Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Ja dostałem z niemieckiego Ticketmastera zwrot za Dortmund z automatu.Dostał ktoś zwrot z automatu?
Z Czech? Dostałeś już?Dostał ktoś zwrot z automatu?
Ze względu na problemy z podróżami, z LA ma tam bliskoMiała być emerytura od sceny, a Ozz ogłoszony na Power Trip Fest z AC/DC, Maiden i Metalliką![]()
Ostatnio z nim jakieś wywiady nawet sobie odpalałem, no i do zarzygania słuchałem tytułowego z Bark at the Moon...co on tam wyprawia w riffach i solówkach! Mam nadzieję, że się chłop wyliże.Jake E. Lee został kilkukrotnie postrzelony podczas spaceru z psem w Vegas. Masakra, oby wszystko dobrze się potoczyło.
Dla mnie najlepszy gitarzysta OO. Chłop dosłownie spuszczony w kiblu przez pana ksiencia dziemnoździ i tę jego raszplę.Ostatnio z nim jakieś wywiady nawet sobie odpalałem, no i do zarzygania słuchałem tytułowego z Bark at the Moon...co on tam wyprawia w riffach i solówkach! Mam nadzieję, że się chłop wyliże.Jake E. Lee został kilkukrotnie postrzelony podczas spaceru z psem w Vegas. Masakra, oby wszystko dobrze się potoczyło.
Wspaniale to ująłeś, Osbourne to produkt tej... Rzymianki, nie ma nic do gadania, uzależniony narkoman i alkoholik, z którego za forsę zrobiono "wielkiego artystę". Kiedyś uwielbiałem, dziś - chciałem napisać, że pogardzam ale nie, pogardy trzeba być wartym, ten dziad nie jest warty nawet tego. Szacunek mam dla gitarzystów, którzy wszystko mu robili a on zgarniał tantiemy i nagrody, taki lajfDla mnie najlepszy gitarzysta OO. Chłop dosłownie spuszczony w kiblu przez pana ksiencia dziemnoździ i tę jego raszplę.Ostatnio z nim jakieś wywiady nawet sobie odpalałem, no i do zarzygania słuchałem tytułowego z Bark at the Moon...co on tam wyprawia w riffach i solówkach! Mam nadzieję, że się chłop wyliże.Jake E. Lee został kilkukrotnie postrzelony podczas spaceru z psem w Vegas. Masakra, oby wszystko dobrze się potoczyło.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości