Wielki wakacyjny zlot SanktuariuM

Tu dyskutujemy tylko o Iron Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Amie
-#Charlotte
-#Charlotte

Re: Wielki wakacyjny zlot SanktuariuM

Post autor: Amie »

Greddo pisze: (jedzenie + alkohol)
samo picie bez jedzenia taniej wyjdzie :twisted:
Poza tym pomysł naprawdę dobry (Greddo :beer za wymyślenie czegoś takiego).
Co natomiast tyczy się miejsca, to fajnie byłoby to rzeczywiście zrobić gdzieś nad wodą np. na Mazurach, bo tam jest miło i klimatycznie.
The crack of doom is comin' soon...
Awatar użytkownika
amaZona
-#Invader
-#Invader

Post autor: amaZona »

Blood Brother pisze:A i jeszcze jedno taki mały plan wydarzeń to znaczy co byśmy tam robili??
:twisted:

Wg mnie też będzie to trudne do zorganizowania, nie mniej jednak życzę wam, by się udało.

Jeśli chodzi o mnie to pomysł nawet fajny, ale nie wiem czy bym miała zamiar przyjechać. Jak narazie zlot takowy pewnie będzie zorganizowany baaaardzo daleko ode mnie, więc o wyjeździe nie ma mowy :wink:
Jednak powodzenia.
BeBe
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: BeBe »

Hallowed Be My Name pisze:doswiadczenie Blood Brother, doswiadczenie... 8)
zreszta nie napisalem ze wam tego zycze wiec co sie pienisz :roll:
A no chyba że tak. W takim razie przepraszam bardzo.
Awatar użytkownika
Misio
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Misio »

Hallowed Be My Name pisze:i tak wam nie wyjdzie :P ale zycze powodzenia :)
A Ty tu nie kracz, tylko sam byś coś zdziałał (pojawił się chociażby) :P
Zwłaszcza, że należy pod uwagę brać fakt, iż i tak każdy weźmie ze sobą trochę znajomych (namawiajcie!) im nas więcej tym lepiej... a wakacje są.
KMFDM
Awatar użytkownika
Misio
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Amie pisze: Co natomiast tyczy się miejsca, to fajnie byłoby to rzeczywiście zrobić gdzieś nad wodą np. na Mazurach, bo tam jest miło i klimatycznie.
Co do miejsca to sądzę, że najepszym wyjściem będzie Śląsk, gdyż bardzo wielu z nas jest właśnie z tych rejonów. Zorganizować owszem, będzie trudno, ale jak wspomniałem będę się starał, tylko oczywiście potrzebuję wsparcia. Jak też nadmieniłem, mam już pomysł, swoją drogą sprawdzony, ale jeszcze poczekam z jego ujawnieniem.
KMFDM
Caleb
-#Invader
-#Invader

Post autor: Caleb »

Pomysł bardzo dobry 8)
Awatar użytkownika
Michcio
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Michcio »

a moze w pieninki!!!??? kwatere da sie zkołowac ( domki 10 osobowe) koszt nie duzy
Awatar użytkownika
Misio
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Na razie zastanawiajcie się czy dacie rade, czy będziecie mieli czas i pieniądze. Garstkę informacji i mój pomysł podam za jakiś czas, natomiast po maturach zacznę już coś działać i wtedy sie tak naprawde okaże czy nam to wyjdzie czy też nie. :) Jak już wspomniałem raczej skłonny jestem na Śląsk, powody dwa:
- przetestowane miejsce;
- mam w miarę blisko (skoro mam sie brać za organizacje to na mazurach nie bede załatwiał przecież);
Musze pozbierać tylko informacje ogólne, złożyć wszystko do kupy i powiem co i jak.
Chyba, że znajdzie się ktoś z Was, kto czuje się na siłach by zorganizować coś takiego w pobliżu rejonu swego zamieszkania. Ale jak na razie widze, że chyba jednak to ja będę musiał wziąść na sibie to brzemię. :P
KMFDM
Deleted User 357

Post autor: Deleted User 357 »

