Jakie płyty polskich zespołów heavy uważacie za dobre?? Które polecacie? Czy coś ze starszych zespołów jak dziadki
A może godne uwagi i blizszego poznania są jakieś inne ojczyste zespoły? Czekam na typy
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

SM są coraz lepsiSadek pisze:Oprócz oczywistości typu Turbo czy KAT to muszę wymienić Scream Maker. Absolutna miazga na żywo (w studio też dają radę).
ja widziałem 3Lando pisze:Crystal Viper (chociaż raczej zobaczyć ich u nas to cud :/)

Kat "666"Adrian S.O.S. pisze:Jakie płyty polskich zespołów heavy uważacie za dobre??

Popieram. Lubię ich zarówno obecne jak i poprzednie wcielenie.hipcio_stg pisze: ↑śr mar 15, 2017 2:07 pm Ja całkiem serio. Muzycznie nie mam się do czego przyczepić! Dużo inspiracji IM, Metą, AC/DC itd... To co lubię muzycznie z niby błahym, ale przemyślanym tekstem (w większości).
W końcu nie on był gwiazdą wieczoru (mimo, że nie słucham na co dzień Zenka ani Kabanosa, to jego koncerty mi się podobały)hipcio_stg pisze: ↑śr mar 15, 2017 2:07 pm Byłem na koncercie i przed nimi wystąpił Zenek... Cieniutko wypadł na tle.

Do czego porównujesz ? Do mitycznej końcówki lat 80-tych ? Że niby wtedy było lepiej niż jest teraz?