Nie zmienił. Zmieniła się stylistyka aranży na nowoczesną, amerykańską, bardziej finezyjną, niż riffy Black Sabbath. Ozzy zawsze śpiewał tak samo. Przepraszam. Kiedyś beczał jak młody baran. Jak głos mu się zestarzał, to beczał niżej, jak stary baran.Frank Drebin pisze: ↑wt lut 06, 2024 12:29 pm Ozz podczas kariery solo zmienił stylistykę a wciąż "sprzedawał się" świetnie.
Bruce Solo
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 5490
Re: Bruce Solo
Nie sprzedał.beaviso pisze: ↑pn lut 05, 2024 11:05 pmWg wiki posiadłość została w końcu sprzedana, niespełna 2 lata temu, za 4M funtów (ostro zjechał z ceny.)Pierre Dolinski pisze: ↑pn lut 05, 2024 9:35 pm Może i tak. Ale jak nas starość zatęskni za byciem starym, tradycyjnym Angolem ze wsi?
Przed którymś z wcześniejszych tournee Lajona chłopaki zgrywali się na farmie Stefana, ale to było jeszcze przed 2022 r.
M.
Wracając do tematu, oby wyciekło wcześniej
Niektórzy już dostali, także może być w sieci w każdej chwili.
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Tak, oczywiście. Na razie przesłuchałem raz u na razie wrażenia są mieszane. Są plusy, są minusy, sa fajne momenty i są mielizny. Na pewno nie ma mowy o graniu jak na "AoB", czy "CW". Ogólnie heavy metalu jest jak na lekarstwo. Na razie tyle, bo to tylko pierwsze wrażenie z mojej strony. Posłucham kilka razy i wtedy napiszę więcej.Piotr Lange pisze: ↑czw lut 15, 2024 8:25 amTak zapytam, dostałeś albumik do recenzji ? Jakie wrażenia po kilku odsłuchach?
www.MetalSide.pl
Członkowie premium już mają
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Było nie kupować z drugiej ręki 
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
A jak wokal? Dużo wyje?gumbyy pisze: ↑czw lut 15, 2024 10:47 amTak, oczywiście. Na razie przesłuchałem raz u na razie wrażenia są mieszane. Są plusy, są minusy, sa fajne momenty i są mielizny. Na pewno nie ma mowy o graniu jak na "AoB", czy "CW". Ogólnie heavy metalu jest jak na lekarstwo. Na razie tyle, bo to tylko pierwsze wrażenie z mojej strony. Posłucham kilka razy i wtedy napiszę więcej.Piotr Lange pisze: ↑czw lut 15, 2024 8:25 amTak zapytam, dostałeś albumik do recenzji ? Jakie wrażenia po kilku odsłuchach?
No to kaplica.gumbyy pisze: ↑czw lut 15, 2024 10:47 amOgólnie heavy metalu jest jak na lekarstwo.Piotr Lange pisze: ↑czw lut 15, 2024 8:25 amTak zapytam, dostałeś albumik do recenzji ? Jakie wrażenia po kilku odsłuchach?
Nawet nie ma tego wycia za dużo. Niektóre utwory bardzo ładnie zaśpiewane nawet. Na pewno balladka akustyczna (taka w stylu Scorpions) "Face in the Mirror" - bdb wokale. Dawno nagrywane.MaidenFan pisze: ↑czw lut 15, 2024 11:31 amA jak wokal? Dużo wyje?gumbyy pisze: ↑czw lut 15, 2024 10:47 amTak, oczywiście. Na razie przesłuchałem raz u na razie wrażenia są mieszane. Są plusy, są minusy, sa fajne momenty i są mielizny. Na pewno nie ma mowy o graniu jak na "AoB", czy "CW". Ogólnie heavy metalu jest jak na lekarstwo. Na razie tyle, bo to tylko pierwsze wrażenie z mojej strony. Posłucham kilka razy i wtedy napiszę więcej.Piotr Lange pisze: ↑czw lut 15, 2024 8:25 am
Tak zapytam, dostałeś albumik do recenzji ? Jakie wrażenia po kilku odsłuchach?
Z drugiej strony w "Resurrection Man" straszne męki i seplenienie w melorecytacji pod koniec - to brzmi mega słabo.
Pierwsza połowa płyty (z dwoma singlami) taka sobie, od "Eternity..." robi się całkiem dobrze. No i "Mistress of Mercy" - klasycznie hejwi metalowy w stylu "AoB" (tak jakby został z tamtej sesji nagraniowej.
www.MetalSide.pl
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Posłuchamy, zobaczymy. Dzięki za odpowiedź.
Czytalem dzisiaj w sieci juz troche recenzji...I ludzie sa dosyc pozytywnie zaskoczeni.Napawa mnie to optymizmem