Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Fisha jeszcze jestem w stanie zrozumieć - ta trasa musi się odbyć, a ryzyko mogłoby być spore, ale np. Wilsonowi i spółce się dziwiłem mocno. Zabunkrowani byli w tym Monopolu na trzy zdrowaśki.Bilety na poprzedni warszawski koncert Fisha były po ok. 150 zł - wtedy pożałowałem, tym razem pewnie się złamię ze względów czysto sentymentalnych.
Też czytałem o braku wszelakich interakcji i zero zdziwienia, choć oczywiście szkoda.
Po pandemii to już w ogóle, ale nawet przed nie miałem żadnych oczekiwań w stosunku do artystów. Signing sessions bardzo spoko i swoje w życiu w kolejkach odstałem, ale nie dziwię się jednemu z drugim że nie opuszczają hotelu w obawie przed tłumem czekających na dole fanów.
Zgadzam się albo jak masz te wspomniane signing sessions jak na Summer Fog, tam tylko było jedno spięcie dotyczące Riverside, ale koniec końców się udało.Dobrze że Fish postawił sprawę jasno, sytuacja jak z Porcupine Tree słaba bardzo. Hogarth we wrześniu w Warszawie i też słyszałem że był bardzo kontaktowy - super sprawa.
Na tej trasie dużo kawałków rotuje, więc może być niespodzianka. Dla porównania set z czwartku:Jak się taka utrzyma do Krakowa bez większych zmian, można powiedzieć, że będę zadowolony. Ciekawe co dziś w Stolicy...
Właśnie wiem i trochę się tego obawiam, bo dla mnie ten set z Wiednia mocno odstaje od tego co było we Wrocku...Na tej trasie dużo kawałków rotuje, więc może być niespodzianka. Dla porównania set z czwartku:Jak się taka utrzyma do Krakowa bez większych zmian, można powiedzieć, że będę zadowolony. Ciekawe co dziś w Stolicy...
https://www.setlist.fm/setlist/fish/202 ... 323f6.html
Hmm, obserwowałem nagrania i nie wygląda to źle, więc liczę, że się nie rozczaruję. Oczywiście mam świadomość tego, jak aktualnie wygląda sytuacja z jego głosem.Po tym co Ryba zaprezentował w 2019 na PiP szkoda by mi było nawet stówki
Wróć do „Koncerty, Imprezy, Spotkania”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość