UPDATE:
Jednak już podobno jest w MM - zaraz jadę!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

To jest tanio jak na DVD :solo :rocxMaYeR pisze:73 zl

Oj Majek Majek nigdy nic nie wiadomo. Chociaż tak jak leżały płyty Maiden teraz już nie ma od X czasu. Lepiej zamawiać z neta. U nas Empik to shit a nie Empik.Majek pisze:W Świnoujściu chyba nigdy tego nie będzie, więc wolę sobie zamówić, albo wybiorę się do Szczecina.
No a w poznaniu w mm jak zwykle przesadzili 79.99 chyba poczekam za kilka tygodni będzie tańszeMaYeR pisze:73 zl

W Wawie też za tyle jest. Wydaje mi się, że w Lublinie zawsze jest troszkę taniej...edii pisze:No a w poznaniu w mm jak zwykle przesadzili 79.99 chyba poczekam za kilka tygodni będzie tańszeMaYeR pisze:73 zl

Sprobuj odtworzyc to gdzies na stacjonarnym - moze plyty sa uszkodzone?Ancient Mariner pisze:Kupiłem dziś w MM za 79 zł, wracam do domu, wkładam płytkę do DVD i...dupa. Nie działaNapęd DVD mam w kompie, dotychczas wszystkie dvd chodziły bez zarzutu. Tutaj pojawia się tylko meny główne (w przypadku drugiej płytki niepełne, bo obcięte z dołu) i dalej nie chce iśc (tzn. idzie dźwięk be obrazu). Odtwarzam to na WMP 10, ale z 2 innymi playerami też tak jest. Nie wiecie w czym może tkwić problem? nie bardzo się na tym znam więc: HELP!

Dałbyś obejżećAncient Mariner pisze:Na szczęście już sobie poradziłemZ tego co na razie widzę i słyszę, to DVD to jest cudo!! :rocx
Ta... tylko u nas żadnego innego sklepu muzycznego nie mahelmik pisze:empik to gowno i nie tyko u Ciebie...

To jest ponad 5 godzin materiału, akurat wystarczy na jedną nockęAndzia pisze:Dałbyś obejżećAncient Mariner pisze:Na szczęście już sobie poradziłemZ tego co na razie widzę i słyszę, to DVD to jest cudo!! :rocx