Maidenom pewnie serce roście że młodzi ludzie przychodzą na ich koncerty z których potem wyrastają wierni faniMythos pisze:pewnie są zadowoleni/zdziwieni (niepotrzebne skreślić) że coraz młodsza widownia przychodzi na ich konecrty!!Iron Man pisze:A więc jest nas paru, ciekawe co Maideni sądzą o fanach naszego wieku... :rocx
A ja mam 14 lat i byłem na Maidench we Wrocławiu...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: A ja mam 14 lat i byłem na Maidench we Wrocławiu...
- Marco Van Basten
- -#Charlotte

Pewnie się cieszą, źe wyrasta nowe pokolenie fanów, którzy większość swojej kasy będą przeznaczać na płyty i gadżety. A cała ta kasa na końcu trafi do nich 
There's a lady who's sure all that glitters is gold
And she's buying a stairway to heaven.
Clansman_ pisze:Maidenom pewnie serce roście że młodzi ludzie przychodzą na ich koncerty z których potem wyrastają wierni faniMythos pisze:pewnie są zadowoleni/zdziwieni (niepotrzebne skreślić) że coraz młodsza widownia przychodzi na ich konecrty!!Iron Man pisze:A więc jest nas paru, ciekawe co Maideni sądzą o fanach naszego wieku... :rocx
Racja Racja ! Święta racja !
:beer
Nakupenda sana Wavua !
Iron Man pisze:Assasin, sugerujesz, że chcesz sie ze mną napic piwka ??Nie mam nic przeciewko, moze jeszcze sie kiedys napijemy...kto wie... :beer
Co do piwka bardzo chętnie. Jeszcz na pewno się jakoś zmówimy na jednego czy więcej
Nakupenda sana Wavua !
-
Iron Man
- -#Prodigal son

na pewnoAssasin pisze:Co do piwka bardzo chętnie. Jeszcz na pewno się jakoś zmówimy na jednego czy więcej
Woe to you, On Earth and Sea...znacie dalej 
A ja jak na razie pierwszy i ostatni raz byłam w zeszłym roku, czyli w wieku 17 lat. Ale mój pierwszy bliski kontakt z zespołem był w wieku chyba 8 lat, jak grali na Gwardii w piłkę nożną i mój stary grał z nimi na bramce
.I chodziłam sobie koło nich(tylko wtedy grał Blaze) Tylko wtedy byłam mała i głupia i nie wiedziałam kto to w ogóle jest
nawet nie mam zdjęcia z nimi...ale co najbardziej utkwiło mi wtedy w pamięci to ...twarz Nicko 
Masz doła???????:( Włącz Dziewicę!!!:)
karolcia pisze:A ja jak na razie pierwszy i ostatni raz byłam w zeszłym roku, czyli w wieku 17 lat. Ale mój pierwszy bliski kontakt z zespołem był w wieku chyba 8 lat, jak grali na Gwardii w piłkę nożną i mój stary grał z nimi na bramce.I chodziłam sobie koło nich(tylko wtedy grał Blaze) Tylko wtedy byłam mała i głupia i nie wiedziałam kto to w ogóle jest
nawet nie mam zdjęcia z nimi...ale co najbardziej utkwiło mi wtedy w pamięci to ...twarz Nicko
Podzielam twoje zdziwienie kolego Caleb, lecz jako, że w owym czasie była młoda (co z resztą napisała) jako fan IM wybaczam jej.Caleb pisze:karolcia pisze:A ja jak na razie pierwszy i ostatni raz byłam w zeszłym roku, czyli w wieku 17 lat. Ale mój pierwszy bliski kontakt z zespołem był w wieku chyba 8 lat, jak grali na Gwardii w piłkę nożną i mój stary grał z nimi na bramce.I chodziłam sobie koło nich(tylko wtedy grał Blaze) Tylko wtedy byłam mała i głupia i nie wiedziałam kto to w ogóle jest
![]()
![]()
![]()
![]()
Ostatnio zmieniony sob lip 31, 2004 11:40 pm przez Mythos, łącznie zmieniany 1 raz.
a twój tatuś to kto??? Jan Tomaszewski?????karolcia pisze:A ja jak na razie pierwszy i ostatni raz byłam w zeszłym roku, czyli w wieku 17 lat. Ale mój pierwszy bliski kontakt z zespołem był w wieku chyba 8 lat, jak grali na Gwardii w piłkę nożną i mój stary grał z nimi na bramce.I chodziłam sobie koło nich(tylko wtedy grał Blaze) Tylko wtedy byłam mała i głupia i nie wiedziałam kto to w ogóle jest
jestem również zdziwiony
A jak Twoj ojciec sie do nich dostal? Powiedz cos wiecej :rocxkarolcia pisze:, jak grali na Gwardii w piłkę nożną i mój stary grał z nimi na bramce.I :
Tak myślałam, że wzbudzi to zaiteresowanie...hehe
A więc było to tak:
Ajroni mieli grać mecz razem z technicznymi przeciwko dziennikarzom. Jednak techniczni mieli jakiś wypadek, czy problemy na granicy i nie dojechali na czas...więc musieli skombinować parę osób, a że moja mama pracowała wówczas w Pomatonie(oddział EMI, firmy fonograficznej która wydaje Ajronów), a mój ojciec grał kiedys trochę w nogę to go wzięli i już
Ma nawet takie fajne zdjęcie jak Nicko nalewa mu wody
...nawet nie wiecie jak od kilku lat nie moge tego odżałować...ale najważniejsze, że wspomnienia zostały...i jakbym kiedys miała okazję z nimi pogadać to mam od czego zacząć
A więc było to tak:
Ajroni mieli grać mecz razem z technicznymi przeciwko dziennikarzom. Jednak techniczni mieli jakiś wypadek, czy problemy na granicy i nie dojechali na czas...więc musieli skombinować parę osób, a że moja mama pracowała wówczas w Pomatonie(oddział EMI, firmy fonograficznej która wydaje Ajronów), a mój ojciec grał kiedys trochę w nogę to go wzięli i już
Ma nawet takie fajne zdjęcie jak Nicko nalewa mu wody
...nawet nie wiecie jak od kilku lat nie moge tego odżałować...ale najważniejsze, że wspomnienia zostały...i jakbym kiedys miała okazję z nimi pogadać to mam od czego zacząć
no więc twój tata to nie JanekT. - ile wtedy było??
pozostaje nam tylko pozazdrościć
karolcia pisze:A ja jak na razie pierwszy i ostatni raz byłam w zeszłym roku, czyli w wieku 17 lat. Ale mój pierwszy bliski kontakt z zespołem był w wieku chyba 8 lat, jak grali na Gwardii w piłkę nożną i mój stary grał z nimi na bramce.I chodziłam sobie koło nich(tylko wtedy grał Blaze) Tylko wtedy byłam mała i głupia i nie wiedziałam kto to w ogóle jest
Gratuluję tak wielkiego szczęścia ! Hail ! Hail !
Nakupenda sana Wavua !
karolcia pisze:. Jednak techniczni mieli jakiś wypadek, czy problemy na granicy i nie dojechali na czas...więc musieli skombinować parę osób, a że moja mama pracowała wówczas w Pomatonie(oddział EMI, firmy fonograficznej która wydaje Ajronów), a mój ojciec grał kiedys trochę w nogę to go wzięli i już![]()
Ma nawet takie fajne zdjęcie jak Nicko nalewa mu wody:
No to dawaj te zdjecie
-
Iron Man
- -#Prodigal son

