A ja mam 14 lat i byłem na Maidench we Wrocławiu...

Tu dyskutujemy tylko o Iron Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Clans
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Re: A ja mam 14 lat i byłem na Maidench we Wrocławiu...

Post autor: Clans »

Mythos pisze:
Iron Man pisze:A więc jest nas paru, ciekawe co Maideni sądzą o fanach naszego wieku... :rocx
pewnie są zadowoleni/zdziwieni (niepotrzebne skreślić) że coraz młodsza widownia przychodzi na ich konecrty!!
Maidenom pewnie serce roście że młodzi ludzie przychodzą na ich koncerty z których potem wyrastają wierni fani :wink:
Awatar użytkownika
Marco Van Basten
-#Charlotte
-#Charlotte

Post autor: Marco Van Basten »

Pewnie się cieszą, źe wyrasta nowe pokolenie fanów, którzy większość swojej kasy będą przeznaczać na płyty i gadżety. A cała ta kasa na końcu trafi do nich :)
There's a lady who's sure all that glitters is gold And she's buying a stairway to heaven.
Assasin
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Post autor: Assasin »

Clansman_ pisze:
Mythos pisze:
Iron Man pisze:A więc jest nas paru, ciekawe co Maideni sądzą o fanach naszego wieku... :rocx
pewnie są zadowoleni/zdziwieni (niepotrzebne skreślić) że coraz młodsza widownia przychodzi na ich konecrty!!
Maidenom pewnie serce roście że młodzi ludzie przychodzą na ich koncerty z których potem wyrastają wierni fani :wink:

Racja Racja ! Święta racja ! :D

:beer
Nakupenda sana Wavua !
Assasin
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Iron Man pisze:Assasin, sugerujesz, że chcesz sie ze mną napic piwka ?? :D Nie mam nic przeciewko, moze jeszcze sie kiedys napijemy...kto wie... :beer

Co do piwka bardzo chętnie. Jeszcz na pewno się jakoś zmówimy na jednego czy więcej :D
Nakupenda sana Wavua !
Iron Man
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Post autor: Iron Man »

Assasin pisze:Co do piwka bardzo chętnie. Jeszcz na pewno się jakoś zmówimy na jednego czy więcej :D
na pewno :D
Woe to you, On Earth and Sea...znacie dalej :)
Awatar użytkownika
karolcia
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: karolcia »

A ja jak na razie pierwszy i ostatni raz byłam w zeszłym roku, czyli w wieku 17 lat. Ale mój pierwszy bliski kontakt z zespołem był w wieku chyba 8 lat, jak grali na Gwardii w piłkę nożną i mój stary grał z nimi na bramce :wink: .I chodziłam sobie koło nich(tylko wtedy grał Blaze) Tylko wtedy byłam mała i głupia i nie wiedziałam kto to w ogóle jest :oops: nawet nie mam zdjęcia z nimi...ale co najbardziej utkwiło mi wtedy w pamięci to ...twarz Nicko :lol:
Masz doła???????:( Włącz Dziewicę!!!:)
Caleb
-#Invader
-#Invader

Post autor: Caleb »

karolcia pisze:A ja jak na razie pierwszy i ostatni raz byłam w zeszłym roku, czyli w wieku 17 lat. Ale mój pierwszy bliski kontakt z zespołem był w wieku chyba 8 lat, jak grali na Gwardii w piłkę nożną i mój stary grał z nimi na bramce :wink: .I chodziłam sobie koło nich(tylko wtedy grał Blaze) Tylko wtedy byłam mała i głupia i nie wiedziałam kto to w ogóle jest :oops: nawet nie mam zdjęcia z nimi...ale co najbardziej utkwiło mi wtedy w pamięci to ...twarz Nicko :lol:
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Mythos
-#Prowler
-#Prowler

Post autor: Mythos »

Caleb pisze:
karolcia pisze:A ja jak na razie pierwszy i ostatni raz byłam w zeszłym roku, czyli w wieku 17 lat. Ale mój pierwszy bliski kontakt z zespołem był w wieku chyba 8 lat, jak grali na Gwardii w piłkę nożną i mój stary grał z nimi na bramce :wink: .I chodziłam sobie koło nich(tylko wtedy grał Blaze) Tylko wtedy byłam mała i głupia i nie wiedziałam kto to w ogóle jest :oops: nawet nie mam zdjęcia z nimi...ale co najbardziej utkwiło mi wtedy w pamięci to ...twarz Nicko :lol:
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Podzielam twoje zdziwienie kolego Caleb, lecz jako, że w owym czasie była młoda (co z resztą napisała) jako fan IM wybaczam jej.
Ostatnio zmieniony sob lip 31, 2004 11:40 pm przez Mythos, łącznie zmieniany 1 raz.
baron
-#Charlotte
-#Charlotte

