Zobaczymy co pokażą na nowej płycie. Gdzieś czytałem, że prawdopodobnie dzisiaj zaprezentują utwór Hail to the King
Avenged Sevenfold
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Avenged Sevenfold
Bardzo fajny zespół! Póki co najbardziej porwały mnie kawałki: Bat Country, Nightmare, Beast and the Harlot i Buried Alive.
Zobaczymy co pokażą na nowej płycie. Gdzieś czytałem, że prawdopodobnie dzisiaj zaprezentują utwór Hail to the King
Teraz już rozumiem dlaczego SYL - Detox dostał Shita od Ciebie.Roberrcik pisze:Bardzo fajny zespół!
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
Ktoś, kto uważa Avenged Sevenfold za dobry zespół momentalnie wyklucza się z jakiejkolwiek dyskusji o muzyce. Toż to wtórny, pedalski zespolik dla zbuntowanych nastolatków
-
Deleted User 2259
http://deathbatnews.com/
Nowy utwór:)
Nowy utwór:)
Pozostawie to bez komentarza.Pawcio pisze:Ktoś, kto uważa Avenged Sevenfold za dobry zespół momentalnie wyklucza się z jakiejkolwiek dyskusji o muzyce. Toż to wtórny, pedalski zespolik dla zbuntowanych nastolatków
Przyzwoity...Invader pisze:Nowy utwór:)
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Invader - szczerze nie rozumiem, co Ty znajdujesz w tej kapeli, tutaj przeca się nic nie dzieje, a refren jest słodki do porzygu.
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
-
Deleted User 2259
Cenię ich za te epickie kompozycje w stylu:Strength Of The World(polecam końcówkę),The Wicked End,M.I.A,Sidewinder,Save Me itp.mimski pisze:Invader - szczerze nie rozumiem, co Ty znajdujesz w tej kapeli, tutaj przeca się nic nie dzieje, a refren jest słodki do porzygu.
Ja tam nie rozumiem co jest złego w tym zespole. Wiadomo, że nie każdemu musi się podobać, ale nie trzeba przy tym wyzywać od pedalskich
A nowy kawałek całkiem niezły, dość prosty, wpadający w ucho refren, zobaczymy jak z pozostałymi utworami.
A nowy kawałek całkiem niezły, dość prosty, wpadający w ucho refren, zobaczymy jak z pozostałymi utworami.
- Saimon1995
- -#Moderator

Utwór niezły. Czekam na całość. Na pewno będzie trudno przebić płytę Nightmare.
Ja też nie rozumiem co w Avenged Sevenfold jest złego. Widocznie wygląd komuś nie pasuje. Ktoś tam powiedział, że muzyka wtórna? Wątpie, żeby zespoły stosunkowo młode w swej działalności nagrywały mega odkrywcze utwory i płyty jak Black Sabbath w latach 70. Wszystko już wymyślono w muzyce metalowej i trudno nie kopiować czyiś patentów sprzed lat.
Ja też nie rozumiem co w Avenged Sevenfold jest złego. Widocznie wygląd komuś nie pasuje. Ktoś tam powiedział, że muzyka wtórna? Wątpie, żeby zespoły stosunkowo młode w swej działalności nagrywały mega odkrywcze utwory i płyty jak Black Sabbath w latach 70. Wszystko już wymyślono w muzyce metalowej i trudno nie kopiować czyiś patentów sprzed lat.
-
Deleted User 2259
Moim zdaniem oni i tak się rozwijają więc następuje duży Progres,szłyszeliście jak ewoluuje wokal Shadowsa,brzmi trochę jak Lemmy to tylko moje odczucia.
- Saimon1995
- -#Moderator

Muzycznie z pewnością (wystarczy porównać City of Evil z Nightmare). Wokal Shadowsa - również. Wokalnie może być nawet lepiej niż na ostatniej płycie.Invader pisze:Moim zdaniem oni i tak się rozwijają więc następuje duży Progres,szłyszeliście jak ewoluuje wokal Shadowsa,brzmi trochę jak Lemmy to tylko moje odczucia.
-
Deleted User 2259
Mam nadzieję,swoja drogą wymieniłeś 2 najlepszy albumy IMO,za niedługo Survivor A7X.FaithNoMore pisze:Wokal Shadowsa - również. Wokalnie może być nawet lepiej niż na ostatniej płycie.
"Avenged Sevenfold" - dobra płyta, nie podszedł mi tylko utwór Lost. A Little Piece of Heaven na początku mi nie podeszło, ale później się zmieniło, w porządku utwór.
City of Evil póki co mój numer 1.
City of Evil póki co mój numer 1.
Ja chyba jednak też się zachłysnąłem tym zespołem, niby wszystko fajnie, ale fakt faktem te refreny są takie delikatne, grzecznie mówiąc
W dodatku ilość hejtu na ten zespół, wystarczy zobaczyć na facebooku komentarze pod zdjęciem Ironów z okładką Metal Hammera
W dodatku ilość hejtu na ten zespół, wystarczy zobaczyć na facebooku komentarze pod zdjęciem Ironów z okładką Metal Hammera
To teraz jeszcze daj szansę Detoxowi SYL'a i bydą z Ciebie ludzie.Roberrcik pisze:Ja chyba jednak też się zachłysnąłem tym zespołem, niby wszystko fajnie, ale fakt faktem te refreny są takie delikatne, grzecznie mówiąc![]()
To się chyba szybko nie staniemimski pisze:To teraz jeszcze daj szansę Detoxowi SYL'a i bydą z Ciebie ludzie.
A i chciałbym zaznaczyć, że mój poprzedni post niekoniecznie stwierdza, że A7X to słaby zespół. Według mnie mają fajne kawałki, w których refren jest całkiem znośny, a nowy utwór, Hail to the King to zupełnie coś innego niż wcześniej, więc może i płyta będzie ciekawa.
Ale ich wygląd... masakra... Kto wie jakie byłby o nich opinie gdyby mieli "trochę" inny styl
takie same, bo muzyka strasznie ch**owa
Uprzejmie proszę nie powoływać się w tym temacie na tak zajefajny zespół jak SYL
Kolega Roberrcik w temacie Hit or Shit na moją propozycję "SYL - Detox" dał Shita, a następnie po kilkunastu minutach napisał w niniejszym temacie, że mu się A7X podoba. Stąd moja uwagą w tym temacie parę postów wyżej, że teraz rozumiem, dlaczego SYL dostał shita, bo nasze gusta muzyczne zupełnie się rozmijają w ten sposób.Uprzejmie proszę nie powoływać się w tym temacie na tak zajefajny zespół jak SYL
-
Deleted User 2259