A ja proponuję Karkonosze :P
Zalety:
-Nocleg w chatce kosztuje jakieś 7 zł,jeżeli będzie nas więcej to 5zł
-Zajebisty klimat
-Mam niedaleko :P
Mlody
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: Mlody »

pomysl genialny, ale co z tego. pamietam zlot po koncercie we wroclawiu. miala byc knajpa dla nas muzyka nasz i ludzie tylko z FC. okazalo sie ze pomimo naprawde wielkich checi organizatorki (Rogaś pozdrawiam) szef(owa) lokalu dala ciala i olala nas totalnie. pozatym na dziesiatki osob ktore zglosily ze przybeda i juz rezerowaly nawet miejscowki przybylo naprwde niewiele w porywach do 10 osob. reszta to byli zwykli ludzie z ulicy ktorzy z IM nie maja nic wspolnego. Tak wiec Greddo nie obraz sie ale to ze teraz tyle osob mowi (pisze) ze sa za i ze pojada to nie znaczy ze w ostatecznosci pojedzie 4-5 osob (jesli i tyle sie uda zebrac).
Jak do tej pory to najlepszy zlot jaki sie odbyl byl w Progresji. Zespol na zywo i frekwencja FC calkiem wysoka. przydalo by sie wiecej takich zlotow.
Siwy
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Siwy »

hm pomysl fajny ale wlasnie problem ze znalezieniem dobrego miejsca. Greddo proponuje na slasku ale ja tu nie widze zadnego miejsca gdzie mozna by sie rozbic z namiotem no bo jedyne sensowne wyjscie to chyba pojechac pod namiot dlatego ja uwazam ze mazury sa najlepsze [ja bym mogl przyplynac lodka 8) ]
The New Frontier
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Post autor: The New Frontier »

jesli mowa o gorach to ja jestem jak najbardziej za. po 1 mam blisko po 2 lubie gorki. fajnie jakby sie udalo. :D
jajco
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: jajco »

Pomysł całkiem niezły powodzenia z chęcią bym się pojawił ale znając życie nie będe miał ani kasy ani czasu :(
Hallowed Be My Name
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: Hallowed Be My Name »

Siwy pisze:hm pomysl fajny ale wlasnie problem ze znalezieniem dobrego miejsca. Greddo proponuje na slasku ale ja tu nie widze zadnego miejsca gdzie mozna by sie rozbic z namiotem no bo jedyne sensowne wyjscie to chyba pojechac pod namiot dlatego ja uwazam ze mazury sa najlepsze [ja bym mogl przyplynac lodka 8) ]
kolejna ofiara stereotypow i twierdzen ze slask to tylko kominy :roll: :P
Amie
-#Charlotte
-#Charlotte

Post autor: Amie »

