Ulubiony obecny członek zespołu
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Ulubiony obecny członek zespołu
Ja zagłosowałem na Dickinsona, zawsze go lubiałem, jego styl śpiewania i osobowość. Zdziwiłem sie tylko że Nicko ma tak mało głosów od Was, moze dlatego że siedzi za bębnami i go zawsze mało widać, dużo traci hyhy 
Bring Your Daughter...to The Slaughter...
Wszyscy są świetni...ale chyba będzie to Dave...dlaczego??? Ten jego uśmiech na mnie działa... i tyle 
Steve Harris za wiernosc
To oczywiste ze BRUCE!! w Biografii zespołu mozemy przeczytac ze Blaze Bayley był cienki ćpał pił itp.
Di'Anno podobno sie nienadawał do zespołu i odszedł
ALE.....został najlepszy krol metalu .......BRUCE DICKINSON
Di'Anno podobno sie nienadawał do zespołu i odszedł
ALE.....został najlepszy krol metalu .......BRUCE DICKINSON
Ostatnio zmieniony czw gru 09, 2004 4:19 pm przez KILLER, łącznie zmieniany 1 raz.
Who am I ???
I am KILLER 
Jak dla mnie Smith, napisał wiele genialnych utworów, świetnie sprawdza się jako drugi wokal (albo i główny, jak np. w "Reach Out"), no i ta solówka w Wicker Manie... 
-
IvonMaiden
- -#Invader

tak naprawde to w Ironach nie ma osoby ktorej nie lubie ale zaglosowalam na Bruce'a poniewaz uwazam go za najbardziej kreatywna osobe w Maiden Wszyscy wiedza ilu rzeczy imal sie Dickinson czego dokonal podczas swojej kariery solowej i wlasnie za to Go podziwaim
Bruce jest dla mnie bogiem
Bruce jest dla mnie bogiem
steve za jego wirtuozerie i sposob osiagania celow
jak dla mnie Steve Harris, bo przez cala historie zespolu byl jego niekwestionowanym liderem, napisal znakomita wiekszosc utworow, a do tego jest wysmienitym basista
Bruce za jego powrot jego wielki :beer glos.......
Dziku pisze:steve za jego wirtuozerie i sposob osiagania celow
Otóż tosobota pisze:jak dla mnie Steve Harris, bo przez cala historie zespolu byl jego niekwestionowanym liderem, napisal znakomita wiekszosc utworow, a do tego jest wysmienitym basista
Harris,nie ma innej możliwości,nie rozumiem jak można stawiać innych członków kapeli ponad nim,przecież to ON napisał najlepsze kawałki,to ON stworzył ten band i to ON jest jego siłą napędową
IRON MAIDEN=Harris czy wam sie to podoba czy nie
IRON MAIDEN=Harris czy wam sie to podoba czy nie
Oczywiście Harris!! Stworzył zespół, piękne kompozycje, jest zwierzakiem scenicznym, po prostu szaleje na scenie - za to go kocham!!! I uwielbiam jak wymawia słowa razem z Brucem i mobilizuje non stop publikę do szaleństwa! Poza tym ten karabin... Po prostu gościu jakby się najbardziej utożsamia z fanami...
Dave Murray-za jego radosc z gry wszedzie gdzie go widze 
chociaz jestem bębniarzem i b. cenię nicko, za poczucie humoru i styl gry jednak to na steve'a oddałem głos...
bez niego jak wiemy zespoł by po prostu nie istniał, gr8 respect za upór, stanowczość, ogólne nastawienie do ludzi, muzyki zespołu...na prawdę jestem pełen podziwu i chylę przed nim czoła, za to czego dokonał i za to co robi nadal ... mało jest na świecie ludzi takich jak on... całe szczęscie, że pojawił się własnie w odpowiednim czasie i w odpowiednim miejscu i zaczął zajmować się odpowiednimi rzeczami
bez niego jak wiemy zespoł by po prostu nie istniał, gr8 respect za upór, stanowczość, ogólne nastawienie do ludzi, muzyki zespołu...na prawdę jestem pełen podziwu i chylę przed nim czoła, za to czego dokonał i za to co robi nadal ... mało jest na świecie ludzi takich jak on... całe szczęscie, że pojawił się własnie w odpowiednim czasie i w odpowiednim miejscu i zaczął zajmować się odpowiednimi rzeczami
NIcko ...za nos 
-
Edward the Great
- -#Prowler

Ja głosowałem na Davea
Najwierniejszy według mnie członek zespołowi i świetny gitarzysta 
Edward the Head
Murray i Smith zawsze jak ich widze na scenie odlatuje:)
Somewhere in Wrocław
aha i jeszcze Janick - za to, że jest 
Ciężko powiedzieć... wszyscy są spoko goście... Ale chyba Janicka lubię najbardziej, bo też pykam na gitarce, a to co on wyprawia to dla mnie kosmos
. Dave też fajny... ma taki zaraźliwy uśmiech