Mam dokładnie to samo. Najlepszy kawałek w tegorocznej setliście. Gniecie wszystko co napotka na drodze. Mogli by go grać w nieskończonośćSzymon pisze:jakby mieli mi wymienic rime'a to lepiej zeby nic nie zmianialiJak dla mnie moga wyjsc na scene zagrac go te 6 razy pod rzad i zejsc :]
Nowy studyjny album Iron Maiden
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Nowy studyjny album Iron Maiden
-
paulek
- -#Lord of the flies

Ot to... nie ma ze boli jadę również.... niby tyle razy już sobie obiecywałem że to ostatni raz po czym kolejna trasa no i kolejny wyjazd....Dla tego Infinite Dreams chętnie poleciałbym do Anglii.
Jeżeli będzie ID to nawet jakby grali poza Europą to jadę!!!!
Problem w tym, że taki wypad musielibyście zaplanować kilka miesięcy przed pierwszym koncertem na trasie (i ujawnieniem setu), no chyba, że jesteście hiperbogaci. ;P
Co do setu - optymistycznie zakładam, że będzie w nim miejsce na Infinite Dreams. Obawiam się tylko, że wylecieć może "nightmares of the sea".
Co do setu - optymistycznie zakładam, że będzie w nim miejsce na Infinite Dreams. Obawiam się tylko, że wylecieć może "nightmares of the sea".
Jeśli coś takiego będzie, to infinite dreams także nie mam zamiaru sobie odpuścić, gorzej z funduszami, to od nich zależy 
Garfield pisze:Dla tego Infinite Dreams chętnie poleciałbym do Anglii.
a ja mysle, ze zmiany albo beda kosmetyczne albo zadne.Da5id pisze:Co do setu - optymistycznie zakładam, że będzie w nim miejsce na Infinite Dreams. Obawiam się tylko, że wylecieć może "nightmares of the sea".
Fakt ze w momencie poznania setlisty za późno będzie na organizacje wyjazdu i kupno biletów.
Chyba żeby do Niemiec zawitali
Podobno zespół zmienił plany dotyczące przyszłorocznego tour i w 2009 roku zagra tylko jeden gig - na festiwalu Wacken rocks Brazil w Sao Paulo w maju. Nie ukrywam, że jest mi to wybitnie nie na rękę, tym bardziej, że w takim wypadku setlista na 99% nie ulegnie żadnym zmianom. Cóż, mam nadzieję, że ta plotka nie znajdzie potwierdzenia w rzeczywistości, chociaż Szymon już bookuje loty. 
...o to ciekawe ?? 
Sprawdzilem tylko kilka opcji dostania sie tam, niestety jest drogo wporownaniu z zeszlym rokiem :/
Szkoda ze lan.com nie dziala juz w tak piekny sposob jak miesiac temu
Generalnie wolalbym zeby w ogole nigdzie nie grali, ale jak to bedzie jedyny koncert to cholera wie co mi do lba strzeli
A jesli chodzi o nowy album to oby wydali go w 2010 i koncertowali w lato, bo nie lubie koncertow jesienno/zimowych :/
Sprawdzilem tylko kilka opcji dostania sie tam, niestety jest drogo wporownaniu z zeszlym rokiem :/
Szkoda ze lan.com nie dziala juz w tak piekny sposob jak miesiac temu
Generalnie wolalbym zeby w ogole nigdzie nie grali, ale jak to bedzie jedyny koncert to cholera wie co mi do lba strzeli
A jesli chodzi o nowy album to oby wydali go w 2010 i koncertowali w lato, bo nie lubie koncertow jesienno/zimowych :/
a to miało być jakieś przyszłoroczne tourneeDa5id pisze:Podobno zespół zmienił plany dotyczące przyszłorocznego tour i w 2009 roku zagra tylko jeden gig - na festiwalu Wacken[...]
nie Wacken 
no na jeden koncert to na pewno nie zrobia koncertu z nowa setlista itd.
no na jeden koncert to na pewno nie zrobia koncertu z nowa setlista itd.