choroba Nicko
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
lolowiecki
- -#Prisoner

choroba Nicko
Gdzieś przeczytałem (może i na tym forum nawet) że Ironi może skończą grać bo choroba Nicko postępuje i mięśnie nóg jakby zaczynają mu zanikać? Wiecie coś?
Re: choroba Nicko
Haha, to żę mieśnie nóg zaczynają zanikać to był tylko zart odnosnie słabej gry na stopce
Zauważyłeś że gra bez butów? TO przez to, że ma jakieś problemy z krążeniem w stopach..
jakby było coś na serio nie tak, to by powiedzieli że to ostatni album ze względów zdrowotnych, widocznie jest ok
Jak jest w stanie przebrnąć przez takie długie trasy jak SBIT to musi byc ok ze zdrowiem ( nie licząc uderzenia piłki golfowej w ręke
)
Who motivates the motivator
BZDURA, Nicko miał zawsze takie szczupłe nogi, mocno przytył i tak to odbieramy... , że niby mięśnie zanikają, jest zdrowszy od Gers'a który miał problem alkoholowy (ma!!???) i otyłego Murraya. 
Ale problemy z krązeniem w stopach ma.
-
Deleted User 804
Nicko gra boso bo lubi. Gdzieś ostatnio sam tak mówił że lubił grać boso, tylko w międzyczasie używał jakiejś stopki która się do tego nie nadawała i musiał zakładać buty (bodajże jakieś bokserskie sobie wziął czy coś takiego). Ostatnio zmienił stopkę i znów może grać na boska.
Edit:
Edit:
http://sanktuariumfc.org/index.php?go=artykuly_revolver tu cały artykułJedna rzecz która rzuciła się w oczy na nagraniu, ty grasz boso ?
Tak, przywykłem do tego już jako dzieciak. Kiedy zaczynałem grać mocniejszą muzykę, jako nastolatek i a potem już dorosły, zacząłem używać stopek Ludwig Speed King. nie da się na nich grać boso, nie są zbyt gładkie i mają otwory. Więc grałem w tenisówkach przez ten cały czas. Na bose stopy z tenisówek przerzuciłem się z powrotem, kiedy zacząłem używać stopek DW. No i gram boso od, nie wiem ośmiu może dziewięciu lat. Jedynym w sumie powodem dlaczego gram boso jest to, że czuję się tak bardziej swobodnie.
Noooo, można powiedzieć, że ten temat to jest taki caught somewhere in time
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Od zawsze. Bo miał ojca Polaka. A każdy Polak to złodziej i pijak.
A na serio, to lubi łyknąć, zwykle siedzi w jakimś pubie. Wory pod oczami nie biorą się z oczytania. Pamiętam jakiś artykuł w Bravo (ha ha ha) ok. 1993 - "Iron Maiden - rdzewiejąca maszyna?" I tekst, że Harris powiedział Gersowi, który totalnie zawalał swoje partie, że "musisz mniej pić".
M.
M.
Jest bootleg ze Szwecji 2003 i tam Bruce chyba przed 23:58 mówi coś w stylu "pan Gers wybiera się do pubu i nie chce płacić za drinki, więc mu postawcie"
Także tradycja picia po koncercie jest już stara.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Janek bankowo gra dziabnięty 
Ostatnio zmieniony wt paź 08, 2024 10:49 am przez nugz, łącznie zmieniany 1 raz.
Był gdzieś bootleg, na którym gra pijany Gers. Na tym samym koncercie spadł ze sceny XD
To była chyba trasa No Prayer xD
Gdzieś nawet mam (albo tylko słuchalem) tego boota z długaśną przerwą z powodu Pana Jana 
www.MetalSide.pl
Jest nawet temat o tym https://sanktuariumfc.org/forum/viewtopic.php?t=11697
Rozwaliłeś mnie terazbeaviso pisze: ↑wt paź 08, 2024 10:00 am Od zawsze. Bo miał ojca Polaka. A każdy Polak to złodziej i pijak.A na serio, to lubi łyknąć, zwykle siedzi w jakimś pubie. Wory pod oczami nie biorą się z oczytania. Pamiętam jakiś artykuł w Bravo (ha ha ha) ok. 1993 - "Iron Maiden - rdzewiejąca maszyna?" I tekst, że Harris powiedział Gersowi, który totalnie zawalał swoje partie, że "musisz mniej pić".
M.
-
Deleted User 8263
Zaczął to znowu mowic przed Celtami, ze Janick nigdy nie postawi drinka i pije w kazdym irish pubie na swiecie