Księga Skarg i Wniosków

Regulamin, kwestie techniczne i organizacyjne związane z forum, info o Fan Klubie

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

pz
-#Administrator
-#Administrator

Re: Księga Skarg i wniosków

Post autor: pz »

A i jeszcze jedno. Proszę przestać czepiać się i popędzać moderację. Część pracuje, część ma wolne. Przyjdzie czas, to posprzątamy (albo i nie). Wasze marudzenie niczego nie przyspieszy, a wręcz przeciwnie, bo mamy więcej postów do sprzątnięcia :)

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
nugz
SMERF MARUDA

Post autor: nugz »

Szkoda, ze usunąłeś, ale kto widział, ten widział. Dodatkowo - to nie jest żadne rozwiązanie.

Póki co - do kolejnej imby ;)
Awatar użytkownika
Max323
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: Max323 »

Pezet Czwarty Groźny
A
B
C
D
E
pz
-#Administrator
-#Administrator

Max323 pisze: pt lip 26, 2024 5:00 pm Pezet Czwarty Groźny
Nie jestem czwarty (tylko pierwszy) i nie jestem groźny, tylko zirytowany. Na szczęście zaraz jadę na urlop i nie będę czytał tego syfu przez miesiąc :)

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
Awatar użytkownika
Sardi
-#Moderator
-#Moderator

Post autor: Sardi »

nugz pisze: pt lip 26, 2024 4:25 pm Szkoda, ze usunąłeś, ale kto widział, ten widział. Dodatkowo - to nie jest żadne rozwiązanie.

Póki co - do kolejnej imby ;)
Rozwiązaniem wedlug ciebie byłoby pobanowanie userów na forum z kilkunastoma aktywnymi ludźmi?
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
nugz
SMERF MARUDA

Większej decyzyjności, warny nie działają, sam se z nich nic nie robię, nawet nie wiem, gdzie jest licznik, o ile w ogóle jest. I tak dostaję je za pierdoły. Tymczasowe wyrywanie chwastów, jak pz napisał - jest to jakaś opcja. Chyba, że kręci Was lokalne piekiełko i to część folkloru. Może niektórzy naprawdę mysią, ze w Necie można wszystko :roll: Ja np. sie dowiedziałem, że można se kogoś kompletnie obcego nazwać cwelem, kilka razy, bez konsekwencji, do tego z idiotyczną reakcją Moda - Sanatorium (nadal) uczy :)
Awatar użytkownika
Sardi
-#Moderator
-#Moderator

Post autor: Sardi »

Moja reakcja była taka, a nie inna, bo uważam za idiotyczne moralizowanie dorosłego chłopa poprzez kazanie mu przeczytania definicji inwektywy, którą myślę doskonale zna

Dodatkowo słowo "cwel" wśród młodszego pokolenia raczej jest synonimem "debila", "idioty" i tym podobnych.

Wątpię, że Dzosef miał na celu porównać gościa z wieśniacką flagą do ofiary więziennego gwałtu

Plus późniejsze odniesienia do tego, że nie reaguje, bo następnym razem nie dostanę pomocy w walce z Wizzem...nie wiem, czy to miało mnie sprowokować do czegoś czy co?

Sam bierzesz udział w tej piaskownicy i kręcisz inby, a później masz wielki problem do pozostałych userów
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
nugz
SMERF MARUDA

Odniosę się później, teraz nie mam czasu ;)
Deleted User 5490

Post autor: Deleted User 5490 »

Ciekawe co byłoby, gdyby administracja i moderacja nie mogąc w czasie urlopu zajmować się forum wyłączyła je na miesiąc do swojego powrotu?
Pewnie niektórzy zesraliby się z żalu w szorty nie mogąc powypróżniać się tutaj.
Awatar użytkownika
Shedao Shai
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: Shedao Shai »

Łojojoj, aż mnie dupa zabolała
Deleted User 5490

Nie współczuję.
Awatar użytkownika
Shedao Shai
-#Rainmaker
-#Rainmaker

A czemu Ty mnie nie blokujesz już? :)
nugz
SMERF MARUDA

Pierre gówna ponownie się nie tyka, bo bardziej śmierdzi wtedy, więc jakiś czas temu znów odblokował POdludzi i już tak zostało ;)
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: gumbyy »

Sami sobie robicie problemy cisnąc jeden na drugiego (z przeróżnych tematów) i później wielkie niezadowolenie, że A&M coś robi, albo czegoś nie robi :lol:

Normalnie krąg życia... a wystarczyłoby się nie wyzywać i nie cisnąć personalnie :lol:
www.MetalSide.pl
Awatar użytkownika
Shedao Shai
-#Rainmaker
-#Rainmaker

gumbyy pisze: pt lip 26, 2024 8:13 pma wystarczyłoby się nie wyzywać i nie cisnąć personalnie :lol:
Oszalałeś?! :D
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Shedao Shai pisze: pt lip 26, 2024 8:20 pm
gumbyy pisze: pt lip 26, 2024 8:13 pma wystarczyłoby się nie wyzywać i nie cisnąć personalnie :lol:
Oszalałeś?! :D
:lol:
www.MetalSide.pl
pz
-#Administrator
-#Administrator

Dobrze, że urlop za progiem :)

Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

pz pisze: pt lip 26, 2024 8:30 pm Dobrze, że urlop za progiem :)
Nie ma urlopu od Sanatorium :lol:
www.MetalSide.pl
Deleted User 5490

nugz pisze: pt lip 26, 2024 7:42 pm Pierre gówna ponownie się nie tyka, bo bardziej śmierdzi wtedy, więc jakiś czas temu znów odblokował POdludzi i już tak zostało ;)
Pierre odblokował z okazji Euro, bo chciał widzieć co dzieje się w typerze i zapomniał, ale do Polityki nie będę wchodził, bo tam śmierdzi.
Awatar użytkownika
Shedao Shai
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Pierre Dolinski pisze: pt lip 26, 2024 8:48 pm
nugz pisze: pt lip 26, 2024 7:42 pm Pierre gówna ponownie się nie tyka, bo bardziej śmierdzi wtedy, więc jakiś czas temu znów odblokował POdludzi i już tak zostało ;)
Pierre odblokował z okazji Euro, bo chciał widzieć co dzieje się w typerze i zapomniał, ale do Polityki nie będę wchodził, bo tam śmierdzi.
Już mniej, Partyjniaków prawie tam nie ma. Ale jak coś, to Euro się już skończyło... :)
ODPOWIEDZ