choroba Nicko

Tu dyskutujemy tylko o Iron Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

lolowiecki
-#Prisoner
-#Prisoner

choroba Nicko

Post autor: lolowiecki »

Gdzieś przeczytałem (może i na tym forum nawet) że Ironi może skończą grać bo choroba Nicko postępuje i mięśnie nóg jakby zaczynają mu zanikać? Wiecie coś?
Awatar użytkownika
DaveM
-#Trooper
-#Trooper

Re: choroba Nicko

Post autor: DaveM »

Haha, to żę mieśnie nóg zaczynają zanikać to był tylko zart odnosnie słabej gry na stopce :) Zauważyłeś że gra bez butów? TO przez to, że ma jakieś problemy z krążeniem w stopach..
Awatar użytkownika
remi
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: remi »

jakby było coś na serio nie tak, to by powiedzieli że to ostatni album ze względów zdrowotnych, widocznie jest ok
Awatar użytkownika
matik
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: matik »

Jak jest w stanie przebrnąć przez takie długie trasy jak SBIT to musi byc ok ze zdrowiem ( nie licząc uderzenia piłki golfowej w ręke :mryellow: )
Who motivates the motivator
RALF
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: RALF »

BZDURA, Nicko miał zawsze takie szczupłe nogi, mocno przytył i tak to odbieramy... , że niby mięśnie zanikają, jest zdrowszy od Gers'a który miał problem alkoholowy (ma!!???) i otyłego Murraya. :neutral:
Awatar użytkownika
DaveM
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: DaveM »

Ale problemy z krązeniem w stopach ma.
Deleted User 804

Post autor: Deleted User 804 »

Nicko gra boso bo lubi. Gdzieś ostatnio sam tak mówił że lubił grać boso, tylko w międzyczasie używał jakiejś stopki która się do tego nie nadawała i musiał zakładać buty (bodajże jakieś bokserskie sobie wziął czy coś takiego). Ostatnio zmienił stopkę i znów może grać na boska.

Edit:
Jedna rzecz która rzuciła się w oczy na nagraniu, ty grasz boso ?

Tak, przywykłem do tego już jako dzieciak. Kiedy zaczynałem grać mocniejszą muzykę, jako nastolatek i a potem już dorosły, zacząłem używać stopek Ludwig Speed King. nie da się na nich grać boso, nie są zbyt gładkie i mają otwory. Więc grałem w tenisówkach przez ten cały czas. Na bose stopy z tenisówek przerzuciłem się z powrotem, kiedy zacząłem używać stopek DW. No i gram boso od, nie wiem ośmiu może dziewięciu lat. Jedynym w sumie powodem dlaczego gram boso jest to, że czuję się tak bardziej swobodnie.
http://sanktuariumfc.org/index.php?go=artykuly_revolver tu cały artykuł
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Schizoid »

Noooo, można powiedzieć, że ten temat to jest taki caught somewhere in time

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Awatar użytkownika
Max323
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: Max323 »

Mięśnie nóg Nicko:
EoLmAUWXcAYuL2P.jpg
A
B
C
D
E
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: gumbyy »

Igracie z ogniem Panowie... :lol:
www.MetalSide.pl
Pieron
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: Pieron »

RALF pisze: ndz sie 29, 2010 10:45 am BZDURA, Nicko miał zawsze takie szczupłe nogi, mocno przytył i tak to odbieramy... , że niby mięśnie zanikają, jest zdrowszy od Gers'a który miał problem alkoholowy (ma!!???) i otyłego Murraya. :neutral:
Oooo... Gers ma problem alkoholowy? Nie wiedziałem.
Awatar użytkownika
beaviso
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: beaviso »

Od zawsze. Bo miał ojca Polaka. A każdy Polak to złodziej i pijak. :twisted: A na serio, to lubi łyknąć, zwykle siedzi w jakimś pubie. Wory pod oczami nie biorą się z oczytania. Pamiętam jakiś artykuł w Bravo (ha ha ha) ok. 1993 - "Iron Maiden - rdzewiejąca maszyna?" I tekst, że Harris powiedział Gersowi, który totalnie zawalał swoje partie, że "musisz mniej pić".

M.
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Jest bootleg ze Szwecji 2003 i tam Bruce chyba przed 23:58 mówi coś w stylu "pan Gers wybiera się do pubu i nie chce płacić za drinki, więc mu postawcie" :mryellow: Także tradycja picia po koncercie jest już stara.

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
nugz
SMERF MARUDA

Post autor: nugz »

Janek bankowo gra dziabnięty ;)
Ostatnio zmieniony wt paź 08, 2024 10:49 am przez nugz, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
MaidenFan
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: MaidenFan »

Był gdzieś bootleg, na którym gra pijany Gers. Na tym samym koncercie spadł ze sceny XD
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

To była chyba trasa No Prayer xD

Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: gumbyy »

Gdzieś nawet mam (albo tylko słuchalem) tego boota z długaśną przerwą z powodu Pana Jana :)
www.MetalSide.pl
Awatar użytkownika
MaidenFan
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: MaidenFan »

Awatar użytkownika
marian_Fe
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: marian_Fe »

beaviso pisze: wt paź 08, 2024 10:00 am Od zawsze. Bo miał ojca Polaka. A każdy Polak to złodziej i pijak. :twisted: A na serio, to lubi łyknąć, zwykle siedzi w jakimś pubie. Wory pod oczami nie biorą się z oczytania. Pamiętam jakiś artykuł w Bravo (ha ha ha) ok. 1993 - "Iron Maiden - rdzewiejąca maszyna?" I tekst, że Harris powiedział Gersowi, który totalnie zawalał swoje partie, że "musisz mniej pić".

M.
Rozwaliłeś mnie teraz :lol: Pamiętam tę gazetę i ten artykuł jakby to było dzisiaj. Z tego co kojarzę, to była to relacja z koncertu. Podobno Jan rozwalił podczas występu wzmacniacz i gitarę, a te słowa brzmialy: "Będziesz musiał mniej pić". I wypowiedział je Bruce wprost do mikrofonu na scenie.
Deleted User 8263

Post autor: Deleted User 8263 »

Schizoid pisze: wt paź 08, 2024 10:40 am Jest bootleg ze Szwecji 2003 i tam Bruce chyba przed 23:58 mówi coś w stylu "pan Gers wybiera się do pubu i nie chce płacić za drinki, więc mu postawcie" :mryellow: Także tradycja picia po koncercie jest już stara.
Zaczął to znowu mowic przed Celtami, ze Janick nigdy nie postawi drinka i pije w kazdym irish pubie na swiecie
ODPOWIEDZ