Księga Skarg i Wniosków
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Księga Skarg i wniosków
A i jeszcze jedno. Proszę przestać czepiać się i popędzać moderację. Część pracuje, część ma wolne. Przyjdzie czas, to posprzątamy (albo i nie). Wasze marudzenie niczego nie przyspieszy, a wręcz przeciwnie, bo mamy więcej postów do sprzątnięcia 
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Szkoda, ze usunąłeś, ale kto widział, ten widział. Dodatkowo - to nie jest żadne rozwiązanie.
Póki co - do kolejnej imby
Póki co - do kolejnej imby
Nie jestem czwarty (tylko pierwszy) i nie jestem groźny, tylko zirytowany. Na szczęście zaraz jadę na urlop i nie będę czytał tego syfu przez miesiąc
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
Rozwiązaniem wedlug ciebie byłoby pobanowanie userów na forum z kilkunastoma aktywnymi ludźmi?
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
setlist.fm/user/matt01
Większej decyzyjności, warny nie działają, sam se z nich nic nie robię, nawet nie wiem, gdzie jest licznik, o ile w ogóle jest. I tak dostaję je za pierdoły. Tymczasowe wyrywanie chwastów, jak pz napisał - jest to jakaś opcja. Chyba, że kręci Was lokalne piekiełko i to część folkloru. Może niektórzy naprawdę mysią, ze w Necie można wszystko
Ja np. sie dowiedziałem, że można se kogoś kompletnie obcego nazwać cwelem, kilka razy, bez konsekwencji, do tego z idiotyczną reakcją Moda - Sanatorium (nadal) uczy 
Moja reakcja była taka, a nie inna, bo uważam za idiotyczne moralizowanie dorosłego chłopa poprzez kazanie mu przeczytania definicji inwektywy, którą myślę doskonale zna
Dodatkowo słowo "cwel" wśród młodszego pokolenia raczej jest synonimem "debila", "idioty" i tym podobnych.
Wątpię, że Dzosef miał na celu porównać gościa z wieśniacką flagą do ofiary więziennego gwałtu
Plus późniejsze odniesienia do tego, że nie reaguje, bo następnym razem nie dostanę pomocy w walce z Wizzem...nie wiem, czy to miało mnie sprowokować do czegoś czy co?
Sam bierzesz udział w tej piaskownicy i kręcisz inby, a później masz wielki problem do pozostałych userów
Dodatkowo słowo "cwel" wśród młodszego pokolenia raczej jest synonimem "debila", "idioty" i tym podobnych.
Wątpię, że Dzosef miał na celu porównać gościa z wieśniacką flagą do ofiary więziennego gwałtu
Plus późniejsze odniesienia do tego, że nie reaguje, bo następnym razem nie dostanę pomocy w walce z Wizzem...nie wiem, czy to miało mnie sprowokować do czegoś czy co?
Sam bierzesz udział w tej piaskownicy i kręcisz inby, a później masz wielki problem do pozostałych userów
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
setlist.fm/user/matt01
setlist.fm/user/matt01
Odniosę się później, teraz nie mam czasu 
-
Deleted User 5490
Ciekawe co byłoby, gdyby administracja i moderacja nie mogąc w czasie urlopu zajmować się forum wyłączyła je na miesiąc do swojego powrotu?
Pewnie niektórzy zesraliby się z żalu w szorty nie mogąc powypróżniać się tutaj.
Pewnie niektórzy zesraliby się z żalu w szorty nie mogąc powypróżniać się tutaj.
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

Łojojoj, aż mnie dupa zabolała
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

A czemu Ty mnie nie blokujesz już? 
Pierre gówna ponownie się nie tyka, bo bardziej śmierdzi wtedy, więc jakiś czas temu znów odblokował POdludzi i już tak zostało 
Sami sobie robicie problemy cisnąc jeden na drugiego (z przeróżnych tematów) i później wielkie niezadowolenie, że A&M coś robi, albo czegoś nie robi 
Normalnie krąg życia... a wystarczyłoby się nie wyzywać i nie cisnąć personalnie
Normalnie krąg życia... a wystarczyłoby się nie wyzywać i nie cisnąć personalnie
www.MetalSide.pl
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

www.MetalSide.pl
Dobrze, że urlop za progiem 
-
Deleted User 5490
Pierre odblokował z okazji Euro, bo chciał widzieć co dzieje się w typerze i zapomniał, ale do Polityki nie będę wchodził, bo tam śmierdzi.
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

Już mniej, Partyjniaków prawie tam nie ma. Ale jak coś, to Euro się już skończyło...Pierre Dolinski pisze: ↑pt lip 26, 2024 8:48 pmPierre odblokował z okazji Euro, bo chciał widzieć co dzieje się w typerze i zapomniał, ale do Polityki nie będę wchodził, bo tam śmierdzi.