lepiej niż na poprzedniczce, gitarki też w porządku, jednak faktycznie mogliby bardziej pokombinować. Mimo to dla mnie świetna płyta na wysokim poziomie. Intro mnie rozwaliło tak jak na poprzedniczce.
Intro do tamtego nie ma nawet startu.
moze lepiej bedzie brzmiala, ale to nie da sie ocenic z mp3, ale tylko tyle lepiej. reszta jest ok, po prostu.
moze lepiej bedzie brzmiala, ale to nie da sie ocenic z mp3, ale tylko tyle lepiej. reszta jest ok, po prostu.
Jazz is not dead, it just smells funny.
Nie ma, ale i tak jest zajebiste. Wprowadza w klimat. ;]slayer pisze:Intro do tamtego nie ma nawet startu.
Coś nie idzie.miki pisze:a widzieliście klip do tej płyty?
tutaj
-
Stormshield
- -#Moonchild

Pierwsza recka już na M-A:
http://metal-archives.com/review.php?id=145416#99432
W większości zgadzam się z asymmetricisemt, ale myślę, że trochę przesadza. Płyta jest dobra, na 50% nie zasługuje, dla mnie 70-80% powinno być. Miło że poruszył kwestie, którą omawialiśmy wczoraj razem ze Slejem. Vital Remains zespołem undergroundowym już nie są. Przestali nim być po wydaniu "Dechristianize" (od dawna uważam, że zatrudnienie Bentona było w pewnym sensie chwytem marketingowym, ale trza przyznać, że na tamtym albumie pokazał mistrzostwo). Dzisiaj słuchałem nowego albumu 4 raz. Coraz bardziej mi się podoba i może będzie jeszcze lepiej. Zobaczymy.
http://metal-archives.com/review.php?id=145416#99432
W większości zgadzam się z asymmetricisemt, ale myślę, że trochę przesadza. Płyta jest dobra, na 50% nie zasługuje, dla mnie 70-80% powinno być. Miło że poruszył kwestie, którą omawialiśmy wczoraj razem ze Slejem. Vital Remains zespołem undergroundowym już nie są. Przestali nim być po wydaniu "Dechristianize" (od dawna uważam, że zatrudnienie Bentona było w pewnym sensie chwytem marketingowym, ale trza przyznać, że na tamtym albumie pokazał mistrzostwo). Dzisiaj słuchałem nowego albumu 4 raz. Coraz bardziej mi się podoba i może będzie jeszcze lepiej. Zobaczymy.
Nawaliłem sie moze se zassam lol
Teraz napewno się spodoba ;]
Nie pamiętam tytuły
fuckin shit icons of fuckin blasphemy satans evil motherfucker
W googlu w grafice takie coś sie pojawia:

Który to Benton?

Który to Benton?
Ten co dupę wypina, tylko niewiem po co mu piłka.
Już myślałem że to ta małpa z prawej na drugim planie
To Lazaro
beueueueheheheheheh ale małpa heheheh
Ale ma fajną opaskę na nadgarstek. ;B dobra eot nie zaśmiecajmy tematu