ladna cena - 100 funciakow i wysylka tego do Polski z kolejna stowke tym razem zlotych
Żelazna Kolekcja
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Żelazna Kolekcja
alez wariacja, ale skoro dodruk to juz chyba nie bedzie tak mocno limitowany?
ladna cena - 100 funciakow i wysylka tego do Polski z kolejna stowke tym razem zlotych
Czytam i czytam o tym boxie...i coraz bardziej cieszę się, że go upolowałem 
Tym bardziej, że zapakowany był perfekcyjnie i dotarł w idealnym stanie.
Swoją drogą zastanawiam się, czy można się spodziewać w przyszłym roku boxu nr2, z kolejnymi płytami.
Cała dyskografia jako picture discs - miodzio
Tym bardziej, że zapakowany był perfekcyjnie i dotarł w idealnym stanie.
Swoją drogą zastanawiam się, czy można się spodziewać w przyszłym roku boxu nr2, z kolejnymi płytami.
Cała dyskografia jako picture discs - miodzio
If 50 million people say a stupid thing, it's still a stupid thing.
Własnie do dupy raczej; o ile ucieszylem sie na wieśc o reedycjach pierwszych 8-miu albumów (nieważne czarne czy picture), ale gdyby mieli wydac reszte do Virtuala, bo potem to juz tylko picture disc były, to bym miał mieszane uczucia. Wiadomo ze i tak kupie, bo zawsze fajnie jest miec cos nowego z logo iron maiden, ale tyle dysków tylko po to zeby sie kurzyło to troche za dużo.
Ja nawet czarnych słucham okazjonalnie, jak mnie najdzie wena i mam czas; fajnie tak posiedzieć w spokoju, rozpakowac, połozyc na talerzu; masz wielka okladke przed sobą, teksty i inne bajery, można sie przyjrzeć, powachać i w ogóle. A z picture disc'ami tak nie ma, nie żebym był jakims melomanem czy coś, ale na kolorowe to sobie mozna co najwyżej popatrzec, choc jak dla mnie to i tak nie cieszą oka tak jak czarne krażki.
W ogóle mogliby zrobic taka porządną reedycje dwu-płytowa każdego albumu z lat 80-tych na czarnych płytach , ale skoro dopiero co wydali ten box to mozemy tylko pomarzyć
Ja nawet czarnych słucham okazjonalnie, jak mnie najdzie wena i mam czas; fajnie tak posiedzieć w spokoju, rozpakowac, połozyc na talerzu; masz wielka okladke przed sobą, teksty i inne bajery, można sie przyjrzeć, powachać i w ogóle. A z picture disc'ami tak nie ma, nie żebym był jakims melomanem czy coś, ale na kolorowe to sobie mozna co najwyżej popatrzec, choc jak dla mnie to i tak nie cieszą oka tak jak czarne krażki.
W ogóle mogliby zrobic taka porządną reedycje dwu-płytowa każdego albumu z lat 80-tych na czarnych płytach , ale skoro dopiero co wydali ten box to mozemy tylko pomarzyć
porównywanie dźwięku z marniutkiego kompakcika, a audiofilskiego winylu jest trochę nie na miejscu
Odbiegając nieco od tematu boxu, to znana jest już może konkretna data rozpoczęcia sprzedaży następnych dwóch płyt (TNOTB i PoM)?
A ja właśnie lubię pictury i kolorowe winyle - wytropiłem i kupiłem nawet pionowo odtwarzający płyty gramofon, żeby jednocześnie słuchać i oglądać winyle. Czarne jakoś mnie nie rajcują - wszystkie takie same.paniron pisze:Własnie do dupy raczej; o ile ucieszylem sie na wieśc o reedycjach pierwszych 8-miu albumów (nieważne czarne czy picture), ale gdyby mieli wydac reszte do Virtuala, bo potem to juz tylko picture disc były, to bym miał mieszane uczucia. Wiadomo ze i tak kupie, bo zawsze fajnie jest miec cos nowego z logo iron maiden, ale tyle dysków tylko po to zeby sie kurzyło to troche za dużo.
Już są!!alistair pisze:Odbiegając nieco od tematu boxu, to znana jest już może konkretna data rozpoczęcia sprzedaży następnych dwóch płyt (TNOTB i PoM)?
A widzisz - dla mnie do słuchania są CD.paniron pisze:Własnie do dupy raczej; o ile ucieszylem sie na wieśc o reedycjach pierwszych 8-miu albumów (nieważne czarne czy picture), ale gdyby mieli wydac reszte do Virtuala, bo potem to juz tylko picture disc były, to bym miał mieszane uczucia. Wiadomo ze i tak kupie, bo zawsze fajnie jest miec cos nowego z logo iron maiden, ale tyle dysków tylko po to zeby sie kurzyło to troche za dużo.
Grafika IM na vinylach prezentuje się po prostu pięknie, stąd myśl o wszystkich picture discach - ot tak, żeby mieć
Ano są. Zamówione też sąedii pisze:Już są!!alistair pisze:Odbiegając nieco od tematu boxu, to znana jest już może konkretna data rozpoczęcia sprzedaży następnych dwóch płyt (TNOTB i PoM)?
A ja pierwszych dwoch nie kupilem bo wciaz licze ze upoluje z boxem
To moze chociaz kolejne dwa kupie, gorzej jak komplet z boxem wydadza pozniej:-/
To moze chociaz kolejne dwa kupie, gorzej jak komplet z boxem wydadza pozniej:-/
Ja tam kupuje na razie. W przyszłości może będę miał okazję to kupie samą kopertę do tego boxu i będę miał komplet.Budziol pisze:A ja pierwszych dwoch nie kupilem bo wciaz licze ze upoluje z boxem
pictureow nie wykupia 
nie życzę Ci źle, ale liczę że box pozostanie bardzo limitowanyBudziol pisze:A ja pierwszych dwoch nie kupilem bo wciaz licze ze upoluje z boxem
a wiec bede na niego polowal, znow byla sztuka na allegro, ale sprzedala sie w moment :/
Nie wiem czy ktoś już pisał, ale całkiem sporo tych picture disców jest w media. Po 79,90, także taniej nawet niż na Amazonie 
tyle ze boxu szukamy 
no to ja kupiłem po 68pln z groszemmila pisze:Nie wiem czy ktoś już pisał, ale całkiem sporo tych picture disców jest w media. Po 79,90, także taniej nawet niż na Amazonie
Zdaje się, że to ja go zgarnąłem.Budziol pisze:a wiec bede na niego polowal, znow byla sztuka na allegro, ale sprzedala sie w moment :/
Gdybys chcial sie pozbyc daj znac;-)
Raczej się nie zanosi...