Post autor: baron »

a twój tatuś to kto??? Jan Tomaszewski?????
jestem również zdziwiony :shock:
MaYeR
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: MaYeR »

karolcia pisze:, jak grali na Gwardii w piłkę nożną i mój stary grał z nimi na bramce :wink: .I :
A jak Twoj ojciec sie do nich dostal? Powiedz cos wiecej :rocx
Awatar użytkownika
karolcia
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Tak myślałam, że wzbudzi to zaiteresowanie...hehe
A więc było to tak: :D
Ajroni mieli grać mecz razem z technicznymi przeciwko dziennikarzom. Jednak techniczni mieli jakiś wypadek, czy problemy na granicy i nie dojechali na czas...więc musieli skombinować parę osób, a że moja mama pracowała wówczas w Pomatonie(oddział EMI, firmy fonograficznej która wydaje Ajronów), a mój ojciec grał kiedys trochę w nogę to go wzięli i już :wink:
Ma nawet takie fajne zdjęcie jak Nicko nalewa mu wody 8)

...nawet nie wiecie jak od kilku lat nie moge tego odżałować...ale najważniejsze, że wspomnienia zostały...i jakbym kiedys miała okazję z nimi pogadać to mam od czego zacząć :wink:
baron
-#Charlotte
-#Charlotte

Post autor: baron »

no więc twój tata to nie JanekT. - ile wtedy było??
pozostaje nam tylko pozazdrościć
Assasin
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Gratuluję tak wielkiego szczęścia ! Hail ! Hail ! :D A co do Nicko, cóż on ma charakterystyczną twarz, którą łatwo zapamiętać, a która czasem przynosi koszmary. :lol:
Nakupenda sana Wavua !
MaYeR
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: MaYeR »

karolcia pisze:. Jednak techniczni mieli jakiś wypadek, czy problemy na granicy i nie dojechali na czas...więc musieli skombinować parę osób, a że moja mama pracowała wówczas w Pomatonie(oddział EMI, firmy fonograficznej która wydaje Ajronów), a mój ojciec grał kiedys trochę w nogę to go wzięli i już :wink:
Ma nawet takie fajne zdjęcie jak Nicko nalewa mu wody 8) :

No to dawaj te zdjecie :) Na co jeszcze czekasz :rocx
Iron Man
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Post autor: Iron Man »

MaYeR pisze:No to dawaj te zdjecie :) Na co jeszcze czekasz :rocx
taa... :rocx
Woe to you, On Earth and Sea...znacie dalej :)
aneta
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Post autor: aneta »

dawaj, dawaj bo się doczekać juz nie możemy :D
ciamciaramciamciam
Awatar użytkownika
karolcia
-#Wrathchild
-#Wrathchild

baron pisze:no więc twój tata to nie JanekT. - ile wtedy było??
pozostaje nam tylko pozazdrościć
Mój ojciec to nie Tomaszewski :roll:
A wyniku nie pamiętam, ale wiem, że wygrali...chociaz mój ojciec miał ciężkie zadnie, bo syn Steve'a ciągle podawał do tyłu :lol:
A zdjęcia zaraz umieszczę...tylko jak? :oops:
Bonzo
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Bonzo »

Najprostszy sposób – podeślij je sołtysowi całej tej wsi… (czyt. Mayerowi) :D
a ja mam znajomego ktory zabral na koncert maiden 9 letniego kuzyna...
Ja bym się bał, nie o siebie (chociaz nigdy nie wiadomo co dzieciak ma w placaku :D) ale właśnie o tego malego, sorry ale 9 lat to na takie imprezy troche za mało nawet na sektory… :/.

Iron Man fajnie masz że w tak młodym wieku miałeś okazje zobaczyć Ironów na zywca, fajna sprawa ze mogłes z ojciem jechać (PS Twój tata tez zapalony rockman :?: :D), jasne już to widze jak kiedyś miałem z ojcem jeździć :D, mam niekiedy wrażenie że jego znajomość muzyki zatrzymała się na trubadurach….

Ja niestety nie mogłem jechać do Wrocka choć (jak chyba wszyscy) bardzo chciałem… rodzice nie puścili… choć wcale się nie dziwie… miałem jechac sam do obcego miasta ponad 400 km…, ale w 2005 będę już „dorosły” wiec będę sobie mógł pozwolić na większe wypady :D.
Assasin
-#Prodigal son
-#Prodigal son

No to tak , zdjęcie miało być a go nie ma ? Ciekawa sprawa. Cóż poczekamy zobaczymy, bo mnie ciekawość już doszczętnie chyba zeżarła :lol:
Nakupenda sana Wavua !
Awatar użytkownika
karolcia
-#Wrathchild
-#Wrathchild

No cóz...nie bardzo wiem jak je zarzucic na forum więc jakies 2 godzinki temu przesłałam je Mayer'owi!!!
Ale widzę że jemu nie za bardzo spieszno :roll:

Obrazek

p.s. zmodyfikowane przez mayer'a
ODPOWIEDZ