Forumowe topy wszech czasów
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Forumowy perkusista wszech czasów
Phil Collins - co za nieporozumienie!
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
A czemuż to? Jego gra na Foxtrot, czy Selling England to lepsze rzeczy niż większość ścieżek perkusyjnych nagranych po tym
Dla mnie nieporozumieniem jest obecność Nicko w pierwszej 10, ale jego wysoka pozycja była oczywista
Ostatnio zmieniony ndz paź 08, 2017 10:46 pm przez Sardi, łącznie zmieniany 1 raz.
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
setlist.fm/user/matt01
-
Deleted User 2259
Dziadek Collins niszczy również na żywo, przynajmniej tak zapamiętałem jego grę w Chorzowie, prócz Genesis mamy sporo różnych świetnych płyt z jego udziałem np Brand X, to ceniony drummer, mnie jego pozycja nie dziwi, gdyby nie głosy Lukasa, to by wygrał :>
Ja też lubię Collinsa. Co do Nicko pełna zgoda z Sardim. On po prostu musiał być w top-10, ale myślałem, ze Clive Burr będzie jednak wyżej od Nicko.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
-
Wardrumdrums
Neil Peart moim zdaniem za nisko, jak tak patrzę na różne rankingi to wiele razy wygrywał zamiennie z Bonzo.
Sorry, ale jeśli Bonham, Cozy Powell i Neal Peart przegrywają z Billem Wardem, Nicko Mc Brainem i Philem Collinsem, to coś jest bardzo nie tak.
Jakby dokładnie odwrócić tę 10tkę, bardziej by odzwierciedlała mój pogląd na muzykę.
Jakby dokładnie odwrócić tę 10tkę, bardziej by odzwierciedlała mój pogląd na muzykę.
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Mogłeś przecież zagłosować:D
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
setlist.fm/user/matt01
setlist.fm/user/matt01
- Ziomaletto
- -#Invader

Teraz po wsłuchaniu się w albumy Hatriot wymieniłbym pałkera z Onslaught albo Drovera na Nicka Souzę w swojej liście. Cóż, bywa... :/
-
Deleted User 2259
Widzę, że chętnych na klawiszowców brak jak na razie.
-
Deleted User 2259
Daję ostatnie 2 dni, nie ma sensu liczy jednego głosującego, chyba nikt tutaj nie słucha zespołów z klawiszowcami :/
Słucha, słucha. Tylko po co głosować, skoro wiadomo, że pierwszy jest Jon Lord, a drugiego dzielą lata świetlne?
Popieram 
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
- Ziomaletto
- -#Invader

Słucha, słucha, ale albo nie zwraca się na nich uwagi, albo jedynie przeszkadzają.
-
Deleted User 2259
Gdybym głosował, to jednak nr 1 byłby Józef Skrzek
Ale myślę, że to głosowanie nie miałoby sensu
-
Deleted User 2259
U mnie oczywiście byłby to Jordan Rudess, a co do Józefa Skrzeka, to miałem go kiedyś okazję spotkać na próbie w kościele, gdzie występowali krakowscy filharmonicy z jakimiś sławnymi tenorami (bardzo dobry koncert tak swoją drogą) uścisnąłem mu dłoń, a on skomplementował moją koszulkę DT
-
Deleted User 2259
Re: Forumowe topy wszech czasów
Są jacyś chętni na utwór wszech czasów? powiedzmy top 30 - 50, tylko wersje studyjne i bez coverów, ilość wałków granych przez jednego artystę nieograniczona.
Spoko, głosowałbym.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
-
Deleted User 2259
Jak zbierzemy chociaż 5-6 osób, to można zrobić.
To lista głosujących
1. Shizoid
2. Invader
3. Pz
4. Lipa
5. FaithNoMore
6. kam
7. paulek
To lista głosujących
1. Shizoid
2. Invader
3. Pz
4. Lipa
5. FaithNoMore
6. kam
7. paulek
Ostatnio zmieniony ndz paź 22, 2017 6:58 pm przez Deleted User 2259, łącznie zmieniany 3 razy.
Też bym się dołączył, jakbyś dał trochę więcej czasu do namysłu.