Lecz od jakiegoś czasu, moi rodzice traktują Iron Maiden jako pasję, której się poświęcam i przymykają na to oko.
Pozdrawiam, ciekaw jestem waszych przeżyć.
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

No właśnie...Moja Mama pisze: Weź wyłącz tego Manowara i włącz coś spokojniejszego, na przykład Ironów

Co ja bym dał...Alexander_The_Great pisze:Z ojcem byłem na Maidenach w Katowicach, więc problemów większych nie widzę
Nic dodać, nic ująć.2.co moga miec moi starzy do tego czego slucham? - spala mi plyty czy co?
a co do ubioru - przeciez mnie matka w kajdany nie zakuje ani batem nie pogoni zebym np. chodzil w garniturze a nie w jeansach
TraumaticNo i płyty... ostatnio zacząłem kupować oryginalki ale musze je chować przed starymi bo jak by się dowiedzieli to by mi zaczeli robić kazanie że mam ściągać z neta....

baron pisze:no to u mnie jest tak że rodzice nie rozróżniają maiden od innych zespołów ale im to nie przeszkadza że słucham metalu bo w drugim pokoju jest moja siostra u której wierza jest nastawiona na max i od rana do wieczora techno....
co do wystroju metalowego to moji rodzice prowadzą sklep z ciuchami ale takimi bardziej na topie i chcą żebym się ubierał jak normalny człowiek:P
No i płyty... ostatnio zacząłem kupować oryginalki ale musze je chować przed starymi bo jak by się dowiedzieli to by mi zaczeli robić kazanie że mam ściągać z neta....