Greddo pisze: Co do miejsca to sądzę, że najepszym wyjściem będzie Śląsk, gdyż bardzo wielu z nas jest właśnie z tych rejonów. Zorganizować owszem, będzie trudno, ale jak wspomniałem będę się starał, tylko oczywiście potrzebuję wsparcia. Jak też nadmieniłem, mam już pomysł, swoją drogą sprawdzony, ale jeszcze poczekam z jego ujawnieniem.
Fakt, wielu Sanktuarian mieszka na Śląsku (ja również mieszkam tu te kilkanaście lat), ale zastanawiam się nad interesującym miejscem w tym rejonie, które nadawałoby się na wakacyjny zlot. Szczerze powiem, że jeśli chcielibyśmy to połączyć z jakąś fajną rozrywką, to śrenio mi się widzi coś takiego tutaj...
Greddo, wiem że do wakacji pozostało jeszcze trochę czasu, ale może podzieliłbyś się swoimi pomysłami na forum?
The crack of doom is comin' soon...
Awatar użytkownika
Misio
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Amie pisze:[
Greddo, wiem że do wakacji pozostało jeszcze trochę czasu, ale może podzieliłbyś się swoimi pomysłami na forum?
Pomysł jest jeden ale konkretny. Byłem już w tym miejscu po prostu i wiem, że jest świetnie. A ten kto myśli, że na Śląsku nie ma ciekawych miejsc... pozwole sobie nie skomentować... i co prawda nie myśle o górach (byłoby mi wtedy znacznie prościej wszystko pozałatwiać i wogóle) ale nadal o jeziorku. Na razie jednak nic nie mówie, albowiem, gdy przedstawie pomysł, chce to zrobić na poziomie, a teraz nie mam ani chęci ani czasu by pisać tego typu posta. Jak wspomniałaś jest czas. Dopowiem tylko, że jedyny problem widze w postaci dojazdu w to miejsce i będę musiał się naprawdę bardzo postarać by ogarnąć to wszystko...
Co do samej organizacji : byłem tam we Wrocku na zlocie (o czym wspomniał Młody) i również nie bawiłem się w gronie Sanktuarnian tylko w swoim własnym. Pierwsza rzecz, która mnie zniechęciła, to ogólny hałas, uniemożliwający normalną konwersacje wśród nowo poznających się ludzi. Dlatego usiadłem w tym pokoiku z cegłami (czasem przechodziła tamtędy Rogaś)... no i tyle. Przywitałem się jeszcze z SimOnem, który poznał mnie i kumpla z ''Wrednych SQrwysynów'', ale powiedział mi, że Sanktuarium się zmywa i jeszcze nie wiedzą gdzie idą. Ja jako, że miałęm jeszcze browca, mój kumpel był urżnięty, a kolejny upatrzył sobie pewną laske... zostałem, i nie żałuję, ponieważ bawiłęm się świetnie. I wiem, że jeżeli ten zlot trwałby dłużej niż jedną noc, z całą pewnością wszyscy byśmy się poznali.
Biorę również pod uwagę fakt, że nie każdy kto teraz twierdzi '' yeah, super, jade! '' tak naprawdę jest w stanie jechać...
W mojej głowie kłębią się w tej chwili wstępne myśli dotyczące organizacji. Te osoby, które są najbardziej zainteresowane wypadem, a także pomocą w organizacji (czyli Śląsk) niech mi napiszą na pw.
Jeszcze jedna rzecz : jak już wspomnaiłem byłem w tym miejscu i jak również wspomniałem w jednym z poprzednich postów... to mają być takie małe urozmaicone wczasy, dlatego biorę na logikę fakt, że każdy bierze ze sobą kilku dobrych znajomych, kumpli, itd. Oczywiste jest, że przecież na siłę nie będziemy się przez tak długi czas, non stop zadawać razem. Wyobraźcie to sobie - bierzecie swoich znajmych, z którymi przyjechaliście i robicie co chcecie. Umawiamy sie np. że dopiero wieczorem spotykamy się tu i tu na wspólnym ognisku i tyle. Ludzie, tam będzie maksymalna wolność, nic na siłe, nikt nic nie narzuca i o to głównie mi chodzi w takim wypadzie, a przy okazji wiadomym jest, że się poznamy, poimprezujemy... i to pewnie bardziej niż się spodziewamy.
Ale to tylko garstka tych informacji, które chcę przekazać, więc Amie, troszeczke cierpliwości... mam teraz maturki i wogóle, także wiecie.
Jak wspomnaiłem, dawajcie na pw. a jeżeli nie to czekajcie cierpliwie, z czasem dopowiem coraz to więcej.
KMFDM
Awatar użytkownika
likipiki
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: likipiki »

Bardzo fajna inicjatywa, a że nie mam jeszcze konkretnych planów wakacyjnych (oprócz festiwalu Riedla), to bardzo możliwe, że bym się skusił.
Jak byłby problem ze znalezieniem miejsca zawsze można jechać do Szymocic, jest tam fajny basen przy polu namiotwym, lasy itp. Nie ma tam nic ciekawego, prócz niskich cen :)
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
Awatar użytkownika
Zygi
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Zygi »

Ja na dzień dzisiejszy to powiem że jadę !! najwyżej później będe to weryfikował... Zależy kiedy to będzie i czy dostanę urlop...
Jak coś to Greddo powodzenia i do zobaczenia !! Tzn do --> :beer Hehehe :twisted:
Awatar użytkownika
she-wolf
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: she-wolf »

Siwy pisze:Greddo proponuje na slasku ale ja tu nie widze zadnego miejsca gdzie mozna by sie rozbic z namiotem ]
a Costa di Chechlo :?: :lol: :lol:
Da5id
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: Da5id »

Śląsk to faktycznie najlepsze rozwiązanie i proponowałbym zostać już przy tym. Prawdopodobnie sam też się zjawię - wszystko zależy od terminu, bo na wakacjach najpierw jadę do Rosji, później mam jeszcze wymianę Polsko - Izraelską przez tydzień - no ale jestem dobrej myśli :)
ODPOWIEDZ