Nowy studyjny album Iron Maiden

Tu dyskutujemy tylko o Iron Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Clans
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Re: Nowy studyjny album Iron Maiden

Post autor: Clans »

Szymon pisze:jakby mieli mi wymienic rime'a to lepiej zeby nic nie zmianiali :) Jak dla mnie moga wyjsc na scene zagrac go te 6 razy pod rzad i zejsc :]
Mam dokładnie to samo. Najlepszy kawałek w tegorocznej setliście. Gniecie wszystko co napotka na drodze. Mogli by go grać w nieskończoność ;)
paulek
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: paulek »

Dla tego Infinite Dreams chętnie poleciałbym do Anglii.
Ot to... nie ma ze boli jadę również.... niby tyle razy już sobie obiecywałem że to ostatni raz po czym kolejna trasa no i kolejny wyjazd....
Jeżeli będzie ID to nawet jakby grali poza Europą to jadę!!!!
Da5id
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: Da5id »

Problem w tym, że taki wypad musielibyście zaplanować kilka miesięcy przed pierwszym koncertem na trasie (i ujawnieniem setu), no chyba, że jesteście hiperbogaci. ;P

Co do setu - optymistycznie zakładam, że będzie w nim miejsce na Infinite Dreams. Obawiam się tylko, że wylecieć może "nightmares of the sea". :(
Awatar użytkownika
Godzio
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Godzio »

Jeśli coś takiego będzie, to infinite dreams także nie mam zamiaru sobie odpuścić, gorzej z funduszami, to od nich zależy ;)
S1MON
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: S1MON »

Garfield pisze:Dla tego Infinite Dreams chętnie poleciałbym do Anglii.
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: Budziol »

Da5id pisze:Co do setu - optymistycznie zakładam, że będzie w nim miejsce na Infinite Dreams. Obawiam się tylko, że wylecieć może "nightmares of the sea". :(
a ja mysle, ze zmiany albo beda kosmetyczne albo zadne.

Fakt ze w momencie poznania setlisty za późno będzie na organizacje wyjazdu i kupno biletów.

Chyba żeby do Niemiec zawitali ;)
Da5id
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: Da5id »

Podobno zespół zmienił plany dotyczące przyszłorocznego tour i w 2009 roku zagra tylko jeden gig - na festiwalu Wacken rocks Brazil w Sao Paulo w maju. Nie ukrywam, że jest mi to wybitnie nie na rękę, tym bardziej, że w takim wypadku setlista na 99% nie ulegnie żadnym zmianom. Cóż, mam nadzieję, że ta plotka nie znajdzie potwierdzenia w rzeczywistości, chociaż Szymon już bookuje loty. ;)
Szymon
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: Szymon »

...o to ciekawe ?? :)

Sprawdzilem tylko kilka opcji dostania sie tam, niestety jest drogo wporownaniu z zeszlym rokiem :/
Szkoda ze lan.com nie dziala juz w tak piekny sposob jak miesiac temu :)

Generalnie wolalbym zeby w ogole nigdzie nie grali, ale jak to bedzie jedyny koncert to cholera wie co mi do lba strzeli :)

A jesli chodzi o nowy album to oby wydali go w 2010 i koncertowali w lato, bo nie lubie koncertow jesienno/zimowych :/
Awatar użytkownika
wojteq
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: wojteq »

Da5id pisze:Podobno zespół zmienił plany dotyczące przyszłorocznego tour i w 2009 roku zagra tylko jeden gig - na festiwalu Wacken[...]
a to miało być jakieś przyszłoroczne tournee :shock: ??? ja już się pogubiłem, przecież tylko na koniec 2008 miała być krótka trasa, a potem w 2009 miała być przerwa i w 2010 album+trasa. Czy zespołowi się opłaca na 1 koncert jechać do Wacken??? Chyba, że faktycznie będzie to część związana z Seventh Sonem..... czyli de facto nowa trasa. :D
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: Budziol »

nie Wacken :)

no na jeden koncert to na pewno nie zrobia koncertu z nowa setlista itd.
ODPOWIEDZ