taa... :rocxMaYeR pisze:No to dawaj te zdjecieNa co jeszcze czekasz :rocx
Woe to you, On Earth and Sea...znacie dalej 
dawaj, dawaj bo się doczekać juz nie możemy 
ciamciaramciamciam
Mój ojciec to nie Tomaszewskibaron pisze:no więc twój tata to nie JanekT. - ile wtedy było??
A wyniku nie pamiętam, ale wiem, że wygrali...chociaz mój ojciec miał ciężkie zadnie, bo syn Steve'a ciągle podawał do tyłu
A zdjęcia zaraz umieszczę...tylko jak?
Najprostszy sposób – podeślij je sołtysowi całej tej wsi… (czyt. Mayerowi)
) ale właśnie o tego malego, sorry ale 9 lat to na takie imprezy troche za mało nawet na sektory… :/.
Iron Man fajnie masz że w tak młodym wieku miałeś okazje zobaczyć Ironów na zywca, fajna sprawa ze mogłes z ojciem jechać (PS Twój tata tez zapalony rockman
), jasne już to widze jak kiedyś miałem z ojcem jeździć
, mam niekiedy wrażenie że jego znajomość muzyki zatrzymała się na trubadurach….
Ja niestety nie mogłem jechać do Wrocka choć (jak chyba wszyscy) bardzo chciałem… rodzice nie puścili… choć wcale się nie dziwie… miałem jechac sam do obcego miasta ponad 400 km…, ale w 2005 będę już „dorosły” wiec będę sobie mógł pozwolić na większe wypady
.
Ja bym się bał, nie o siebie (chociaz nigdy nie wiadomo co dzieciak ma w placakua ja mam znajomego ktory zabral na koncert maiden 9 letniego kuzyna...
Iron Man fajnie masz że w tak młodym wieku miałeś okazje zobaczyć Ironów na zywca, fajna sprawa ze mogłes z ojciem jechać (PS Twój tata tez zapalony rockman
Ja niestety nie mogłem jechać do Wrocka choć (jak chyba wszyscy) bardzo chciałem… rodzice nie puścili… choć wcale się nie dziwie… miałem jechac sam do obcego miasta ponad 400 km…, ale w 2005 będę już „dorosły” wiec będę sobie mógł pozwolić na większe wypady
No to tak , zdjęcie miało być a go nie ma ? Ciekawa sprawa. Cóż poczekamy zobaczymy, bo mnie ciekawość już doszczętnie chyba zeżarła 
Nakupenda sana Wavua !
No cóz...nie bardzo wiem jak je zarzucic na forum więc jakies 2 godzinki temu przesłałam je Mayer'owi!!!
Ale widzę że jemu nie za bardzo spieszno

p.s. zmodyfikowane przez mayer'a
Ale widzę że jemu nie za bardzo spieszno

p.s. zmodyfikowane przez mayer'a